Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2017 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26350
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15899)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10451)

Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

Obsahuje všetky diskusie ktoré priamo nesúvisia s motorkami.

Značky: Duplicita.

Téma má aktivované automatické mazanie diskusií, ktoré sú neaktívne viac ako 14 dní.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuDnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 |

02.07.2023 13:36

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Ty píšeš pravdu????? :-D :-D :-D :-D

Ty pšeš len to čo ti rusi nainštalovali do hlavy: Všetci to recitujete ako Marínu.
Irak, Irak, Sýriu, Líbyu, Afganistan ,Srbsko .. napadli práve nenažraní kapitalisti , tak ako to robia neustále stovky rokov !!

Ak zoberiem do úvahy tvoje stovky rokov - ( dajme tomu dve) tak USA ako štát mali pár rokov a neskorý kapitalizmus bol ešte v plienkach.

Predpokladám, že si si pomýlil pojmy a myslel si feudalizmus. V tom ti dávam za pravdu že Feudalisti z USA bobardovali raketami s ochudobneným uránom rodisko V: I. Ulianova. Preto oplešatel a osprostel už v rannom detstve a tým USA spôsobili v Rusku tú sračku ktorú tam majú do dnešného dňa.


02.07.2023 14:00

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Mňa by len zaujímalo ako si predstavujú budúcnosť Sk po odchode z EU a NATO, ešte som na to nedostal odpoveď. Tak Marečku ako? Ty vieš všetko.


02.07.2023 14:24

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Kde domov múj? V riti.

Zemský ráj to na pohled. Ale len na pohled.

Prvtnopospolná spoločnosť-neosvedčila sa.
Královstvá -neosvedčili sa.
Socializmus - neosvedčil sa. Živoria posledné borby.
Kapitalizmus - nie je to ružové ale je to najlepšie z najhoršieho.
Mareček s Uhríkom vymyslia - Marečkouhríkovský systém, ktorý povedie Slovensko pomaličky do riti. Alebo v referende si slováci zvolia pripojenie k Ruskej federácii.


02.07.2023 14:58

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hlavné sračky:

Je veľmi pravdepodobné, že veľké kolóny poľských tankov sa presunú na územie Ukrajiny už o niekoľko týždňov, hneď po nadchádzajúcom samite NATO vo Vilniuse, ako bolo dohodnuté s Kyjevom. Konkrétne vo Volyni, v blízkosti hraníc s Bieloruskom. Bezprostrednou úlohou tohto kontingentu je rýchlo a bez bojov prevziať kontrolu nad pohraničnými mestami Kovel, Sarny a Volodymyr (do decembra 2021 – Volodymyr-Volynskij).


02.07.2023 15:04

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

pecival
 Kávičkár 

Ikona

A nič o tom ,že tam rastie stanový tábor kde je momentalne 5k wagnerovcom. Poliaci majú na hraniciach 5k pohraničníkov a ide tam teraz 500 policajtov. Takže nevadí keď sa zgrupuje armáda v Bieloruskú blízko poľských hraníc, ale strašne vadí, že poliaci na to reagujú.


02.07.2023 15:06

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vedeli si o tom, že máš niekoľko častí tela, ktoré k životu naozaj nepotrebuješ? Niektoré boli užitočné iba v detstve; iné sú skutočne nadbytočné a niektoré sú tu len na to, aby spôsobovali nepríjemnosti.

Vedel som že slepák je nám na nič aj kostrč. Ale až teraz som sa ru dozvedel, že niektorí jedinci nepotrebujú k životu obe polovice mozgu.


02.07.2023 20:45

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Blbosť slovákov bude asi chyba v genetike. Ďalší blbeček:

Poliakom ide hlavne o pomstu ,ide im o to, aby naplnili svoje ambície. S Ukrajincami ich spája história , no aj pocit krivdy. Je pravdepodobné, že veľké kolóny poľských tankov sa presunú na územie Ukrajiny už o niekoľko týždňov. Ide o hranice s Bieloruskom, chcú prevziať bez bojov a rýchlo kontrolu nad pohraničnými mestami Kovel, Sarny a Volodymyr. Zámienku im poskytli wagnerovci ,ktorí sa presunuli do Bieloruska. Ak sa tak stane, bude to veľmi nebezpečné , pretože potom málo chýba, aby bolo NATO vtiahnuté do bojov prebiehajúcich na Ukrajine. Potom už môžeme byť skutočne na prahu tretej svetovej vojny. Rusko aj Bielorusko si už dávno uvedomujú, čo sa pripravuje. Je to ako v šachovej partii , treba predpokladať ťah súpera a predbehnúť ho. Práve preto ako výstrahu dokončili rozmiestnenie taktických jadrových zbraní na území Bieloruska.
Podľa istých info poľský prezident Andrzej Duda už dal pokyn príslušným službám, aby pripravili oficiálne zdôvodnenie nárokov na západnú Ukrajinu. Varšava chce zároveň usporiadať referendá o týchto územiach.


Asi takto:
Poliaci už vyše roka a pol dodávajú Ukrajine zbrane.
Poliaci už vyše roka a pol poskytujú Ukrajicom azyl a pomáhajú im materiálne aj finančne.

A teraz urobia "špecíálnu operáciu" a zaberú západnú Ukrajinu. Urobia tam referendá a na 188% si ukrajinopoliaci - alebo -poliakoukrajinci v referende vyberú pričlenenie ukrajinského územia k Polsku aby vlastne nemuseli utekať pred Puťocárom do Polska ale môžu kľudne zostať doma a budú tak už v Polsku.

A tretiu svetovú vyvolá Lukašenko keď Poliaci napadnú Bielorusko a jebne Bielorusom na hlavy jadrové rakety.

Navrhujem rýchlo urobiť teferendum a kedže bude na 147% úspešné predbehneme Poliakov a zoberieme si späť Zakarpatskú rus, ktorá nám predsa patrila.


02.07.2023 21:41

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Rusi zásadne nájdu západnú techniku nepoškodenú, opustenú.

Námestníčka ministra obrany Ukrajiny Maljarová dnes oznámila prekvapujúce veci. Podľa nej v súčasnosti ruské vojská prešli na viacerých miestach frontu do ofenzívy a zaznamenali značné územné zisky. V smere Avdejevka, Krasnyj Liman, Marijinka, Svatovsk. Rusi podľa nej atakujú Belogorovku a Serebrajnku. Situácia je tam podľa Maljarovej veľmi zložitá. V rámci bojov sa Rusi zmocnili aj prvého francúzskeho tanku, dodaného Ukrajine. Tank jeho posádka opustila úplne funkčný a nepoškodený…

Trojk.kot utešuje sám seba.


02.07.2023 22:36

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: ja som tiež za EU , ale nie za EU zjednotenú s Afrikou !!!
Budeme s nimi držať lebo bez nich zdochneme hladom ? Ale naše mestá budú ako vo Francúzsku plné Afričanov moslimákov ... veď to je zaručená cesta k budúcemu džihádu .
Skončíme ako Srbsko kde sa premnožili moslimskí imigranti .

Takže čo urobíme ?
Ja si myslím že treba vykopnúť kolaborantov/Soros liberálov z vedenia EU a vedenia štátov EU !
Iná cesta nie je.
A nebuďme fanatici, že držme ústa a nekriticky prijímajme všetky blbosti z Bruselu, lebo toto privedie celú EU k zániku


02.07.2023 22:39

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: stále tu spamuješ píííčovinami a neodpovedáš na pekné video s Českým expertom o jadrových zbraniach ?
Aký je tvoj názor na to čo hovoril? Vravel presne to čo píšem na 10. stranách, že USA ohrozujú Európu vojnou dokonca až jadrovou!

Máme byť znova ticho , lebo sme s nimi?


03.07.2023 8:20

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Ja takých samozvaných protiprúdnikov nečítm a nepočúvam. Ala Stanek.
Ja tež nesúhlasím brať všetko z Afriky. Treba selekciu.
A ešte k tej Afrike.
Čiernoškovia celé desaťročia kňučali ako sa majú pod kolonistami strašne zle. Kolonosti im zo zaostalej krajiny urobili aké také prijateľné podmienky. Potom sa nechali nahuckať socializmom a vyhnanm kolonistov. A zrazu zistili, že sami si nevedia vládnuť a ani udržať aspoň úroveň koloniálnej sociálnej istoty.
Tak šup a hajde za kolonistami do ich hnusného systému a nechať sa vykorisťovať u nich doma.
Pozri si históriu Južnej Afriky. Kde boli černoškovia pod nadvládov Búrov v porovnaní "so slobodnými" africkými štátmi. A pozri sa kde sú teraz, keď si vládnu sami. Bol som tam pred 10 rokmi. Kolonisti žijú za múrmi, strážia si svoju časť kde žijú ,ozbrojencami a černoškovia sú hladní a vraždia sa medzi sebou.
A sú na tom sto krát horšie ako pod kolonistami.

Ale aj tak s tým hovno urobíš...


03.07.2023 9:27

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

A trojk.kot zavčas rána:

Dnes som sa rozhodol, že sa o Rusku dám poinformovať iba našimi „slovenskými“ médiami. Dozvedel som sa zaujímavé veci:
Rusi nevedia vyrábať elektroniku, preto musia kradnúť na Ukrajine pračky. V RUSKU žiadna ruská firma nevyrába elektroniku.
Rusi nemajú záujem o ruské autá /Moskviče, Volgy, Lady/, pašujú radšej autá zo Západu. Ani Rus nie je daký debil aby si kúpil radšej ruské auto ( nehovoriac o tom že polovica ruského auta je zo súčiastok západu)ako západné za tie isté ruble.
Rusi sa po tisícoch hlásia za špiónov americkej CIA. Nie po tisícoch ale za doláriky sa ich nájde dosť. Ten blbec nevie že vždy boli v Rusku ruskí genti CIA
Surovikin je iste možno asi pravdepodobne zavretý vo väznici. Bol tajným členom vagnerovcov. Ani kristus do dnes nevie kde Surovkin je. Akurát donútili jeho dcéru vyhlásiť že chodí do práce. Ale asi podzemím, pretože ho nikto na ulici nevidel
Putin sa bojí vyjsť z bunkra, – na verejnosti ho nahrádzajú dvojníci, trojníci, štvorníci… Puťocár má minimálne jedného dvojníka tak isto ako Stalin aj Brežnem. Puťocárov dvojník nemá na ľavej strane tváre vred
Putinovi myká rukou a nohou, je ťažko chorý a čoskoro umrie. To že umrie je fakt. Len je to otázka času. A tou rukou a nohou mu myká.
Ak Putin umrie, stratia USA svojho najlepšieho špióna, lebo veď Putin je špiónom CIA. Toto neviem komentovať pretože to je výplod Trojk.kota.
Chorý je aj čečenský vodca Kadyrov. Aj ten čoskoro umrie. Samozrejme že zomrie. Trafí ho šľak pretože je tlstý ako prasa.
Šojgu chorý nie je, ale čoskoro ho odvolajú. Samozrejme že ho odvolajú. Je to diletant.
Odvolajú aj Gerasimova. Detto
Prigožin nie je ani chorý, ani ho neodvolajú-chystajú ho zabiť. Už by to aj urobili, ale sa boja, že Prigožin zverejní nejaké tajné materiály, ktorá asi možno, pravdepodobne, snáď na Putina a spol. má. Vzhľadom na to, že spolu s Puťocárom rabovali štátnu kasu, likvidovali oponentov a kritikov tak je to vysokopravdepodobné.
Podľa týchto informácií Rusko každú chvíľu rachne. Čo to len potom s nami -slovenskými rusofilmi bude…Ej beda, beda…


Rusko nemôže krachnúť pretože už od roku 1918 je krachnuté.

ČO s tebou bude? Pôjdeš do pizdy.


03.07.2023 10:39

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hlavné sračky:

Áno, mnohé časti Paríža teraz horia, rovnako ako budovy a autá v iných mestách, a koniec je v nedohľadne. Napriek tomu to Západ berie ako akúsi humbugovú záležitosť a žiadne z veľkých médií neupozorňuje, že Macron je na hrane a na pokraji úpadku z funkcie. Dovoľte mi teda položiť alternatívnu otázku – viete si predstaviť, aký orgazmus by západné médiá zažívali, keby sa chaos, ktorý teraz otriasa Francúzskom (a pripomína nepokoje, ktoré zachvátili USA v lete 2020), odohrával v Moskve?

Také zásahy , ktoré robia francúzky policajti robia ruskí proti občanom, ktorí stoja na ulici a nesú transparenty alebo len tak na protest stoja.
Ak by robili v Moskve to čo rabovači v Paríži ( vždy sa akýkoľvek protest pri farebných zvrhne na rabovačky) tak by strielali do občanov. A demonštranti vo francúzku vedia, že do nich nebudú strielať a preto si dovolujú. Naopak. V Moskve vedia že do nich budú strielať a preto si to nedovolia.


03.07.2023 12:11

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: nečítaš slová človeka ktorý sa priatelil s Alexandrom Dubčekom , ktorý tam popisuje aj rok 1968 a starý systém ?!!
PRETO SA NEPOZRIEŠ LEBO SI FANATIK!!!
Takých ja dobre poznám z juhu Slovenska... :-~

Svoje šovinistické smrady choď šíriť radšej niekde na Aktuality či Nový čas , tam medzi svojimi môžeš TROLovať :-)

PS: v USA už pochovávajú "civilné obete" z KRAMATORSKA ;-) Rusi keď niekde bombardujú tak majú od rozviedky dobré info...
" Ve Spojených státech uznali smrt veterána námořní pěchoty USA, který bojoval v řadách Ukrajinské cizinecké legie. Americký žoldák Ian Frank Tortorici zemřel v důsledku ruského raketového úderu na restauraci v Kramatorsku v DLR.

Informovala o tom americká televizní stanice CBS s odkazem na slova příbuzných padlého žoldáka. Uvádí se, že Tortorici působil na Ukrajině během posledních patnácti měsíců.

Připomeňme, že dříve ruské ministerstvo obrany informovalo o tom, že při útoku z 27. června na místo dočasného rozmístění 56. samostatné motorizované pěší brigády Ozbrojených sil Ukrajiny v Kramatorsku byli při jednání zlikvidováni dva generálové, až 50 důstojníků Ozbrojených sil Ukrajiny a až 20 zahraničních žoldáků a vojenských poradců.
t.me/neCT24/36363?single
t.me/neCT24/36364?single


Dôvod úpravy: .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil marek750 (03.07.2023 12:12)


03.07.2023 12:47

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku
Vieš vôbec čo znamená výraz šovinista?
Ja sa priatelím s Paľom Dubčekom už 40 rokov tak podľa tvojej výrokovej logiky musím mať pravdu.
Pozeral som nejaké videá. Nikde som nevidel 72 zabitých vojakov v picérii.
Chceš tvrdiť ,teda vlastne tvrdíš na základe podradných USA plátkov a TV staníc ( ty si myslíš že v USA nežijú Trojk.koti? Ja som presvedčený že ich tam je viacej ako na Slovensku.) že Putinovci na Ukrajine nezabili ani jedného jediného civila?

Rok rusi tvrdia že z krajiny nedeportujú deti. Včera nejaký vypasený člen dumy priznal, že ich odvliekli vyše pol milóna. A priznal to v Puťocárovskej TV.
Ja viem.
Aj Puťocár je trol.


03.07.2023 12:49

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Ty si vlastne taký Jágapap z Královstva krivých zrkadieľ.
Keď som bol menší, tak ma stále ten film nejako miatol.
Až potom som pochopil kto je náš vzor.


03.07.2023 13:02

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto môže napísať len trtko z Hlavných sračiek:

Po prvé, horí politická hviezda mexického prezidenta Lópeza Obradora. Je to ľavicový politik, ktorý robí politiku pre chudobných, ktorých je v Mexiku veľa. Preto Obradorova popularita presahuje 70 %.

Mexičanom imponuje aj prezidentova protikoloniálna rétorika proti USA. Nemá zmysel strácať čas opisovaním vzťahov medzi Mexikom a Washingtonom za jeho vlády – sú zlé a pre Američanov je najnepríjemnejšie, že Obrador znovu otvára svoju krajinu Číne.


Po druhé, na južných hraniciach USA sa nanovo rozhorieva migračná kríza, keď sa tisíce Latinskoameričanov snažia dostať do Texasu, Arizony alebo Kalifornie ako do zasľúbenej krajiny.

A zase klasika.
Hnusná USA. Komoušská politika prezidenta a občania utekajú v státisíoch do tej hnusnej krajina a nie a nie zostať doma alebo to zbrať na Cubu alebo priamo do Putinovska.

Ja neviem. Obyvateľstvo J.Ameriky, Kuby, Mexika, Afriky ani za boha nejdú do najsamlepšej krajiny Putinovska a furt sa jebú len na ten hnusný , zhnitý, chudobný západ.

Nikede robí súdruh Puťocár asi chybu.


03.07.2023 17:05

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

V Rusku nie je žiadna mobilizácia.
Len nútia pod rôznymi tresami podpisovať "dobrovolne" vstup do armády.

Власти Москвы предложили застройщикам поставлять сотрудников-добровольцев в зону «спецоперации» в обмен на подряды от мэрии
Столичные власти предложили как минимум двум крупным компаниям-застройщикам найти в своей структуре несколько десятков добровольцев, которые согласятся подписать контракт на военную службу и отправиться в зону боевых действий в Украине. Об этом рассказал «Вёрстке» источник в одной из московских компаний-застройщиков и подтвердил собеседник в строительной сфере Москвы.
Источник рассказал, что из мэрии пришло «поручение» до конца августа предоставить не менее 30 добровольцев. Он утверждает, что такие же задачи поставлены большинству строительных компаний столицы. «Раньше каждая деревня должна была выставить рекрутов. Теперь — каждая корпорация», — говорит он.

Nechápem. Veď rusi nemajú žiadne straty. To len Ukrajinci padajú po stotisícoch ako tvrdí Tristok.kot.


03.07.2023 17:20

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ekonmika po rusky:

Popredný kremeľský propagandista Dmitrij Kiseľov v nedeľu v štátnej televízii spomenul ešte horibilnejšie sumy. Podľa neho vagnerovci dostali v rámci zmlúv uzavretých so štátom viac ako 858 miliárd rubľov a ďalších 845 miliárd zinkasovala Prigožinova firma Concord. „Prigožin dostal od ruského štátu 20 miliárd dolárov,“ sumarizoval politológ Sergej Markov s poznámkou, že ide zjavne o „čísla z Kremľa“. Na porovnanie, sú to sumy vyššie ako ruské štátne výdavky na tento rok na zdravotníctvo či školstvo.

Celková hodnota americkej vojenskej pomoci Kyjevu predstavovala od začiatku vojny ku koncu mája tohto roka 37,6 miliardy dolárov,

Ak odhadnem ostatné náklady na vedenie vojny tak len bezmozgovec môže tvrdiť že Puťocárova ekonomika rastie a sankcie nemajú žiaden dopad. Len Prigožinovy Puťocár dal viacej milárd dolárov ako poslali Ukrajine všetky krajiny spolu.


03.07.2023 18:04

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tristok.kot písal, že zmombardovali Ukrajinských vojakov.
Ale vyzerá to tak, že zbombardovali rusi svojich vojakov pretože vyspelá ruská technika lodný motor z Moskviča nenaštartoval.

Na videu je vidieť, že ruskí vojaci mali 18 sekúnd na to, aby naštartovali motorový čln na Dnepri a opustili zónu bombardovania. Motor sa im nepodarilo naštartovať. Ľudový front vyhlásil naliehavú zbierku na nákup motorových člnov pre ruské jednotky.

Dobrá operácia na zničenie nepriateľskej pevnosti v delte Dnepra bola zmarená kvôli člnu, ktorý nechcel naštartovať.


Asi idú kupovať šmejdy zo západu.

Ruský vojenský analytik Jurij Podoljaka hodnotí situáciu na frontoch ukrajinskej vojny.

Ukrajina nemá šancu – musíme zaútočiť.


Prečo si myslím, že zaútočili pred rokom a pol. :-O


03.07.2023 18:14

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Na Hlavných sračkách sú dve fotky.
Na znovu dobytých pozíciách ruské jednotky našli ruského vojaka visiaceho dolu hlavou so známkami mučenia…

Na jednej fotke má zviazané ruky v inej polohe ( asi ho už boleli tak si zmenil polohu rúk) ako na tej druhej. Je celý oblečený a nemá ani len vyhrnuté tričko.
Asi ho ukrajinci ušteklili k smrti.
Vhodná propaganda tak pre marečka.


03.07.2023 18:17

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ukrajinci už nemajú koho poslať bojovať tak posielajú na front veteránov z II svetovej.

Posádky tankov T-90A použili novú taktiku na porážku ukrajinských ozbrojených síl v Červenej armáde. Spočíva v použití rôznych typov munície v krátkom časovom úseku.
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Z hlavnej sračky píše roduverný Slovák zo sračkou v hlave.


03.07.2023 18:18

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Indické rafinérie začali platiť za časť dodávok ruskej ropy v jüanoch,

Aspoň si Puťocár môže nakúpiť na Miletičke. :-D


03.07.2023 18:20

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ukrajina nariadila mobilizáciu v domovoch dôchodcov, škôlkach a jasličkách. Už nemá kto bojovať.

Ukrajinské ozbrojené sily stratili na Záporožskom smere podľa hrubých odhadov už viac ako 20 000 príslušníkov a ukrajinské jednotky nemajú žiadne úspechy, uviedol úradujúci šéf regiónu Balickij.


03.07.2023 18:25

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

A ďalšie sračky z Hlavných sračiek.

Len na juhodoneckom, záporožskom a doneckom smere, kde AFU podniká neúspešné útoky, bolo zničených 15 lietadiel, tri vrtuľníky, 920 jednotiek obrnenej techniky vrátane 16 tankov Leopard, uviedol minister.

Ukrajinci prišli na spôsob ako klonovať vojenskú techniku.
Šojgu pred rokom písal že už zničili Ukrajincom všetky lietadlá a vrtulníky a Ukrajincom dokonca zničili o 11 kusov tankov Leopard ako im západ dodal.

Niet nad bakšaju ruskú techniku.


03.07.2023 18:26

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hlavné sračky sú na 128 % sú vydávané ako liečebná procedúra vo Veľkých Levároch.
Tam sa menia sny na realitu.


03.07.2023 19:08

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Si môj oligarcha?
Už nie si.
Tak milióny budú zarábať iní.

КОМПАНИИ ПРИГОЖИНА НАЧАЛИ ПРОИГРЫВАТЬ ТЕНДЕРЫ НА ШКОЛЬНОЕ ПИТАНИЕ
Контракты достаются сыну зама Патрушева и фирмам, связанным с экс-депутатом Госдумы

После военного мятежа ЧВК «Вагнер» контракты на поставку питания в школы Подмосковья, которые обычно доставались компаниям, связанным с Евгением Пригожиным, начали отдавать другим фирмам, выяснила «Вёрстка».

Чтобы не пропустить новые тексты «Вёрстки», подписывайтесь на наш телеграм-канал

К настоящему моменту на сайте госзакупок опубликованы 23 тендера на поставку питания в подмосковные образовательные учреждения, из которых 11 уже разыграны. В трёх из них победили фирмы «повара Путина» — «Продфутсервис», «Социальное питание „Центр“» и «Весна» (бывший «Московский школьник»). При этом две последние компании получили контракты уже после мятежа — 27 и 29 июня.

Ещё два договора общей суммой 786,8 млн рублей достались фирме «Город кафе». Ею через «Комбинат социального питания» владеют Максим Вахруков (75%) и Анжела Спокойнова (25%). Вахруков — сын бывшего губернатора Ярославской области и действующего заместителя секретаря Совбеза Сергея Вахрукова.

«Комбинат социального питания» долгое время был одним из главных поставщиков образовательных учреждений Ярославля. Однако с этого года фирма Вахрукова и Спокойновой сократила число контрактов с мэрией, так как власти города изменили условия и переложили плату за воду, свет и другие коммунальные ресурсы на поставщиков, писало 76.ru.

«Город кафе» нельзя назвать новым игроком на подмосковном рынке — с 2021 года фирма уже получила несколько подрядов на поставку питания в учреждения здравоохранения и даже дважды поучаствовала в тендерах на школьное питание, однако в обоих этих случаях контракты забрали компании Пригожина.


03.07.2023 20:35

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Daj sa liečiť "Ty pšeš len to čo ti rusi nainštalovali do hlavy: Všetci to recitujete ako Marínu.
Irak, Irak, Sýriu, Líbyu, Afganistan ,Srbsko .."
:-D :-D :-)))

Ukrajinská / Americká TV ti samozrejme neukáže žiadnych mŕtvych vojakov v pizzerii , nie sú yebnutí -veď robia propagandu pre Ukrajinu a celý svet.
"Podradné" je hlavne zmanipulované spravodajstvo ktoré roky klame o Afganistane, Líbyi, Iraku, Sýrii, Srbsku, Ukrajine, Gruzínsku... atď.

Opakujem ti znova ; USA sa zahrávajú so životmi Európanov = aj s tvojim !!!
Pozri obrázok


03.07.2023 21:04

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

USA dokáže zmanipulovať akékoľvek videá.
Aj tak s tým hovno urobíš.....


Dôvod úpravy: Ja sa mám dať liečiť?
Ty sa pred pred spaním pozeráš pod posteľ či tam nemáš američana.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (03.07.2023 21:06)


04.07.2023 9:32

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Rusko zneškodnilo dva drony nad Moskovskou oblasťou a jeden v Kalužskej oblasti, ktorá s ňou susedí. Hovorkyňa ruskej diplomacie označila útok na civilnú infraštruktúru a letisko za "teroristický čin".

Drony v Moskve útočili na generálny štáb armády a nie na civilné ciele.
Dron útočil na vojenské lietadlá a nie na civilné.

To predsa rusi veľmi dobre vedia. Oni ptredsa robia to isté. Neútočia na civilné ciele.


04.07.2023 9:34

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Za 20 rokov plávala max pár mesiacov. Ostaný čas ju len opravujú. Tak ako Armaty.

„Ak testy nepreukážu chyby, tak loď bude možné odovzdať flotile na konci roka 2024. Ak testy neprebehnú dobre, tak bude nevyhnutné to presunúť na rok 2025,“ uviedol zdroj.

V decembri 2019 zahynul pri požiari na palube lode Admirál Kuznecov najmenej jeden príslušník armády a 12 ľudí utrpelo zranenia. Rok predtým utrpela loď škody pri opravách, keď sa potopil plávajúci dok, na ktorom bola, a do jej paluby narazil žeriav.


04.07.2023 10:48

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Novinárov píšucich pravdivú pravdu milujú všade.

Наталья Курекина рассказала о подробностях нападения. Милашина и Немов ехали на такси, которое взяли в аэропорту Владикавказа. «Они въехали на территорию Чечни, их машину заблокировали три других автомобиля и оттуда вышли трое людей в балаклавах, с оружием. Вытащили их из машины и избили очень жестоко ногами по лицу. Приставляли пистолет к голове, угрожали застрелить. Сказали: «Ничего не пишите и не приезжайте сюда. Мы вас предупреждали»», —рассказала Курекина.
В больницу скорой помощи адвоката и журналистку отвёз тот же таксист. О том, как он действовал и пострадал ли во время нападения, пока ничего не известно. «Я так понимаю, что это случайный человек, сложно говорить о его причастности», — добавила представитель КПП.

«Судя по всему, у Милашиной довольно сильное сотрясение, потому что она постоянно теряет сознание». «У Немова повреждена сильно нога, видимо, ножевое ранение. Но, слава богу в артерию не попали, иначе бы он истёк кровью и умер», — добавила пресс-секретарь Команды.

«Вышла информация, что её обрили и облили зелёнкой, но мне до конца не ясно — [это сделали] в больнице, потому что нужно было оказать ей помощь, или это сделали вот эти вот люди. «Новая» говорит, что эти люди. Немов говорит что вроде, как в больнице. Пока не ясно», — сказала Курекина.

Утром 4 июля в Чечне неизвестные напали на журналистку «Новой газеты» Елену Милашину и адвоката Команды против пыток Александра Немова. Они ехали из Владикавказа на приговор Зареме Мусаевой.


04.07.2023 12:59

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nejako sa im to pletie.
Jedna sliepka kotkodáka o útokoch na civilov. a vojenská správa priznáva, že boli zasiahnuté vojenské objekty.

Так, один из БПЛА не долетел до Московской области около 5 км — его сбили около деревни Верховье в Калужской области. Один беспилотник атаковал подмосковную Кубинку, в которой находится множество военных объектов: военный аэродром, воинская часть, в которой базируется отдельный полк спецназа ВДВ, парк Патриот, а также храм вооружённых сил. По информации телеграм-канала Baza, атака была удачной — БПЛА попал в административное здание, из людей никто не пострадал. Ещё два беспилотника упали у посёлка Валуево в Новой Москве, а один БПЛА взорвался рядом с деревной Марушкино, примерно в километре от аэропорта Внуково, пишет телеграм-канал SHOT.


04.07.2023 16:49

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Jednoducho "fero:

[i]Nuž teda, vy tam v tom dnešnom Slovenskom rozhlase a v RTVS ako takej, tak ja vám teda dám príklad, čo je to názor, a čo je šírenie dezinformácie/dezinformácií.
Ak niekto povie, že vojenský konflikt, akýkoľvek, kde koľvek na svete, je možné riešiť výhradne vojenskou cestou, tak je to jeho názor!
Ak niekto povie, že riešiť, akýkoľvek vojenský konflikt, kdekoľvek na svete, je možné riešiť a vyriešiť jedine mierovou rokovacou cestu za okrúhlym stolom, tak je to jeho názor!
Ale ak niekto povie, že terajší ruský vojenský vstup na suverénne územie Ukrajiny bolo nevyprovokované, resp. nebolo ničím vyprovokované, tak je dezinformácia!



04.07.2023 20:36

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: samozrejme , že je to dezinformácia pre tupé ovce únie -
rovnako ako boli dezinformácie o Hussajnových zbraniach , zlom Asadovi a Kaddáfim čo žral malé deti na obed !!
A mierovou cestou sa to riešilo 8 rokov kedy sa dohodol Minský dohovor . A čo urobili USA a západné "demokracie" strčené v americkej riti?
Zatiaľ prichystali Ukrajinských užitočných idiotov na vojnu aby napadli Donbas a urobili "poriadok" s povstalcami.

Odpovedať nevieš prečo tak nevyprovokovane nezaútočilo Rusko na nevinnú demokratickú Ukrajinu pred 10 či 20 rokmi ale až teraz (keď sem USA lezú so svojim NATO a demokratizačnými raketami).

Napísal som ti sem milión dôkazov,
že USA lezú na Ukrajinu a aj do iných štátov.
Že farebnú revolúciu urobili na Ukrajine a chcú aj v Bielorusku, kde majú pripravenú Cichanovskú do novej vlády, aj vo Venezuele majú USA pripraveného Gaudia , a samozrejme aj v Rusku tlačia hore Navaľného
...

A ty stále NIČ nevidíš :-D :-D :-D

Tu je príklad dezinformácie "Rusko chce zničiť Kachovskú priehradu"
"Rusko s bombarduje atómovú elektráreň"... a dokonca napadne štáty EU... :-)))

Ukrajinci chystajú "Ruský útok" na jadrovú elektráreň, v médiách už šíria materiál CO ako sa zachovať pri jadrovom výbuchu !!!
Ja tu vidím hrozbu zo strany týchto krteténov pre celú EU , ty samozrejme nič .
t.me/RVvoenkor/48677
"Продолжается активная подготовка ядерной провокации: на украинском ТВ рассказывают про ядерный взрыв и что после него необходимо делать.."


04.07.2023 20:53

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Nesmierne sa na tebe zabávam.
Zatiaľ prichystali Ukrajinských užitočných idiotov na vojnu aby napadli Donbas a urobili "poriadok" s povstalcami.

Suverénna krajina NEMOŽE napadnút vlastnú krajinu.
Každá normálna suverénna krajina pošle policiu a vojsko robiť poriadok s ozbrojennými vzbúrencami v zmysle zákona o ochrane obyvateľov, proti teroristom a vlastizradcom.

Najkôr som len tak váhavo uvažoval ale teraz som viac a viac presvedčený, že tvoje neurónové dráhy sú ako vozne v Moskovskom metre . Len tam a späť jedným smerom a vždy sa vrátia na ten istý koniec a na ten istý začiatok.


Som nevedel, že treba informovať obyvateľov o jadrovej hrozbe jedine v prípade, keď im jebne atómku na hlavu vlastný štát ale netreba, keď to urobí nepriateľ.


04.07.2023 22:01

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: lenže Ukrajina pošle nacistické vojsko , podobne ako šli autobusy z Ľvova do Odesy ...
Čo mali ľudia čakať , že ich prídu upaľovať a strieľať ?

Ukrajina nie je "normálny štát ", Ukrajina v rukách USA je nebezpečný sused.
A Ukrajina rovnako klamala,
že Rus ide vytopiť sám seba a odpáliť priehradu ... takže ty zapoj svoje neurónové dráhy a začni používať mozog!
Na mafiánsku Ukrajinu roky ani pes nešťal, a dnes kvôli nej je ohrozená a ekonomicky poškodená celá EU!


Pozri obrázok


04.07.2023 22:13

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

To ma chceš tou posratou ( blbeček nevie používať photoschop) fotomontážou akože začať rozmýšľať o čom?

V Rusku je 500x viacej LGBT ako v celej EU.
V Rusku je 500 x viacej náckov ako v celej EU + Ukrajina.
Samotné vedenie Ruska je najväčšia banda náckov na svete.

A aj tak s tým hovno urobíš.
A tie obrážčoky čo hádžeš sú pre momentálne zaostalých, ktorí nerozumejú písanému slovu tak sa im musia udalosti ukazovať na obrázkoch.
Aj tak sa hin hukáže........
A tie chujoviny o Donbase a Luhansku môžeš trepať doma vo vaľale.


04.07.2023 22:32

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Egres nic v zlom ale komunikaciou s blbeckami mozes dosiahnut len dve veci:

1) Utvrdzujes ich v presvedceni ze na ich nazore zalezi a ze dokonca tie ich bludy aj niekoho zaujimaju coho dosledkom moze byt iba to ze tych sprostosti budu vypisovat este viac
2) Stiahnu ta na svojou uroven a hadku s blbcom nikdy nemozes vyhrat

Ignoracia je najlepsi sposob, iba ak ta to z akychsi masochistickych dovodov este stale bavi...


04.07.2023 22:42

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: Mishko:NEVŠIMOL si si že celý Off topic tu zasiera práve egres ? :-))) :-)))

"Oskar Lafontaine: Skutočným agresorom sú USA, ohrozujú celý svet
23.03.2023
Share
V ukrajinskom konflikte sú skutočným agresorom USA, ich megalománia ohrozuje Rusko.


"Povedal to vo vysielaní nemeckého televízneho kanála „Das Erste“ spoluzakladateľ a bývalý predseda nemeckej ľavicovej strany „Die Linke“ Oskar Lafontaine, informuje „Focus“.

Spojené štáty sa nezaujímajú o svet. Ich minister obrany (Lloyd Austin) — ktorého vždy nazývam tajomníkom vojny — to sám povedal. Spojené štáty budú bojovať, kým Rusko bude schopné viesť takéto bojové akcie,“ upozornil Lafontaine.

Politik je presvedčený, že rozširovanie NATO na východ vyprovokovalo Moskvu.

„Žiadny štát si neželá mať nôž na krku. Je neprijateľné umiestniť rakety na hranicu jadrovej veľmoci,“
vysvetlil.

USA by nemali robiť iným krajinám to, čo by nechceli, aby robili im. Lafontaine podpísal „Manifest za mier“, ktorý vypracovali jeho manželka, ľavicová politička Sarha Wagenknechtová a aktivistka za ľudské práva Alice Schwarzerová.

„Nechceme, aby bolo Nemecko naďalej zaťahované do bojových akcií… Preto treba zastaviť dodávky nemeckých tankov… Musí sa zastaviť smrť ľudí. Toto je hlavný argument,“ vyzval.

Historky o tom, že po Ukrajine Vladimir Putin vtrhne do pobaltských štátov, označil za absurdné. Je presvedčený, že ruský prezident nevstúpi na územie tých štátov, kde sa nachádzajú jednotky NATO.



05.07.2023 7:54

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Daily Mail: Prečo sú SAS na Ukrajine – a máme tušenie, prečo sme zapojení do tejto vojny?

Spojené kráľovstvo by nemalo ísť cestou ako vláda USA a Biely dom začal zástupnú vojnu s Ruskom, do ktorej by Británia nemala zasahovať.


Peter Hitchens, publicista britského denníka „Daily Mail“.

Tvrdí, že Spojené štáty sa dlhodobo snažia oslabiť pozíciu Ruskej federácie na medzinárodnom poli. Podľa jeho názoru sa o to Biely dom pokúša pomocou ukrajinskej krízy. Domnieva sa, že Spojené kráľovstvo nebude mať z účasti na tejto konfrontácii, hroziacej, že prerastie do plnohodnotného globálneho konfliktu, žiadny prospech.

Je rozhorčený, prečo je britská „Special Air Service“ (SAS) zapojená do konfliktu na Ukrajine.

„Kto sa rozhodol vyslať SAS na Ukrajinu? čo tam robia? Čo sa stane, ak ich zabijú ruské jednotky alebo ich zajmú?“ pýta sa novinár.

V parlamente Spojeného kráľovstva bývali podľa neho „odvážni a nezlomní“ poslanci, ktorí sa nebáli zainteresovať do takýchto vecí aj verejnosť. Teraz však úplne podliehajú rozhodnutiam Bieleho domu. Hitchens dúfa, že snáď aj v súčasnosti sa nájdu takí, ktorí budú pripravení zaujať miesto Tama Dalyella (politika „Škótskej strany práce“), ktorý sa vždy staval proti zapájaniu Londýna do zahraničných konfliktov.

Britský novinár si je úplne istý, že únik informácií z Pentagonu je určite „presný“. Potvrdzuje tiež prítomnosť SAS na Ukrajine a jej pomoc kyjevskému režimu. Publicista nepochybuje o tom, že moskovská vláda o strate dát zo Spojených štátov vedela už dlhšie. Podľa jeho názoru však v čase, keď už ruská vláda na všetko prišla, americké a britské vedenie držalo verejnosť v nevedomosti.

„Zatiaľ, pokiaľ viem, naša krajina nie je vo vojne s Ruskom. Ak by sme do takejto vojny vstúpili ako člen NATO, okamžite by sme súčasný konflikt rozšírili na celú Európu.

Viete si predstaviť, čo by to znamenalo? Aký úžitok by z takýchto akcií mali obyvatelia našej krajiny? Myslí vôbec niekto na to, čo robíme?“ ;-)
dailymail.co.uk
"PETER HITCHENS: Why are the SAS in Ukraine – and do we have a clue why we're involved in this war?


05.07.2023 8:32

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Mshko:
To je len sonda ako môžu byť utvrdení rusolezoriti obmedzení.
To máš ako v súdnej sieni.Nemôžeš len tak prestať argumentovať.
A hlavne sa chcem dozvedieť aké je ich riešenie na to, čo neustále kritizujú ( pričom využívajú všetky vymoženosii systému v ktorom žijú napr. písať blbosti verejne beztrestne).
Včera som pozeral tlačovku Kotlebu. Ale jedno týto truľkovia nepovedia. Ako to chcú urobiť po vystúpení z EU a NATO aby sme si žili ako hlásajú.
Už sa teším na voľby.
Predpokladám, že to bude Humberto .


07.07.2023 20:20

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Červenošiltovci na to pracovali tri generácie.
Puťocárovi stačí k životu multimilionára stačí rabovať štátnu kasu.

brainee.hnonline.sk/notsorry/news/spolocnost...


08.07.2023 10:06

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hlavné sračky

V roku 2014 sa USA rozhodli zrealizovať finále zmeny režimu na Ukrajine, na ktorého prípravu podľa správ vynaložili v priebehu rokov približne 6 miliárd dolárov. Rusko sa vtedy muselo rozhodnúť pre niekoľko vecí. Jednou z nich bolo, či má zasiahnuť spôsobom, akým Rusko zasiahlo o niekoľko rokov neskôr v Kazachstane, keď priletelo s vojenskými silami, obkľúčilo pučistov a o týždeň odišlo domov.


Na základe akého PRÁVA pošle Rusko do zvrchovanej krajiny zasiahnuť vojenskou silou proti občanom ???


Rusko tiež mohlo podporiť demokraticky zvoleného prezidenta Ukrajiny po jeho úteku do Ruska vytvorením exilovej vlády. Niečo podobné, ako keď bol zvrhnutý prezident Jemenu a utiekol do Saudskej Arábie. V tomto druhom prípade bolo ťažké povedať, o ktorej vláde tlač hovorila, či o exilovej alebo o faktickej vláde v Saná.

Je zaujímavé, že Poľsko nedávno vytvorilo bieloruskú exilovú vládu zloženú z bieloruských opozičných politikov. V každom prípade sa Rusko rozhodlo nevyužiť propagandistický potenciál ukrajinskej exilovej vlády, ktorá by mohla ukázať, ako USA tvrdia, že podporujú demokraciu, pričom zvrhli demokratickú vládu.

Rusko sa tiež rozhodlo nepoužiť svoju armádu na potlačenie problému v zárodku, pravdepodobne z mnohých dobrých dôvodov. Jedným z pravdepodobných dôvodov bola skutočnosť, že Ukrajina mala v tom čase údajne najväčšiu armádu v Európe, približne 800 000 vojakov, čo dokonca prevyšovalo 500 000 vojakov v Turecku.

Rusko sa bálo Ukrajincov?????



Ďalším dôvodom mohlo byť to, že Rusko sa orientovalo na Európu už od čias Petra Veľkého a Putin v poslednom čase presadzoval koncepciu Európy od Lisabonu po Vladivostok. Ruská vojenská reakcia na Ukrajine by v tom čase pravdepodobne bola zlým krokom pre vzťahy s verejnosťou a mohla by vyvolať protiopatrenia zo strany Západu, na ktoré Rusko ešte nebolo pripravené.


Puťoár sa rozhodol, že on urobí európu niekde až do piče v Ázii??? Ale vtedy ešte nebol vojensky pripravený??? Tzn. že zbrojil a pripravoval sa napadnúť Európu a zabrať územie od Lisabonu až po Kijiv.



08.07.2023 21:44

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Miliarduko.kot už oprašuje vlajčku s kosákom a kladivom a bustu Lenina a Stalina vykopáva zo zahrady.

Boris Kollár pri piatkovom stretnutí so zeleným mužíčkom z Kyjeva nechtiac prezradil štátne tajomstvo. Poďakoval sa „zelenému“ za to, že na donbaskom fronte banderovci bojujú proti Rusom aj za nás. Trochu ho poopravím-veď Boris nemá najlepšie vzdelanie: Boris mal povedať: ĎAKUJEME VÁM BANDEROVCI, ŽE BOJUJETE PROTI RUSOM MIESTO NÁS !
Nuž áno, ak by dnes proti Rusom nebojovali banderovci z Ukrajiny, MUSELI BY SME PROTI RUSOM BOJOVAŤ MY SLOVÁCI. Nebojovali by sme však za nás Slovákov. Tak ako ani Ukrajinci dnes proti Rusom nebojujú za seba, tak by sme ani my nebojovali za seba.
Tak ako dnes proti Rusom UKRAJINCI BOJUJÚ ZA USA, teda za geopolitické záujmy USA, tak by sme museli za USA, – ZA AMERICKÉ ZÁUJMY BOJOVAŤ AJ MY SLOVÁCI. – Chvalabohu, že máme tých Ukrajincov. Že na fronte nemusíme za americké záujmy umierať my, – ale že to robia úbohí Ukrajinci.
Netešme sa však predčasne. Dlho to už takto pohodovo možno nepotrvá-tzv. „Veľká ukrajinská protiofenzíva“ čo nevidieť definitívne skrachuje. S ňou skrachujú aj vojačikovia Ukrajiny – na východný front za americké záujmy a proti Rusom budú musieť nastúpiť iné východoeurópske národy: z Pobaltia, Poľska, Česka, Slovenska, Rumunska, Bulharska


Toto žije v hunusnom područí USA a mudruje.


08.07.2023 21:57

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hlavné sračky.

Rusko, 8.júl 2023 (AM) – Minister obrany skrachovaného ukrajinského štátu Reznikov oznámil, že mal “produktívny rozhovor” so šéfom Pentagónu Lloydom Austinom. “Správca” zahraničných účtov zločineckého kyjevského režimu

Prijebaní slováci alias "niekoľkok.koti" by sa si posrali od šťastia v prípade porážky Ukrajiny.
Mali by im našiť nášivku" príjebok" aby som sa im vedel vyhýbať, pretože začínam nadobúdať presvedčenie že Puťin je bacilonosič kokotizmu.


09.07.2023 10:22

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

A zase náš medveDAR.
Vykľulo sa šidlo z Čaputovej vreca. Čaputovej Odor a jeho camarilla zahodila všetky ohľady a miesto nadstraníckej politicky neutrálnej práce útočí na Smer SSD a jej predsedu R.Fica. Chrapúnske vyjadrenia na adresu Fica /ale napr. aj na Ľ.Blahu/ pribúdajú na dennej báze. Je to nielenže nekorektné, je to priam hnusné.
Najnovším príkladom takéhoto útoku je atak dočasného vrchného úradníka na Ministerstve obrany SR, akože ministra Sklenára na politické postoje R.Fica, týkajúce sa desivého oslabenia bojaschopnosti slovenskej armády. Každému gramotnému Slovákovi je známe, že máme prázdne armádne sklady, že po darovaní systémov PVO S-300 a všetkých našich vlastných lietadiel Mig-29 a nahradení ich treťoradými systémami láskavo zapožičanými krajinami Západu a potom, čo nad našim nebom lietajú všelijaké cudzie vojenské lietadlá-len nie naše, je naša SLOVENSKÁ obrana „zhora“ rovná nule. Podobné je to s našou obranou aj na zemi. Iba proti-ficovsky zaslepený „minister“-úradník Sklenár môže kritizovať Fica za to, keď opakuje holé fakty. Napríklad, že všetky prepravyschopné slovenské tanky skončili na Ukrajine a miesto nich sme sem dostali dva či tri nemecké šroty s honosným názvom „Leopard“.


Útočia mu na milovaného Ficka ( podobnosť so sluhom Báthoričky čiste náhodná).
Namieso 50ročných systémov najvyššej kvality máme treťoradá západné systémy.
Namiesto 50 ročných najmodernejneších ( a upravených šmejdami zo západu aby to vôbec ako tak mohlo byť užitočné) lietadieľ máme nad hlavami nejaké šmejdy zo západu.
A len tak na okraj. A pred kým nemáme šancu sa brániť?????
Pred krajinami EU?
Pred USA?
Pred Albánskom?
Každému, kto nemá v hlave len Ficka je jasné, že jediná hrozba je Puťocár.


09.07.2023 13:36

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: nešír tu stále dookola rovnaké sračky , už to vyzerá na tvoju psychickú poruchu. :-D :-D :-)))

Už ti to bolo sto ráz vysvetlené, ale ty NECHCEŠ chápať skutočnosť :
Oskar Lafontaine:
V ukrajinskom konflikte sú skutočným agresorom USA, ich megalománia ohrozuje Rusko.


"Povedal to vo vysielaní nemeckého televízneho kanála „Das Erste“ spoluzakladateľ a bývalý predseda nemeckej ľavicovej strany „Die Linke“ Oskar Lafontaine, informuje „Focus“.

„Spojené štáty sa nezaujímajú o svet. Ich minister obrany (Lloyd Austin) — ktorého vždy nazývam tajomníkom vojny — to sám povedal. Spojené štáty budú bojovať, kým Rusko bude schopné viesť takéto bojové akcie,“ upozornil Lafontaine.

Politik je presvedčený, že rozširovanie NATO na východ vyprovokovalo Moskvu.

„Žiadny štát si neželá mať nôž na krku. Je neprijateľné umiestniť rakety na hranicu jadrovej veľmoci,“


09.07.2023 14:20

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Prečítaj si po sebe svoje príspevky a zistíš, kto sa opakuje.

A konečne mi odpovedz na 10x položenú otázku.

„Žiadny štát si neželá mať nôž na krku. Je neprijateľné umiestniť rakety na hranicu jadrovej veľmoci,“

Aký je rozdieľ ak je jadrová raketa ( tak ako samozrejme NIE je) v Lotyšsku, LItve a Estónsku a na Ukrajine kde tiež NEBOLA - NIE JE - a NEBUDE.

A nemeckých ľavičiarov a podobnú pripečenú komouškú neschopnú bandu mi nepredkladaj ako mienkotvorcov a hlásačov pravdy.

Puťocár vsadil všetko na jednu kartu ( ako som bol písal pred rokom) a spoliehal sa na posranosť európanov a na to, že mu KGB predkladalo správy o rusoriťovlezoch počnúc slovákmi a končiac nemcami s tým, že urobia revolúcie a zvrhnú vlády kvôli teplým riťiam a benzínu do motorky. Chvalabohu tých rozumných je ešte všade dosť. Puťocár chcel po sebe nachať odkaz vládcu, ktorý znovu vrátil veľkej rusi je hranice CCCP včetne vazalských krajín , ktoré vrátia rusom ich životnú úroveň aspoň do ruku 1990, kedy sme ich obliekali, obúvali za ropu a plyn .
Nevyšlo mu to ani na Ukrajine kde sa videl po troch dňoch jazdiť na Čajke medzi davom uchvátených ukrajincov. v Kijive.

A aj tak s tým veľké hovno urobíš a ak tu nedokážeš žiť pod USA jarmom tak si kúp v Dráčiku koleso. Možno ak tomu chujovi povieš na aký účel ho použiješ tak ti pribalí aj krabičku LEGA.


09.07.2023 15:53

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

pecival
 Kávičkár 

Ikona

fb.watch/lGtjhzjuzg/


09.07.2023 17:22

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Keďže Mareček tu rád spomína Srbsko tak malý vyňatok z histórie. Keďže sa dnes koná pochod proti vtedajšej genocíde.
Samotná vojna sa vyznačovala prevahou Srbov, ktorí mali lepšie zbrane a viac ľudí v armáde. Začala sa krutá vojna s genocídou bosniackeho obyvateľstva. Najkrvavejšia masová poprava sa konala v júli 1995 v Srebrenici, kde bolo zavraždených vyše 8000 bosniackych mužov.
A keby mal záujem tak ako má záujem o prekrúcanie, tak si zistí napríklad aj niečo o etnických výboroch a ich činnosť. Alé to neurobí alebo poprie prípadne prekrúti, nespadajú tie veci do jeho videnia.


09.07.2023 18:38

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

pecival:
mareček ti to vysvetlí.
Hnusné USA pri bombardovaní zabili cca 400 civilov.A nezabudne ti pripomenúť : Líbya, Irak, Afganistan, a aj to, že nás USA porazili na MS v hokeji.
To, že zastaili vraždenie civilistov v tisícoch je sprostá, protiputinovská propaganda.
A na ten šot by mohol zareagovať. Putinovci majú z textom problémy ale obrážčoky by mohli zabrať.


09.07.2023 19:09

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tento nepotrebuje absolútne nič:
On je na 100% presvedčený že niečo je a treba mu dokázať, že to tak nie je ale žiadn argument pre neho nie je pravdivý, pretože pravdu pozná len ON.

Na úvod musí zaznieť môj pohľad na to, či Západ (USA/EÚ/NATO), už sú súčasťou vojenského konfliktu na Ukrajine alebo nie.
Podľa mňa, jednoznačne áno!
Totiž Západ neposkytol Ukrajine jednorazovú vojenskú „pomoc“, ale naďalej v nej recidivuje a čím ďalej tým s väčšou razanciou!
Dokonca si dovolím napísať, že podľa mňa, sa Západ vo vojenskom konflikte na Ukrajine angažuje aj zastúpením živej vojenskej sily, „len“ s tým rozdielom, že títo zástupcovia Západu tam nie sú vo vojenských uniformách, ale v slušivom civile!
Nuž nech mi niekto toto moje presvedčenie vyvráti!
A zároveň Západ je celkom jednoznačne zapojený do vojenského konfliktu na Ukrajine lebo ako inak nazvať to, že Západ aktívne cvičí Ukrajincov, ako obsluhovať v boji, Západnú vojenskú techniku?!
A ako inak nazvať to, že Západ posiela na Ukrajinu, Ukrajincom, stále viac a viac svojich NATO-zbraní, ako aktívne zapojenie sa do vojenského konfliktu?!
Na základe týchto skutočnosti môžem s kľudom napísať, že Západ je vo vojne s Ruskou federáciou a toto je nebezpečné, veľmi nebezpečné, áno aj pre Slovenskú republiku a všetkých Slovákov!


A ZAZNEL jeho pohľad. Jeho pohľad ti môže zrozumitelne povedať pravdu.
Podľa toho či rusi zabijú na ukrajine vojaka v uniforme alebo v obleku od Armaniho on vie presne dokázať západné zaangažovanie v bojoch.

Ako hovorila moja babka:
Má to tri ľudové a hraje sa na inteligenta. :-D


09.07.2023 19:34

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

pecival
 Kávičkár 

Ikona

1,5M Slovákov žije v zahraničí, ale z toho len 350 v zasľúbenej krajine radosti, slobody a hojnosti. Alebo že by tá krajina taká nebola?


09.07.2023 19:45

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ruské médiá informovali, že ukrajinské ozbrojené sily sa údajne pokúsili zaútočiť raketami Storm Shadow na jadrovú elektráreň v Smolenskej oblasti.

Medvedev následne uviedol, že ak sa potvrdí “pokus o raketový útok NATO” na jadrovú elektráreň v Smolensku (Desnogorsku), treba zvážiť scenár súčasného ruského úderu na juhoukrajinskú JE, Rivnenskú JE a Chmelnickú JE, ako aj na jadrové zariadenia vo východnej Európe.

“Nie je sa za čo hanbiť,” povedal Medvedev.


Tak kto je špina?
Medvedev sa vyhráža.
Medvedev chce okamžitú odvetu.
Medvedev sa vyhrážal.
Medvedev sa vyhrážal že na to bude rusko reagovať okamžite.

Prigožin si pochoduje v Rusku hore dolu a serie na akési dohody s Lukašenkom. Podľa mňa žiadne neboli. To len pokakaný Puťocár hral čáva a macha.

Pecival.
Aj tých 350 pracuje v Rusku pre zahraničné západné firmi za doláre a eurá a ponechali si SK občianstvo.


09.07.2023 22:14

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

A máme tu bilionk.kota.
Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruska a ex-prezident Ruskej federácie Dmitrij Medvedev dnes Západ varoval pred ruskou odvetou za útok na jadrové elektrárne Ruska. O čo ide ? Dnes popoludní sa banderovci pomocou britských okrídlených rakiet Storm Shadow pokúsili zaútočiť na vojenské letisko v ruskom tyle /v Kaluge/. Čo je extrémne nebezpečné, je ale útok na ruskú jadrovú elektráreň pri Smolensku /v Desnogorsku/, hlboko na medzinárodne uznanom teritóriu RF. Ruská protivzdušná obrana z Ukrajiny vystrelené rakety NATO všetky zničila ešte v Brjanskej oblasti- bez toho, aby zasiahli cieľ.
Medvedev oznámil, že príslušné orgány RF začali prísne vyšetrovanie tohto incidentu. Ak vyšetrovanie potvrdí, že zbrane Západu boli naozaj použité na zničenie či poškodenie ruských jadrových zariadení, bude Rusko oprávnené k odvetným úderom. Cieľom odvetných úderov budú tri ukrajinské jadrové zariadenia: v južnej časti krajiny, v Rovne a v Chmelnickom. No nielen to, – Medvedev varoval. že odvetný útok ruských vzdušných a raketových síl bude smerovať aj na jadrové elektrárne vo východných členských krajinách NATO. Na krajiny, odkiaľ na Ukrajinu prúdia zbrane ohrozujúce Rusko. Odveta bude teda smerovať aj na jadrové zariadenia na Slovensku.
Z takýchto prehlásení D.Medvedeva mrazí. – Nie je najvyšší čas, aby vláda SR a prezidentka SR intervenovali u šéfa kyjevského režimu Zelenského ? Nie je najvyšší čas zastaviť jeho hazardovanie s budúcnosťou Európanov ? Zelenskyj dnes vyjadril názor, že neverí v použitie jadrových zbraní zo strany RF.-Nuž to je ale hazardér ! Strašné, že osudy Európanov a teda osudy Slovákov sú v rukách takýchto jedincov.
Je strašné, že šéfa banderovcov lídri NATO nechcú zastaviť. Naopak, sú na schôdzke vo Vilne pripravení podporiť jeho riskantné kroky. Je strašné, kto momentálne rozhoduje o našich životoch.


Skoro som si uprdol:
MEDZINÁRODNE uznané teritórium Ruska.
Rusi zničili rakety cca 250km pred elektrárňov ale presne vedia, že mali zasiahnuť jadrovú elektráreň.

Je to strašné čo s nami stvára ten hnusný agresor Zlenský.

Bilónk.kot sa skoro posral od strachu, že by mu zničili jeho elektráreň Na MEDZINÁRODNE uznanom teritóriu RF- Putinovska.


10.07.2023 8:19

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ako za pár dní zmenil kolesoplavec názor na svoju milovanú Matičku Rus a Puťocára:

„Po návrate domov zverejním svoj Denník z ruskej väznice: neľudské väzenské podmienky, ignorovanie primárnych ľudských práv, prehnité ruské súdnictvo, detailný popis ich ‚gulagov‘ a zaobchádzania s väzňami a zvrátenosť ich ‚právneho‘ systému,“ píše sa na profile Jána Mazáka.

„Po tom, čo som tam zažil, si nechcem ani predstaviť, čo robia s ukrajinskými zajatcami… Nuž, niet nad osobnú skúsenosť,“ pokračuje popis.


marečkúúúúúúúúúúúúúúú :-P


10.07.2023 9:27

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: aj ty obeduješ seno z "našich" médií ?
Veď státisíce Slovákov emigrovali počas kapitalizmu za 1.ČSR :-D


10.07.2023 9:42

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

A ďalší niekoľk.kot:

Rakúsko má údajne zmluvu s Ruskom o dodávkach plynu do roku 2040. Pravda, či konšpirácia?

Túto správu odvysielalo Rádio Slovensko (RTVS) dnes 10.7.2023 o 6.hodine. Očakával som, že správu zopakujú aj v správach o 7. hodine, žiaľ, nedočkal som sa. Preto by som sa rád od odborníkov a vlády pána Ódora dozvedel, či je informácia pravdivá alebo ide o konšpiráciu. Ak by informácia bola pravdivá, ako sa zachová úradnícka vláda a tiež 25 strán vo voľbách 30.septembra? Mohlo by okrem Rakúska a Maďarska (MOL) podobnú zmluvu s RF uzavrieť aj Slovensko? Alebo nám to EK na čele s Ursulou von der Leyenovou nedovolia? Aký bude postoj našich europoslancov na čele s podpredseom EP a predsedom Progresívneho Slovenska Michalom Šimečkom a eurokomisárom pre energetiku pánom Ševčovičom ? Pre voličov budú pravdepodobne dôležité aj názory pánov Pellegriniho, Fica, Uhríka, B.Kollára, Sulíka, Matoviča, Remišovej, Hegera, Majerského, Danka, Dzurindu s Miklošom a i.


Zmluva s Gazpromom platí do roku 2034, dovtedy musíme za ruský plyn platiť, hovorí
šéf SPP


Nemá informácie alebo ich nedokáže v tom maličkom mozočku spracovať a vyhodnotiť alebo je to pripečený ruský trol.


10.07.2023 9:46

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Štyria ľudia zahynuli a 11 ďalších utrpelo zranenia pri ruskom bombardovaní obytnej časti mesta Orichiv, ktoré sa nachádza na frontovej línii v ukrajinskej Záporožskej oblasti.
Útok nastal práve v čase, keď sa rozdeľovala humanitárna pomoc, informovala v pondelok tlačová agentúra Reuters s odvolaním sa na gubernátora oblasti Jurija Malaška.

Správu prevzal aj portál britského denníka The Guardian. Malaško povedal, že zabitými sú tri ženy a muž, všetko štyridsiatnici. Dodal, že Rusko podniklo 36 cielených útokov na desať obcí a miest v Záporožskej oblasti.


Mliardak.kot určite odhalí, že dvaja boli Ukrajinskí gneráli, dvaja velitelia NATO v oblekoch a jedenásťi boli poddôstojníci ukrajinskej armády.


10.07.2023 9:52

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Dominik Hašek je psychicky narušený polodebil, ktorý sa snaží zviditeľniť, aby sa dostal do vysokej politiky. Je ako taký šváb, ktorého nie je možné sa zbaviť. Jemu by pomohlo len dostať riadnu po tej sprostej papuli, aby sa spamätal. Takéto nenávistné hovädá by nemali dostávať mediálny priestor, skôr by sa mali liečiť v psychiatrických liečebniach.

Pisateľ je taký baránok, duše jemnej, nekonfliktný.


10.07.2023 12:31

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Re: marek750: Koľko ich emigrovali od 1 ČSR do Ruska?


10.07.2023 13:01

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tu je jeden skoro emigrant:

„Po návrate domov zverejním svoj Denník z ruskej väznice: neľudské väzenské podmienky, ignorovanie primárnych ľudských práv, prehnité ruské súdnictvo, detailný popis ich ‚gulagov‘ a zaobchádzania s väzňami a zvrátenosť ich ‚právneho‘ systému,“ píše sa na profile Jána Mazáka.

„Po tom, čo som tam zažil, si nechcem ani predstaviť, čo robia s ukrajinskými zajatcami… Nuž, niet nad osobnú skúsenosť,“ pokračuje popis.


Teraz namiesto slastného života vo vysnívanej krajine je zatvorený v klietke ako pes.


10.07.2023 13:36

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

A všetci budú nekompromisne potrestaní.
Povedal báťuška Puťocár.

Podľa prezidentovho hovorcu Dmitrija Peskova sa stretnutie uskutočnilo 29. júna, päť dní po vzbure vagnerovcov. Spolu s Prigožinom prišlo k prezidentovi asi 35 ľudí – veliteľov jednotiek žoldnierskej armády. Im a ich podriadeným Putin ponúkol „možnosti zamestnania“, informoval Peskov.



Odvolávam co sem slíbil a slibuji co sem odvolal.
Povedal pokakaný báťuška Puťocár.


10.07.2023 13:41

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Kovid má výhodu, že sa dá proti nemu očkovať.
Debilita u slovákov túto možnosť nemá.

Formálnym dôvodom tejto hystérie je vyhrotiť stupeň akože „ruského nebezpečenstva“ na najostrejšiu možnú mieru. Ukážkovo ho demonštrovať prostému ľudu, schopnému iba názorno-konkrétneho myslenia. Logický dôvod na obavy o životy členov delegácií však samozrejme nie je. Rusko nie je ani historicky a ani aktuálne krajina, ktorá by realizovala svoje zahraničnopolitické ciele vraždením lídrov znepriatelených štátov. Na to sú špecialistami iné krajiny: predovšetkým USA a Veľká Británia. Nie Rusi ale tieto dve krajiny posielali komandá na likvidáciu Lumumbu, Sankaru, Castra, Chaveza, bin Ládina, Baghdádího, Kaddáfího, Saddáma Husajna, Miloševiča, Karadžiča, Gerasimova atď. Ruského nebezpečenstva sa môžu obávať rôzni zradcovia Ruska v emigrácii, dvojití agenti, velitelia prijímajúci strategické či dôležité operačné rozhodnutia na fronte … no určite nie politickí lídri krajín s ktorými tč. Rusko bojuje no s ktorými chce onedlho rokovať o mieri.


10.07.2023 13:44

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Netreba vytvárať hystériu "ruského nebezpečenstva.
Stačí si prečítať vyjadrenia peskova a Medvedeva.

Kremeľ v pondelok vyhlásil, že členstvo Ukrajiny v Severoatlantickej aliancii (NATO) by malo "veľmi negatívne" dôsledky pre európsku bezpečnosť. Ruské vedenie sa tak vyjadrilo pred summitom NATO v Litve, ktorý sa bude konať v utorok a v stredu. TASR prevzala správu z tlačových agentúr AFP a Reuters.
Kremeľ dodal, že členstvo Ukrajiny v NATO bude pokladať za hrozbu pre Rusko a vyžiada si to tvrdú ruskú reakciu.


To sú asi jasné dôvody o ktorých chce onedlho rokovať o mieri.
Už sú trapní s tými vyhrážkami.


10.07.2023 21:27

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Dnes som telefonovala kamarátke. Jej manžel má dvoch synov z prvého manželstva a jeden z nich žije už pár rokov v Rakúsku s Ukrajinkou. Spýtala som sa jej, ako Ukrajinka vidí situáciu vo svojej vlasti, keďže sú pravidelne v kontakte s príbuznými. Odpoveď: Všetko normálne. Akoby tam ani vojna nebola.
Česká vojnová reportérka Markéta Kutilová odišla na Ukrajinu , aby priamo z Kyjeva referovala v reportáži , ako to tam vyzerá . Jej príspevok facebook po niekoľkých hodinách odstránil. Lebo písala, že obchody sú preplnené tovarom , pohonných hmôt je dostatok. Všimla si vagóny vlakov preplnené Ukrajincami , ktorí cestovali za príbuznými na Ukrajinu. Všimla si aj, že ceny na západe Ukrajiny sú o polovicu nižšie ako v Česku , v obchodoch je aj dostatok tovaru. Kyjev je plne funkčné mesto. Ešte odporúčala cestujúcim, aby cestovali v noci a mimo víkend a vyhli sa tak kolónam. Nuž, tak veru Sláva Ukrajine!


Ľuďom a hlavne slovákom nadobro jebe.
Choď do Chersonu ty pyča.


11.07.2023 8:42

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

A máme tu ďalšieho deliča krajín a sveta.

Len nové rozdelenie Ukrajiny môže priniesť mier. Štátna štruktúra Ukrajiny bola od začiatku odsúdená na zánik. Do roku 1991 neexistoval nezávislý štát na Ukrajine. Bol to Sovietsky zväz a v tomto zmysle na hraniciach záležalo čisto administratívne. Po rozpade Sovietskeho zväzu sa zanedbávalo určenie hraníc pre Ukrajinu, ktoré by mohli zodpovedať etnickej realite, alebo sa im dokonca zámerne vyhýbalo. Toto sa využilo na vytvorenie nezhody, ktorá viedla k súčasnej situácii. Počas posledných tridsiatich rokov sa neuskutočnili žiadne pokusy o reorganizáciu územia Ukrajiny tak, aby tam mohol vládnuť mier. Dokonca aj „Plán z Minska“, ktorý mal priniesť Donecku autonómiu, bol sabotovaný. Súčasný vojnový stav to však umožní napraviť. A v časovom období, ktoré by bolo bez vojny nedosiahnuteľné. Vojna stláča plynutie času.
Bývalý spravodajský dôstojník americkej námornej pechoty a bývalý zbrojný inšpektor OSN Scott Ritter vo videu zverejnenom na americkom kanáli YouTube U.S. Tour of Duty: Ozbrojené sily Ukrajiny sú podľa neho už na pokraji kolapsu a v očakávaní júlového summitu NATO v dňoch 11.-12. bojujú o prežitie. Ritter povedal, že Kyjev bude prosiť NATO, aby aktívne zasiahlo do konfliktu. Do summitu NATO musí Kyjev ukázať úspech ich protiofenzívy, aby sa NATO/USA s touto katastrofou v tichosti nerozlúčili. Ukrajinské úspechy sú však krajne nepravdepodobné.
Odteraz však každý môže vedieť, že Kyjev nemôže vrátiť ani cent z toho, čo poslal Ukrajine. USA už požadujú, aby EÚ zaplatila všetko, čo Washington investoval do tejto vojny. Aj tam vzniknú spory, ktoré môžu v konečnom dôsledku viesť k rozpusteniu NATO. Uvedomili sme si, že ani NATO, ani USA nemôžu ochrániť žiadnu krajinu v konvenčnej vojne so silným protivníkom. USA zostáva len jadrová možnosť, a to je nad rámec toho, čo Európa môže a bude akceptovať. Celý „svetový poriadok“ bude znovu nastolený tempom, ktoré by bez tejto vojny nebolo možné.

Tak podme deliť CCCP na etnickom princípe. Puťocárovi by zostalo pár km okolo Moskvy.
Jedine vojna prinesie mier.
USA a NATO jedine jadrovou vojnou dokáu poraziť Puťocára.

To musia niekde na slovensku každé ráno do hláv dávkovať sračky.Niečo ako sračko čerpačka.


11.07.2023 9:00

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Rusi zase zničili o 100 takiet viac ako ich GB. dodala na Ukrajinu.

Ukrajina, 11.júl 2023 (AM) – Útok ruských jednotiek na Mykolaiv v noci z nedele na pondelok zničil muničný sklad, mestské úrady “prespali” nálet a reagovali až potom, čo raketa zasiahla arzenál. Oznámil to koordinátor podzemia Nikolajeva Sergej Lebedev. Ruská raketa, pravdepodobne Iskander-M OTRK, presne pracovala na sklade, kde boli uskladnené rakety dlhého doletu západnej výroby. Súdiac podľa získaných údajov, hovoríme o britskom Storm Shadow, Kyjev nemá iné rakety tohto typu.


11.07.2023 11:12

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

A máme tu našu Slavienku premúrelú:

Zelenský ktorý stále niečo od niekoho vypytuje a keď to nedostane, tak sa vyhráža, zavítal v piatok 7.7.2023 na Slovensko. Keďže prevažná časť našich zbraní a zásob munície boli efektívne „investované“ do Ukrajiny už v minulosti, tak je otázne, čo tu bol Zelensky pýtať.
Vzhľadom na samit NATO vo Vilniuse, ktorý sa koná v dňoch 11-12.7.2023 by sa dalo predpokladať, že sa bol prihovoriť za podporu členstva Ukrajiny v tomto zločineckom vojenskom pakte pod vedením spojených štváčov amerických. Nezdá sa mi však, že by sem meral cestu len kvôli tomu, aby žiadal o podporu členstva, nakoľko predtým chodili „naši“ predstavitelia za ním do Kyjeva a nosili mu tam rôzne drahé dary a sľuby, na ktoré sa poskladali občania SR a mnohé ich ešte len dobehnú v budúcnosti. Myslím, že vzhľadom na to, kto je dnes u nás pri moci, tak otázka podpory členstva Ukrajiny v NATO bola vyriešená skôr ako ju sem k nám prišiel Zelensky položiť. Ale takéto kroky nedopadnú pre Slovensko a slovenský národ dobre a čoskoro môžu prísť aj tie povestné krvavé slzy.
Toto, čo robí Západ a hlavne spojení štváči americkí, nie je cesta k ukončeniu ozbrojeného konfliktu na Ukrajine a k nastoleniu mieru. Ale je to zjavná snaha amerických jastrabov a ich európskych vazalov rozšíriť vojnu hlbšie do Európy a vyprovokovať Rusko k ešte rozsiahlejším vojenským operáciám aj mimo územia Ukrajiny.
Dlhodobo zastávam názor, že Slovensko by sa nemalo miešať do takto vysokých geopolitických hier a ani si vyberať strany konfliktu, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že tie povestné červené čiary sa začnú kresliť aj cez naše územie. A to nie je práve priaznivá vyhliadka do budúcnosti.


Hnusné NATO a USA nechcú mier.
Rusko chce mier a preto napadlo krajinu a neustále sa vyhráža západu.
No Slavienka si napriek tomu, že vyzýva aby sme si nevyberali stranu konfliktu, už dávno stranu vybrala.


11.07.2023 11:21

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ďalšia sliepka odchovaná na kaši.

Anna Belousovová tento návrh nazvala ukážkou fašizmu. Jedným z cieľov fašizmu je “arizácia” majetku veľkej skupiny obyvateľstva, takže sa o jej názore oplatí minimálne popremýšľať.

Už aj rohlík bude za chvíľu fašistický.
Veď aj Zelenský jedáva rohlíky.


11.07.2023 11:54

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Asi to idem kúpiť . Som vystrašený Medvedevom a Peskovom.
A určite po samite vo Vilňuse budú lietať rakety ( ako varuje naša Slavienka) aj na Slovensko.

Po novom sa na spomínanom registri objavila aj ponuka od slovenského ministerstva obrany. Ide o starý vojenský podzemný kryt Úž v Trnave pri Laborci.

V ponuke je od 5. júla a do aukcie sa môžeš zapojiť až do 4. augusta. Vyvolávacia cena v dražbe je 11 700 eur.

Ministerstvo však neposkytuje mnoho bližších informácií. Ide o vojenský objekt bez konkrétnej adresy nachádzajúci sa v katastri spomínanej obce. Podzemný kryt má drenážne potrubie, trativod a v cene je aj pozemok o výmere 353 metrov štvorcových.

Ak máš skutočný záujem, nezaháľaj a dohodni si obhliadku. Tá je možná len do 21. júla do 14:00 hod. Dohodneš si ju prostredníctvom telefonickej požiadavky na čísle uvedenom na webe registra.


11.07.2023 15:59

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

V derevniach, kde majú NIČ stavá Puťocár pomníky na oslavu slávneho víťazstva nad fašisticko-nacistickou Ukrajinou.
Mužíci a bárišne síce nevedia čítať ale päťcípa hviezda predsa všetko objasňuje.

Стела будет состоять из двух гранитных плит соединённых между собой пятиконечной звездой. На левую плиту шрифтом Times New Roman нанесут надпись «Героям нашего времени, погибшим za победу!». Предполагаемый размер стелы — 1,79 метра в высоту и 3,55 метра в длину.

В селе Яр-Сале, в котором планируют установит памятник, проживают около 7,4 тысяч человек. Населённый пункт располагается в 189 км к востоку от Салехарда в зоне субарктической тундры. До села нет дорог, летом добраться до него можно только на вертолёте, самолёте или теплоходе, а в межсезонье — и вовсе только авиацией.

Известно как минимум о трёх уроженцах Яр-Сале, участвовавших в войне в Украине. Так, «Вести. Ямал» писали о 20-летнем Радионе Яунгаду и 25-летнем Петре Сэротэтто, вернувшихся с зоны боевых действий (последний потерял на войне ногу). Администрация Ямальского района, в свою очередь, сообщала о мобилизованном «Радионе П.», который в мае этого года прилетал в Яр-Сале в отпуск.

Ранее «Вёрстка» рассказывала, что установить стелу в память о «погибших в ходе специальной военной операции» также решили в ЗАТО Заозёрск в Мурманской области с населением 7800 человек. Там на памятник в форме буквы Z выделили 2,5 млн рублей.

Hmm.
A prečo tie pomníky Puťocár nestavia v Moskve alebo Píteri?
Lebo by ho poslali do veľkej Matičkinej rusi pizdy?


11.07.2023 16:39

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Denacifikácia na Puťocárov spôsob.
Najskôr vám zbombardujem domy. Potom postavím nové a kto nechce prijať na Ukrajine ruský pas tak ten byt nedostane.

Новые власти Мариуполя гордятся темпами восстановления города. Во дворах, где ещё недавно жили десятки тысяч мариупольцев, сейчас пустыри — там закладывают фундаменты под новые ЖК. Пророссийские власти решили снести как минимум 459 зданий, пострадавших от бомбёжек и горевших весной 2022 года, — свежие распоряжения о сносе выходят каждый месяц
i
.

Жителей, которые остались на оккупированной территории, трудоустраивают в стройбригады. Студенты из российских регионов приезжают Мариуполь, чтобы ускорить «большую стройку». Местное телевидение снимает репортажи о тех, кому вручают ключи от квартир в новых многоэтажках.

О том, что во дворы уже заехали экскаваторы, многие украинцы, покинувшие Мариуполь, узнают от знакомых знакомых или из городских телеграм-каналов. Они опознают на фотографиях обломки своих многоэтажек и пишут: «Это мой дом».


17.07.2023 9:24

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Slovenská ekonomika zdochne ;
to bude vďaka Ukrajincov za to , že naša vláda im dala aj posledné gate [shake] [zle]

"Ukrajinský minister energetiky German Galuščenko sa pre Politico vyjadril, že Kyjev zrejme neobnoví dohodu o tranzite plynu, ktorá umožňuje ruskému Gazpromu vyvážať zemný plyn do krajín Európskej únie prostredníctvom plynovodov vedúcich cez územie Ukrajiny.


Tranzitné dohody z roku 2019 platia do konca roku 2024. Vďaka nim môže Gazprom cez Ukrajinu vyvážať viac ako 40 miliónov kubických metrov plynu ročne. Ukrajina si takýmto spôsobom zarobí približne sedem miliárd dolárov.

Galuščenko podľa svojich slov verí, že do zimy 2024 nebude Európa ruský plyn vôbec potrebovať."

Problémy pre krajiny EÚ
Ruský plyn je distribuovaný najmä do Rakúska, na Slovensko, do Talianska a Maďarska. Európska komisia plánuje do roku 2027 ukončiť závislosť EÚ od ruských fosílnych palív.

V Rakúsku sa už dovoz ruského plynu stihol vrátiť na predvojnovú úroveň. Do Maďarska prúdi okolo 4,5 miliardy kubických metrov ročne a tamojšia vláda v apríli podpísala s Gazpromom dohodu o zabezpečení ďalších objemov. Pokiaľ by Kyjev ukončil dohodu o plyne, spomínaným krajinám by to mohlo spôsobiť problémy. :-} :-}


17.07.2023 10:34

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku:
Ak by si mal aký taký prehľad o tom čo tu vypisuješ ( si ako Minolta) tak už tento rok ide z ruska niečo okolo 8% z celkových dodávok plynu do EU a v roku 2024 to bude NULA.
Tak mi povedz ako strašne nás ukrajinci poškodia keď nám nepošlú plyn, ktorý nám rusko nepošle.
Ty ( a tebe podobní ) si myslíte že arabi nevyužijú možnosť totálne nahradiť dodávky od rusov do EU?
Nim doláriky nesmrdia a akú obrovskú výhodu a benefity majú z Puťocára?
Žiadnu. Nie sú sprostí aby sa hrali na potencionálne komoušské krajiny ako v minulosti keď im rusko dávalo zadarmo všetko len preto aby uázali svetu že komoušizmus sa rozširuje po svete.
Tankov už majú dosť a nič iné ( a teraz pravdepodobne aj tie už nemá) už nemá.


19.07.2023 9:00

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ty si normálny psychoš , s tebou je škoda strácať v čas, preto tu už nikto nepíše :-D :-D :-D

"Do EU" môže ísť koľko chce ,
keď ja píšem o totálne závislom Slovensku a ďalších štátoch napojených na Ruský plynovod !!!! Ty budeš spokojný aj keď nám úplne skolabuje hospodárstvo tak ti šmakuje ten Americký kckct :-))) I-GRR




19.07.2023 9:03

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

totoálne napojených na ruský plynovod.
Trt.
Vieš vôbec chápať percentá?
Vieš o tom že plynoved ide aj mimo Ukrajinu?
Vieš ty vôbec niečo?


27.07.2023 11:27

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

A Puťocár je v prdeli.
Slováci ako potomkovia Slavanov si teraz zoberú všetko, čo im tisícročia patrilo:

Povedzte konečne tým poblázneným Maďarom, že Maďarský národ geneticky neexistuje. Maďari sú pomaďarčení Slováci. Maďarčina je umelý jazyk, ktorý v r. 1750 až 1800 n.l. vymysleli umelo z Turečtiny. Preto Orbán pred asi 5 rokmi vyhlásil, že Maďari už nie sú Ugrofínky národ ale sú Turkický národ... Ale zasa nesedí genetika, pretože Maďari nie sú geneticky turkický národ, ale sú Slovanský národ. Celé dejiny Maďarska pred r. 1750 n.l. sú doslova vymyslené fantasmagórie a všetko sfalšované!! Pôvodný národ Slovenov, alebo Uhrov, bol umelými jazykmi rozdelený. Od nás sa odtrhli aj Rumuni. Pretože aj Rumunčina je umelý jazyk vytvorený z latinčiny. Ešte okolo r. 1900 n.l. min. 95 % Rumunov hovorilo po slovensky. Však z nárečia stredného Slovenska, kde sa prisťahovali rumunskí Valachovia, vytvoril Ľudovít Štúr spisovnú slovenčinu. Nech sa obidvaja naučia naspäť jazyk svojich predkov a potom nech sa pripoja k Slovensku. A vytvoríme novú Veľkomoravskú Uhorskú ríšu.... My Slováci sme jediní nasledovníci slávnych Slovenov, ako bol aj Alexander Veľký a Slovenská vojenská posádka na Peloponéze, starí Sparťania! Choďte do Macedónska... Macedónčina je slovenčine podstatne podobnejšia, ako poľština..... Je geneticky dokázané - to nie sú sfalšované Vatikánske písomnosti - že 95 % Slovákov sú potomkovia predkov, ktorí na Slovensku žili už pred 8000 rokmi. My Slováci sme najstaršie pôvodné autochtónne obyvateľstvo v Európe. Slovenčina je najstarší jazyk v Európe. Vinčanské písmo z Podunajska je staré 7500 rokov a je najstaršie písmo na Svete v postPotopnej dobe. Nikdy nebolo žiadne sťahovanie národov po páde Rímskej ríše... Podvod. Rímsku ríšu sme zničili my, Sloveni. Ostrogóti, Vandali, Huni, Vizigóti, Markomani, Kvádi, Góti ... to všetko boli Slovenské kniežatstvá z oblasti Karpatska a Podunajska... Rímska ríša bola pôvodne Slovanská, Etruskovia boli Slavania a ich písmo sa dá ľahko čítať. Ale ako sa Rímskej ríše zmocnil Satan, tak sa nedalo nič robiť a naši predkovia sa rozhodli Rímsku ríšu zničiť a tak to aj urobili. A už vtedy sme dávno predtým mali u nás Slovenov kresťanstvo, ktoré však Vatikán totálne sfalšoval. Prečítajte si od Kysuckého ako je kresťanstvo sfalšované : www.obrodaslovanov....


Prečítajte si knihy Slavana Kysuckého. Mňam čítanie


27.07.2023 12:19

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Autori kanálu Vojenský informátor obvinili ukrajinskú stranu z odpálenia rakety protivzdušnej obrany na katedrálu a na ilustráciu svojich podozrení zverejnili schému, ktorú pripájame k tomuto príspevku.



“V 8. sekunde videa výbuch osvetľuje okolie, vďaka čomu sú v popredí viditeľné kupoly Katedrály Presvätej Bohorodičky (na schéme zvýraznené zelenou farbou), zatiaľ čo v pozadí v epicentre záblesku je vidieť vežu poškodenej Spassko-Preobraženskej katedrály (zvýraznená červenou farbou). Súradnice bodu pohľadu: 46.475110, 30.737885. Vďaka videozáznamu niet pochýb, že ukrajinské sily protivzdušnej obrany večer zasiahli najväčší pravoslávny chrám v Odese,” uzatvára vojenský spravodajca.


Tá schéma sú dve červené čiarky na mapa google .

Na Goebelsa rusi nemajú....


27.07.2023 13:54

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Písal som to pred necelým týždňom, že čiernoškovia budú Puťocárovi tancovať komoušské tanečky aby ho ojeb.li že nechcú hnusných kolonistov zo západu a keď ho riadne pumpnú, tak ho pošlú do riti.

Putin na summite vyhlásil, že Moskva dodá africkým krajinám zadarmo 25 až 50-tisíc ton obilia a taktiež pokryje náklady na prepravu. Putin nespomenul pôvod obilia, ktoré chce zdarma poslať do Afriky. Rusko v doterajšom priebehu vojny na Ukrajine viackrát čelilo obvineniam, že ukradlo tisíce ton ukrajinského obilia a odviezlo ho do Ruska.

Ako podotkol kanál Nexta, Putin si takto „chce kúpiť lojalitu Afričanov vďaka obiliu ukradnutému z južných oblastí Ukrajiny“. Rusko taktiež odpustilo Somálsku dlhy v celkovej výške viac ako 690 miliónov dolárov.


27.07.2023 15:23

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Som sa dočkal kedy ten chuj začne spochybňovať ukrajinské úspechy.

Aspoň tak o súčasných snaženiach OS UA píšu NYT, WP, WSJ, Times a i. zaručene dobre informované angloamerické denníky. Ruské denníky, portály a analytici píšu o tom, že smery útokov pri Arťomovsku a Zaporoží /za účasti elitne NATOM vyzbrojených vojakov a stoviek tankov, BVP a pod./ sa dali čakať a tak tam aj ruskí vojaci na Ukranincov čakali.
Po 14 vlnách útokov sa väčšina ukrajinských jednotiek stiahla a zanechala na bojisku stovky mŕtvych elitných vojakov, 112 pancierovaných a i. vojenských vozidiel / . Novoprokopovka a Novodanilovka, Robotino pri Orechove a i. na ktoré OS UA útočili, zostali nedobyté. 30 kusov Bradley, tankov Leopard, a i. tankov NATO ako aj býv. sovietskych tankov, dodaných z krajín NATO Ukrajine zostalo neschopných boja.
Zelenskij v predvečer tejto „vrcholnej“ protiofenzívy navštívil mesto Dnepropetrovsk. Stretol sa tam s ukrajinskými veliteľmi – Sirským a Zalužným. Keďže mali nedávno tesne po sebe narodeniny, priniesol im darčeky. Podľa niektorých pozorovateľov to však neboli ani tak darčeky ako skôr vážne varovania: Sirskij dostal obraz a na ňom čosi, čo sa podobá na zdochnutú rybu. Zalužnij dostal fešácku osobnú pištol. Problém je, že pištol sa vojenským veliteľom dáva do daru spravidla s jednou guľkou, – potom, čo prehrajú rozhodujúcu bitku…….
Podľa zdrojov z americkej vlády sa „ukrajinská ofenzíva hýbe“ a USA, zabezpečia, aby sa hýbať neprestala. – Minimálne na stránkach amerických a našich médií


Americké denníky písali, že Puťocár za rok a pol ustúpil od Kijiva stovky kilometrov ale ruské denníky píšu o víťazstvách pravdu.
To je neskutočný kok.t tento milionkok.t.


27.07.2023 22:21

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

A zase klamstvá Puťocára a Medvedeva o tom ako sa každý deň hlásia tisícky dobrovolníkov na front.

Военный аналитик Ян Матвеев уверен, что ждать новую волну стоит: «С вероятностью в 100%, если Путин внезапно не умрёт и война не закончится в ближайшее время». По его мнению, это продиктовано военной необходимостью. «Российская армия несёт потери на фронте, а война требует постоянных вливаний солдат, даже если не происходит каких-то заметных кризисов, — отметил эксперт. — Взять этих самых солдат Путину неоткуда — только мобилизовать». Матвеев убежден, что решить проблему дефицита людей с помощью контрактников не удастся. «Никаких информационных подтверждений массового (150 тыс., как говорил Путин) набора контрактников нет — видео, сообщений, фото и так далее, — напомнил он. — Вспомните, сколько их было во время мобилизации, а сейчас тишина. Во-вторых, мы видим, как российская власть вновь активно принимает самые разные меры для облегчения мобилизации».


27.07.2023 22:22

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

A holá pravda o tom ako v Rusku všetko funguje:

Политолог Гращенков считает, что в России вторая волна мобилизации не нужна по ряду причин. «Первая волна показала ряд ее недостатков: во-первых, мобилизуемые люди не готовы к боевым действиям. Это же отцы семейств в возрасте 30+, а то и 40+, не очень здоровые, — объяснил он. — Также выяснилось, что для них нет достаточного обеспечения — от еды, спальников, палаток и мест размещения до снарядов и вооружения». Также, считает политолог, в целом непонятно, для чего новая волна мобилизации может быть нужна. «Первая шла под предлогом, что нужно побыстрее закончить СВО, то сейчас она растягивается на годы. Получается, что мобилизация будет перманентной, СВО будет перманентной, цели ее отодвигаются, поэтому бессмысленная мобилизация населения — зачем? Одни будут убывать, а другие прибывать?», — резюмировал он.

Новая мобилизация действительно стала бы непопулярным решением, следует из недавнего опроса Russian Field. По нему, в случае если бы пришлось выбирать между новой волной мобилизации или мирными переговорами, 54% предпочли бы мирные переговоры России и Украины, и только 35% настаивают на «продолжении военной операции».


28.07.2023 8:27

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Rusko postupne prevezme kontrolu nad okolitými územiami..."

Aké pekné priznanie, že Rusko v svojej imperialistickej politike mieni pokračovať a že cieľom jeho agresia sú ďalšie štáty, medzi nimi aj Slovensko, a aj tak sa nájdu pre Rusko užitoční idioti, ktorí ten ich imperializmus budú podporovať a obhajovať.






Uz aby to bolo , ze sa Rusko zastavi az v Ciernej nad Tisou a my opustime vrazedny spolok NATO , ktory vedie vojny v malych krajinach a rozvraca ich spolu s EU !

Nato nema nato zastaviť to....hádam si nemyslíš, že západoeurópski ufňukanci v maskáčoch budú tvrdo bojovať a dokonca umierať (!) za východnú Europu proti dobre vycvičenej Ruskej armáde ??

Proč by se mělo Rusko zastavovat? Dojde až na břeh Atlantického oceánu a vymýtí současnou chorou ideologii genderu, grídýlu a všeobecné zvrácenosti.

Nechcú byť pod nadvládou USA ale snívajú byť pod nadvládou Puťocára.

Hurá Slovensko......


28.07.2023 13:05

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hnusné USA všade organizuje a podporuje prevraty:

V hlavnom meste Nigeru sú stovky obyvateľov pred Národným zhromaždením a vyjadrujú podporu povstalcom.
Zaznievajú protifrancúzske a proruské heslá a na videách zverejnených na sociálnych sieťach je vidieť ruské vlajky. Dav skandoval: "Nech žije Rusko!"


Že by Prigožin??????

Kokotkovia sa idú posrať nad faktom, že Afrika posiela hnusný západ preč.
Kokotkovia nechápu, že Puťocárovi nejde o nič iné ako nahradiť USA a západ a drancovať Afriku.
Kokotizmus je neliečiteľná diagnóza.


28.07.2023 17:38

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Francúzsky tank dnes Rusi získali takmer neporušený a podobne ako Leopardy a Abramsy poputoval z frontu ihneď do tyla, kde sa ho ujali ruskí zbrojní špecialisti.
Vývoj na fronte po ohlásení ťažiskovej fázy veľkej ukrajinskej protiofenzívy je dnes málo zaujímavý, dalo by sa povedať, že pre prípadných frontových turistov dosť nudný. Naši novinári však vedia zdramatizovať aj proces oxidácie či korózie pred rokom a pol zničených ruských tankov, nie to aktuálne ukrajinské bojové úspechy. Preto sa v slovenských médiách objavujú titulky ako „hlboký prienik Ukrajincov za ruské línie“ /čím myslia posun prieskumnej čaty o pár desiatok metrov vpred -takmer až ku zákopom ruskej Surovikinovej obrannej línie/. Veľkú informačnú hodnotu majú tiež konštatovania, vysielané či prezentované už tretí deň v nezmenenej podobe-vždy však podávané ako novinka. Podľa nich Ukrajinci obsadili dedinku Staromajorskoje. A tiež dedinku Staromajorskoje. No a k tomu ešte aj dedinku Staromajorskoje. A aby sme nezabudli-ešte aj dedinku Staromajorskoje…
Mohol by som pokračovať aj ďalej – ale s tou dramatičnosťou postupu ukrajinskej armády to zase netreba až tak preháňať. Treba si vo frontovom zápisníku nechať niečo do foroty. Veď aj zajtra je deň.


Hlavne, že Ukrajinci bojujú na desiatkach ukoristených tankoch, BVP, húfniciach .
Ale jeden FRANCÚZKY (čítak západný) je predsa viacej.
A hlavne že putuje do rúk zbrojných špecialistov aby mohli zase niečo okopírovať.


28.07.2023 21:39

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

Mishko
 Skútrista 

Ikona

www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-ruska-lodi-jdi-...


29.07.2023 9:08

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

[i]Afrika dala Putinovi košom: Obilím si nás nekúpite


Návrhy ruského prezidenta Vladimíra Putina na dodávky obilia do Afriky nestačia a je potrebné prímerie na Ukrajine, uviedol dnes predseda Africkej únie Azali Assoumani[/i]

Už aj čiernoškovia poslali Puťocára do prdele.
Nie sú tak sprostí aby nevedeli že chce len vytlačiť západ a vymeniť ho.


29.07.2023 10:20

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Putin to robí ozaj veľmi dobre. To obilie ktoré daruje Afrike aj tak by mohli sypať do mora, lebo ho majú prebytok. Úroda 150 miliónov ton, hm ...? Z toho 500 000 ton len tak z dobrej vôle daruje Afrike!!! Kvapka v mori pre RF. Ozaj kedy a čo dal prehnitý západ Afrike, zadarmo? Ahá už som si spomenul, no predsa západné sračky-vakcíny, Pfizer, Moderna, AstraZeneka na covid19, ktoré sa ukázali ako čistý jed!!! Zabíjajú tých čo si ich dali vpichnúť!!!

Pidislováčik to vidí jasne.
Vaknica = Puťocár.


29.07.2023 16:32

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vieme kto je jediný splodiť takéto chujoviny:

Putin musí byť pre Nemcov akákoľvek odporná kreatúra. Prečo ?
-Lebo na donbaskom fronte „Putin“ každý deň znivočí aspoň 2-3 skvelé nemecké tanky Leopard a aspoň jeden protilietadlový systém Gepard. Tigrom vybil zuby pred trištvrte storočím ešte maršal Žukov…Slovom polovicu nemeckej zbrojnej Tiergarten majú na svedomí divosi z ruských zemljanok… A to je neodpustiteľné. Výroba proti-putinovských klebiet a invektív bude preto na špeciálnych pracoviskách nemeckej tajnej služby BND ďalej pokračovať. Až do konečného víťazstva Veľkej Germánie nad divými slovanskými podľuďmi !


45 nemekých Tigrov odjebalo 187kusov T-14 za jeden deň.
28 000 Nemckých vojakov porazilo 1 250 000 divochov zo zemlianok.

Ak tak počítam matematokou x kok.ta tak Puťocár za mesiac zničil viacej Leopardov a Gepardov ako ich vyrobili .

Čo asi urobí, keď to jeho milovaný Puťocár vzdá?
Asi to urobí na Hitlera. Otrávi sa. Obesí sa. Skočí do vody a prestrelí si hlavu.


29.07.2023 18:46

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

zeleno
 Bahniak 

Ikona

Re: egres2: Tak toto nemá chybu, tí debili bojujú proti sebe.
Pozri obrázok


29.07.2023 19:28

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

zeleno: A čo myslíš?
Má extrémista v hlave mimo vzduchu aj niečo iné?
Veď práve z toho dôvodu je extrémista.


30.07.2023 12:34

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

To je neskutočný xxxxx kok.ot:

Možno si to pamätáte – v prvej polovici tohto týždňa písali naše médiá s odvolaním sa na GŠ OS UA tri dni nonstop o prelomení frontu a vytlačení Rusov z dediny Staromajorskoje. Zelenskij sa vytešoval, ako teraz banderovci začnú oslobodzovať ich „ukrajinský juh“, omočia si nohy v Azovskom mori a preseknú pozemné spojenie Krymu s Ruskom…
-Ako sa vraví, – každá senzácia trvá tri dni. Rusi dnes v noci opäť ovládli Staromajroskoje. Prešli do protiútoku vo Vremevskom výbežku a zajali desiatky ukrajinských vojakov. Niektoríých po boji, iní sa Rusom prišli vzdať sami. Širokú publicistu na tuskom Telegrame má najmä prípad ukrajinského poddôstojníka z teritoriálnej obrany, ktorý prešiel na ruské línie z nákladiakom plne naloženým raketovými strelami. Doviezol ich, aby vraj nechodil „domov“ z prázdnymi rukami. Poddôstojník naozaj prišiel domov, – narodil sa a žil do vojny v Donecku. K územným posunom v prospech OS RF došlo aj pri Kupljansku. Aj tu boli zajaté desiatky Ukrajincov.
Aby som nebol neobjektívny, aj Ukrajincom sa dnes v noci darilo. Nie síce na poli boja, ale keď inak nie, tak aspoň na poli propagandy a produkovania hlasného mediálneho rozruchu. Okolo 25 ukrajinských dronov zaútočilo na Krym a 28 ukrajinských dronov zaútočilo na moderné administratívne centrum Moskvy. Lepšie povedané chcelo zaútočiť. Ruská PVO všetky drony zneškodnila prostriedkami rádioelektronického boja ešte predtým, než zasiahli svoje ciele. Či už na Kryme alebo v Moskve. Drony boli naložené výbušninami a tak pri páde na zem buchli a tlaková vlna rozbila sklo na niektorých administratívnych budovách. Okrem iného aj na ministerstve digitálneho rozvoja.


Neviem z akého zdroja berie tieto informácie ale mne sa nepodarili ich nájsť ani na Puťocárových zdrojoch ani na čiernych weboch.


30.07.2023 12:47

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

pecival
 Kávičkár 

Ikona

To je jednoduché, majú na to pravidlá. ;-)
[url=ibb.co/cwtcRwy]Pozri obrázok[/url]


30.07.2023 13:31

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Poslali Puťocára do riti.
A to skákal akú má podporu v Afrike.

„Chceli by sme, aby sa čiernomorská iniciatíva naplnila a aby Čierne more bolo otvorené,“ povedal prezident JAR Cyril Ramaphosa. „Nie sme tu, aby sme prosili o dary pre africký kontinent.

Tak o čo vlastne ide?
O to, čo tvrdím už vyše roka. Nakradnúť na Ukrajine čo najviac.

Ruský prezident Vladimir Putin na tlačovej konferencii po summite v sobotu neskoro večer uviedol, že ruské ukončenie dohody o obilí spôsobilo zvýšenie jeho cien. Z toho majú prospech ruské spoločnosti a podľa neho sa Moskva o časť týchto príjmov podelí s „najchudobnejšími krajinami“.

A čo im dá?
Tanky?
Už ani tie nemá.
Môže im poslať jedine wagnerových žoldákov aby im ukázali ako si môžu vybudovať prosperitu na Puťocársky spôsob.
Alias holé rite.


30.07.2023 13:39

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

– Rusko nemôže splniť klauzulu o prímerí na Ukrajine, pretože je to Kyjev, kto sa snaží postupovať;

Povedal Puťocár.
Čiže agresor je Ukrajina, pretože ho chcú vyhnať z Ukrajiny.
Psycháč na entú.

Povedal Puťocár.
– Afrika si pamätá konkrétnu pomoc ZSSR pri svojom oslobodzovaní, jeho “hlas a automat Kalašnikov”;

Tak kto vyvolával a podporoval vojnové konflikty v Afrike?


30.07.2023 15:00

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Dvaja ľudia zomreli a 20 utrpelo zranenia pri ruskom raketovom útoku na odbornú školu v ukrajinskom meste Sumy. Informuje o tom spravodajský portál Ukrajinská pravda s odvolaním sa na mestskú radu. Traja ľudia sú ešte v nemocnici.



xxxxxxxxx kok.ot tam na milón percent dosadí generálny štáb NATO a generála USA.


30.07.2023 15:34

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ak bude protiofenzíva Kyjeva úspešná, Moskva bude musieť použiť jadrovú zbraň. Vyhlásil to ruský exprezident Dmitrij Medvedev, ktorý, ako pripomenula agentúra Reuters, podobné ostré vyhlásenia robí často, zrejme v snahe odradiť západné krajiny od poskytovania ďalšej pomoci Ukrajine.

Tak keď ich vyženú za hranice tak tam jebnú atómovku.
A toto má byť náhrada za husný svetový poriadok západu.

marečku:
Kupuj koleso.......


30.07.2023 20:17

Re: Dnes je to 83 rokov co si Stalin s Hitlerom rozdelili Europu

egres2
 Bahniak 

Ikona

Jednoducho fero:

ferro.blog.pravda.sk/2023/07/30/vyjadrenia-orbana-nam-v...

V riti bol.Valašku do ruky a hybaj si urobiť zo Slovenka Burkina fasa.
Naivita blbečkov čo si myslia , že keď vyženieme NATO a EU bude nám predobre.
Asi tak ako v Rusku.


| 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.