Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2766 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26293
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15871)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10422)

Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu. - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

Obsahuje všetky diskusie ktoré priamo nesúvisia s motorkami.

Značky: Duplicita.

Téma má aktivované automatické mazanie diskusií, ktoré sú neaktívne viac ako 14 dní.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuDnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu. - Diskusné fórum - Off topic - Mimo tému

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 | Nasledujúce

18.02.2024 15:28

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Navaľného spolupracovníci v sobotu informovali, že matke Navaľného povedali, že jej syna postihol "syndróm náhleho úmrtia". Takáto diagnóza však v Medzinárodnej klasifikácii chorôb neexistuje.

Novičok zabíja do 3 minút a preto je to "syndróm náhleho úmrtia".


18.02.2024 16:38

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Puťocárovi dohádzajú dengy:

Большой шанс на одобрение парламентом у межфракционного законопроекта о расширении перечня преступлений, совершение которых лишает лицо приобретённого российского гражданства. Согласно инициативе, лишиться гражданства можно будет за любое умышленное тяжкое или особо тяжкое преступление, а также за приготовление или покушение на него. От единороссов авторами стали Михаил Шеремет и Александр Бородай, которые активно участвовали в аннексии Крыма и аффилированы с силовым блоком — одним из интересантов проекта. Интересно, что ранее эту же идею — о лишении гражданства за совершение тяжких преступлений — высказывали представители Следственного комитета.

Už pred dvomi dňami vydal dekrét, v ktorom každá ruská firma je POVINNÁ dodávať materiál na vojnu ZADARMO. Týka sa to civilných ale hlavne vojenských podnikov.



19.02.2024 11:27

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tak ako všetko v Rusku, čo sa deje okolo Puťocára.
Vsio jasno:

Что известно

Спустя три дня после смерти политика Алексея Навального до сих пор неизвестно, где находится его тело.


Сегодня утром мать Навального и адвокаты приехали к моргу в Салехарде, но их туда не пустили, сообщила пресс-секретарь политика Кира Ярмыш. «Одного из адвокатов буквально вытолкали. На вопрос, там ли тело Алексея, сотрудники не отвечают», — добавила она.

Позже в Следственном комитете матери и адвокатам сказали, что проверка смерти Навального продлена, и сколько она будет идти — неизвестно. «Причина смерти по-прежнему „не установлена“. Они лгут, тянут время и даже не скрывают этого», — написала Ярмыш.

«Медиазона» изучила записи камер на переправе между Лабытнанги и Салехардом — это единственный наземный маршрут, по которому можно попасть туда из колонии в Харпе. В ночь на 17 февраля, перед прилетом матери и адвокатов Навального, на запись попал кортеж ФСИН. Журналисты предполагают, что тело перевозил именно он.


ФСИН остаётся одной из самых закрытых и непрозрачных государственных структур в стране. Работа ведомства практически не регулируется представителями гражданского общества, включая наблюдателей и правозащитников[9][10]. В учреждениях ФСИН фиксируют систематические нарушения прав человека (пытки, избиения, изнасилования, унижения человеческого достоинства) и коррупционные правонарушения. Отсутствие контроля ФСИН над постпенитенциарной реабилитацией не способстует заявленному «перевоспитанию» заключённых и приводит к росту повторных преступлений[


20.02.2024 10:46

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Puťocár nezabúda a neodpúšťa:

Ruský pilot, ktorý utiekol vrtuľníkom na Ukrajinu, je mŕtvy! Zastrelený v Španielsku, nezachránila ho ani nová utajená identita


20.02.2024 12:07

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hnusný fašisti na Ukrajine.
Že by som sa pomýlil a je to v Rusku??

pora-valit.com/русские-фашисты/


20.02.2024 13:55

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Oblok Puťocár zamenil za " krvnú zrazeninu" náhle oddelenú.
„Muž spadol na posteľ a stratil vedomie,“ uvádza sa v správe. „Ľudia okolo neho položili Ivana na podlahu a snažili sa mu poskytnúť resuscitáciu.“ Keď prišla privolaná sanitka, Sečina na mieste vyhlásili za mŕtveho, pričom za oficiálnu príčinu označili „oddelenú krvnú zrazeninu“.

V Rusku zomrel syn vplyvného a Západom sankcionovaného energetického predstaviteľa Igora Sečina, ktorý zastáva funkciu generálneho riaditeľa ropnej spoločnosti Rosnefť a patrí k blízkym spojencom ruského vodcu Vladimira Putina.


20.02.2024 13:57

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ešte stále niektorým nesvitlo????????
Ruské úrady uvažujú o variante, že by telo predáka ruskej opozície Alexeja Navaľného vydali rodine až po marcových prezidentských voľbách, alebo vôbec.


20.02.2024 14:09

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Trojkokot nemôže sklamať :

Na jednej z pitiek sa Kuzminov dostal do kontaktu s chlapcami, ktorí mu sľúbili za jeho služby viac než ruské letectvo. Oveľa oveľa viac. Nie rubľov, ale dolárov – pol milióna dolárov. Chlapci – ako sa neskôr ukázalo, príslušníci ukrajinskej vojenskej rozviedky HUR, mu však sľúbili nielen peniaze, ale aj svet, v ktorom si za ne bude môcť užiť oveľa viac rozkoší než v Rusku. Agenti HUR mu sľúbili pol milióna dolárov, ukrajinský pas a možnosť pod zmenenou identitou a ochranou americkej špeciálnej služby žiť niekde, kde svieti slnko, voda v mori je teplá a pomaranče si možno každé ráno natrhať z vlastného stromu v záhrade. Slovom chlapci z HUR sľúbili Kuzminovi raj na zemi.
-Čo za to požadovali ? Maličkosť. Aby na svojom najnovšom stroji, vrtuľníku Mi-8, o ktorý mala eminentný záujem CIA, preletel pár metrov z územia Ruskej federácie na územia Ukrajiny, pod kontrolou Kyjeva. Kuzminov po istom premýšľaní napokon súhlasil. Ukrajinská rozviedka HUR bola na konci svojho polročného úsilia. Jedného pekného dňa vzlietol Kuzminov so svojim vrtuľníkom a dvoma členmi posádky na hliadkový let pozdĺž rusko-ukrajinskej hranice. Na dohovorenom miesto zrazu zmenil smer letu, zabočil smerom k Ukrajine a po pár kilometroch pristál na mieste, kde ho už čakali agenti HUR. Tam Kuzminov odovzdal vrtuľník banderovcom a požiadal o politický azyl.


Mil MI 8 je skutočne niečo o čom snívala CIA.

During the initial stages of Operation Enduring Freedom, Mi-17s and Mi-8s were extensively used by the CIA and US Special Forces to assist the Northern Alliance in their fight against the Taliban.[32]
A number of Mi-8s and Mi-17s are used by US government agencies as of 2022.


Jednoducho trojkokot.


20.02.2024 17:28

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ruský prezident Vladimir Putin povýšil námestníka riaditeľa federálnej väzenskej služby (FSIN) Valerija Bojarineva do hodnosti generálplukovníka. Výnos o povýšení bol podpísaný 19. februára - tri dni po smrti opozičného politika Alexeja Navaľného v trestaneckom tábore IK-3 na Ďalekom severe Ruska.

Vsio jasno.....


20.02.2024 19:57

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tento film by si mal pozrieť každý Slovák

Intercepted


21.02.2024 10:39

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Rok 1962. Socialistický blahobyt v CCCP. na vrchole:

Nespokojenost v lidech v jihoruském městě Novočerkassk bublala už dlouho. Po Říjnové revoluci v roce 1917 bolševici slibovali, že se budou dělníci mít jako v ráji, nicméně situace v rostovské oblasti byla žalostná. Patřila k nejchudším místům celého Sovětského svazu. Když si dělníci z továrny na elektrické lokomotivy 1. června roku 1962 v ranním tisku přečetli, že o čtvrtinu zdraží maso i mléko, zdvihlo jim to tlak. Jenže když přišli do práce, zjistili, že jim navíc „dočasně a ve jménu socialistického pokroku“ o třicet procent sníží platy. To už na ně bylo příliš.

Jenže vedení státu s nepokoji počítalo a v oblasti mělo připravené vojáky, a dokonce i tanky. Večer si KGB přišla pro několik dělníků, aby ostatní přešla chuť stávkovat. Ale události už se zastavit nepodařilo. Dělníci se hned dalšího dne sešli před po zuby ozbrojeným vojskem a tanky obklopenou továrnou a začali odtamtud za skandování hesel jako „Chruščova na maso do klobás!“ pochodovat do centra města. Brzy se k nim začali přidávat další a další lidé a zanedlouho se na místní policejní stanici valilo okolo sedmi tisíc lidí.

Podle toho, co vypověděl tehdejší velitel vojsk Matvej Šapošnikov, jeho nadřízený generál Issa Pijev zpanikařil a po telefonu mu nařídil, aby demonstranty zastavil, a to jakkoli – střelbou i tanky. Šapošnikov ale do demonstrantů střílet odmítl (za což později zaplatil jak postavením, tak tvrdým, několik desetiletí trvajícím terorem KGB). Místo něj tak učinili jiní. Výstřely začaly padat, když se protestující začali u policejní stanice dožadovat propuštění svých kolegů. A neustaly, ani když lidé v hrůze utíkali. A co víc, podle svědků vojáci ani nestříleli obyčejnými kulkami, ale třaskavým střelivem, které mělo způsobit horší poranění. Jedné ženě výstřel utrhl ruku a vykrvácela přímo na náměstí v záhonku květin.



Celkem 26 lidí tehdy přišlo o život přímo na ulici. Jak a kde jejich těla skončila, není jasné dodnes. Vojáci je okamžitě naložili do jakýchkoli dopravních prostředků, které v okolí byli schopni zabavit, a odvezli je. Stejně tak se postarali o desítky zraněných, jimž nařídili o události mlčet. Zametli všechny stopy, vyčistili skvrny od krve, a za pár hodin město vypadalo, jako by se tam vůbec nic nestalo.


Oficiální kanály začaly mluvit o chuligánech a tragické nehodě. Policie nařídila večerku a dav prostě a jednoduše poslala domů. KGB navíc zajistila na 240 lidí, z nichž desítky nakonec skončily na nucených pracích. Sedm lidí, údajných vůdců původní tovární stávky, pro výstrahu za ‚rozvratnou činnost‘ odsoudili a popravili. Vojáci se ve městě zdržovali ještě po mnoho dalších týdnů, v oficiálním tisku už ale po třech dnech nebyla ani zmínka. A ticho panovalo další desítky let, až do chvíle, kdy padl režim, jenž měl tento strašlivý masakr na svědomí.

Toto je pravá tvár ruska. A to je len jeden z mnohých prípadov, kedy postrielali stovky až tisíce. občanov v mene budovania socializmu.
Svoloč.......


21.02.2024 10:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ukrajiny milujú rusov:

Vinnycja 1937–38: 11 000 obětí
Stalinova snaha zlomit vzpurnou Ukrajinu vedla na počátku 30. let 20. století k hladomoru, jemuž padlo za oběť 3–5 milionů lidí. Tím ale posedlost sovětského diktátora zničením Ukrajiny nekončila. V době, kdy svět řešil hitlerovské Německo, se jeho zrak upřel na město Vinnycja ležící asi 250 kilometrů jižně od Kyjeva. V rámci takzvané Velké čistky zde oddíly NKVD pod velením Nikolaje Ivanoviče Ježova, kvůli malému vzrůstu (151 cm) přezdívaného krvavý skrček, v letech 1937 až 1938 povraždily až 11 000 Ukrajinců a Ukrajinek obviněných z protistalinského spiknutí.



Obyvatelé Vinnycje byli ve vlnách nahnáni do sadů a parků na okraji města, kde si museli vyhloubit hromadné hroby. Sovětští kati pak muže se svázanýma rukama stříleli do zátylku, ženy před popravou vysvlékali do naha. Příbuzní obětí se o jejich osudu nikdy nedozvěděli – jejich osobní věci příslušníci NKVD zahrabali odděleně.


21.02.2024 10:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Som v nesmiernom očakávaní, čo napíše trojkokot:
Ukrajinci zasiahli výcvikový tábor v Doneckej oblasti, zabili desiatky ruských vojakov


22.02.2024 17:13

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Trojkokot je už úplne zmagorený:Pletie si prvú, druhú svetovú s vojnou na Ukrajine.

Po územných stratách strácajú banderovci dôveru Západu. V bojoch o dedinu Pobeda boli zničené tri nemecké tanky Tiger. /Tie isté, aké dostane od nemeckých pánov za odmenu armáda českej republiky/. Americké tanky Abrams boli potichu stiahnuté z územia Ukrajiny do Poľska. USA sa obávali, aby sa ich nezmocnili Rusi a neokopírovali si z nich “ zázraky americkej techniky“.

Ukrajinci si dodávajú odvahu tým, že už tretí deň umieľajú úspešný zásah Himarsov proti slávnostne nastúpenej ruskej jednotke, chystajúcej sa defilovať pred generálom Mojsejevom. Chyba dôstojníkov, ktorí chceli defilé na otvorenom poli, stála život 60 vojakov. Ten istý tragický prípad SBU a aj naše médiá „prebalili“ a dnes z neho ponúkajú rimejk. Vraj sa dnes obdobný prípad stal v rovnakej oblasti, s rovnakým počtom obetí -tentokrát ale nie pri defilé ale pri poradovom nácviku. Hlúposť, akej neuverí ani absolvent pomocnej školy. Tak či onak, -zbytočná smrť, ktorá bola navyše vojensky nezmyselná. – Vinníci budú za chybu potrestaní, no životy mladým ruským vojačikom už nikto nevráti…

Po nete kolujú videá, ktoré dokonca natočili rusi. Zverejniť pochodujúcich vojakov pri NACVIKU pochodu pred generálom aby generála nešľahlo ako zle pochudujú na smrť.
Tak to musel priznať trojkokot.


24.02.2024 7:37

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Fašistickí Ukrajinci vo svojej krajine "zavraždili " za osem rokov 12 000 rusky hovoriacich občanov.

Puťocár " dal zavraždiť" na Ukrajine cca ( odhady sa pohybujú od 120 000 až po 350 000) za dva roky ruských občanov.
Kto robí genocídu rusov. ??????????


25.02.2024 8:22

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A je to tu:

Puťocár chce zrušiť Nemecko :

To všetko sú pre súd ťažké dôkazy. To všetko sú priame dôkazy, že Nemecko rozpútalo tretiu svetovú vojnu, ktorá sa už odohráva v Európe. To všetko sú priame dôkazy pre nasledujúce kroky:

– “Zmluva 2 plus 4” sa musí zrušiť,

ruské vojská sa musia vrátiť do Nemecka,

Nemecko musí byť rozdelené ako trest za jeho zločiny,

Nemecko už nikdy nesmie byť zjednotenou krajinou!

Dmitrij Rode


Národno-rodverní tešte sa. Na rade začína byť Slovensko. Nebudete tu mať "okupačné vojská" USA a NATO ale prídu vás tretí krát oslobodiť vojaci Červenej armády a budú nas oslobodzovať na večné veky.


26.02.2024 10:05

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hnusné USA a GB predlžovali II svetovú vojnu:


Video: www.youtube.com/watch?v=bUW2HpyKf5c


28.02.2024 14:20

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Bábková vláda Moldavska z poverenia Západu sa obnovila vyhrážky intervenciou v Podnestersku, nezávislej republike, kde okrem 485 tisíc ruskojazyčných obyvateľov žije aj 220 tisíc občanov Ruska. Zjazd podnesterských poslancov na všetkých úrovniach samosprávy /parlament, okresy a obce/ prijal žiadosť Śtátnej dume RF, aby RF posilnilo ochranu krajiny pred čoraz pravdepodobnejším útokom moldavskej a ukrajinskej armády na Podnestersko. Poslanci žiadajú početné posilnenie 2000 ruských mierových síl a ich prezbrojenie modernými zbraňami.

Trojkokot smozrejme.

Podnikatelia z Ruska na Slovensku ovládajú 1 110 subjektov s kumulovaným imaním presahujúcim hranicu 70 miliónov eur,“

V súlade so „Stanovami združenia“ je hlavným cieľom Zväzu Rusov na Slovensku zachovanie národnej identity a to v oblastiach literárnej, hudobnej, histórie, publikačnej činnosti, športu ako aj vo výchovnej a vzdelávacej práci s deťmi, mladými ľuďmi a spolupráca s inými národnosťami a etnikami občanov Slovenskej republiky.

Na Slovensku žije viac ako 18 000 ruských občanov.

Iné nám nezostáva, len čakať kedy Puťocár príde zachraňovať ruské firmy a rusov na Slovensko.




01.03.2024 7:41

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ekonomika Ruska rastie a rastie a rastie.

Moskva chce zvýšiť dane hlavne preto, že vládne rezervy sa rýchlo míňajú. Likvidné aktíva fondu národného blahobytu sa za dva roky vojny znížili o polovicu, zo 113,5 miliardy dolárov na začiatku roka 2022 na 55,9 miliardy USD k 1. januáru 2024. Fond národného blahobytu v Rusku predstavuje základné zdroje krajiny.


02.03.2024 22:07

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A náš kamarát ruská svoloč

Asi ste si už aj vy všimli chvastanie banderovcov o tom koľko ruských lietadiel sa im v posledných dňoch podarilo zostreliť. Tieto haoxy nedokázala ukrajinská tajná služba SBU ničím hmatateľným podložiť. CIPSO/SBU sa preto posnažila a konečne predložila verejnosti fotografie a video.
-Ibaže to tí banderovskí nemali robiť. Narobili si len obrovskú hanbu. Na videu bez zvuku je vidieť dym a plamene. Komentár oznamuje, že to horí ruské lietadlo SU-34. Vraj bolo zostrelené 1.marca pri Mariupole. Netrvalo dlho, a už sa na ruskom ale aj ukrajinskom nete ukázali zábery staré asi mesiac. Sú to zábery požiarnikov, na ktorých varujú občanov pred tradičným predjarným vypaľovaním trávy. Čiže to, čo na banderovskom videu dymí a horí nie je SU-34 ale suchá tráva


Viem si predstaviť, že človek saa snaží zlachčovať určité, mu nemilé pravdy ale čo stvára toto tupelo tak tomu môže uveriť tak maximálne Blaha


03.03.2024 11:28

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

USA maže horiace Abramsy.
Rusko zverejňuje zničené ruské tanky.

Podnikatelia, ktorí stoja za výrobou a exportom skvelých amerických tankov prežívajú t.č. zlé obdobie. Nadávajú na GŠ OS UA, ktorý nasadil tanky Abrams na stepné bojisko pri Avdejeveke a Marijinke bez leteckej podpory. Spôsobil tým nielen materiálne ale aj reputačné zničenie 5 z 31 tankov Abrams poslaných na Ukrajinu. Výrobcovia a predajcovia Abramsov sa teraz snažia zachrániť čo sa dá. Vyhlásili totálny zákaz uverejňovania horiacich Abramsov vo svetových médiách. Vyhlásili pohon na zábery horiacich Abramsov na internete. Mažú a mažú, – každý záber a každú internetovú stránku, na ktorej sa postihnuté Abramsy objavia.

Toto môže napísať len jeden jediný najtrojkokot na svete.
Ja ako výrobca tankov dokážem zmazať príspevky na socialnych sieťach???????????????????????
Svoloc jebnutá.......


04.03.2024 8:34

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Telefon AYYA T1 je ale po roce na trhu absolutní propadák a iPhonu se nemá čím rovnat.

Uvnitř veřejné verze telefonu běží Android 11, dva tisíce telefonů určených pro vládní činitele, zaměstnance samospráv a národní jaderné agentury běží na ruském systému Aurora. Úvodní cena telefonu byla 11 tisíc rublů, tedy zhruba 3 100 korun. Za jeden rok se v Rusku prodalo 905 kusů tohoto smartphonu, přičemž celý ruský trh hlásil prodeje 24,5 milionů telefonů!


Kam sa hrabe západ na úžasný priemysel Ruska.


05.03.2024 8:58

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Bezpilotnými člnmi zaútočili na hliadkovú loď projektu 22160 Sergej Kotov. Zatiaľ sa spresňujú informácie o osude posádky, ale s plavidlom je koniec,“ uviedol podľa Unian jeden z týchto internetových provojnových účtov. Na ďalších účtoch proruskí blogeri podľa agentúry vyjadrovali obavy nad tým, ako rýchlo ruská Čiernomorská flotila v bojoch s ukrajinskými silami prichádza o svoje plavidlá.

Už sa teším ako trojkokot z toho urobí oškretú farbu na ľavoboku.


05.03.2024 16:09

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ruská politická strana Komunisti Ruska požiadala Federálnu bezpečnostnú službu (FSB) a prokuratúru, aby vyšetrili možnú účasť západných tajných služieb na smrti bývalého sovietskeho diktátora Josifa Stalina.

Začinam byť presvedčený, že Októbrovú revolúciu zorganizoval západ.


06.03.2024 8:04

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Pozri obrázok


06.03.2024 8:18

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

A náš trojkokot.

Včera na ta3 v diskusii sa bradaté chlapča Krupa spýtal Kaliňáka, načo nám treba protivzdušnú obranu, pred kým nás má chrániť, koho sa bojíme. Kaliňák na absurdnú otázku odpovedal, že každý štát má obranu a aj SR ju potrebuje. Krupa ako malý chlapec ďalej žobronil o odpoveď.. Žiadal, aby Kaliňák konkretizovali, pred kým nás má protivzdušná obrana chrániť. – „No len povedzte, pred kým ! No len povedzte !“
-Toto už Kaliňákovi nedalo a IRONICKY Krúpovi odpovedal „Jáj,-vy chcete aby som odpovedal, že nás naša PVO má chrániť pred Ruskom ?! Nuž teda dobre, pán kolega, – pred Ruskom nás má chrániť. Pred Ruskom. – Už ste spokojný ? No fajn.“
-Nádherná irónia ministra Kaliňáka. Zasmial sa každý, kto videl bradatého malého chlapčeka Krupu a počul, ako šarmantne ho minister uzemnil. Zdalo by sa, že je všetko v poriadku. No hej, ak by sme žili v normálnom mediálnom prostredí, tak by aj bolo. Ale nežijeme. Takže to v poriadku nie je.
Prečo ? Pretože dnes si môžete prečítať v médiách, -aj na tomto portáli, titulok „RUSI NÁS MôŽU NAPADNÚŤ, VYHLÁSIL KALIŇÁK !“ Nuž veru tak. Dezinformátor sa aj slamky chytá. Dezinformátor sa chytí aj jasnej irónie a prevráti ju na „pravdu“. PRAVDU. Nádherný príklad mediálnej špinavosti. Bravó.


A potopenej lodičke nebudú bludy????????


06.03.2024 8:29

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Preptá hlava ide rozdelovať to, čo mu nepatrí.
Toto je " denacifikácia". Veľké Puťocárové hovno.

twitter.com/McFaul/status/1764903672159617502...


06.03.2024 14:07

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Teraz som na veľkých rozpakoch. Veď trojkokot už zničil Himarsy dva dni po ich dodaní na Ukrajinu.
To už sa Rusom nedá veriť???????????


06.03.2024 14:14

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

В январе 2024 года «Важные истории» сообщали, что Пенсионный фонд ещё в декабре 2022 года разослал сотрудникам своих региональных отделений письмо о запрете публикации данных о соцвыплатах «участникам СВО». Из-за этого, например, показатель «вдов военнослужащих, погибших в период прохождения военной службы» вырос незначительно по сравнению с довоенным временем: 113 тысяч в январе 2022 года и 117 тысяч в декабре 2023 года. Теперь же данных за 2022 год нет на сайте ЕГИССО, а в данных за 2023 год, вероятно, нет информации о выплатах воевавшим в Украине.

Rusi klamú.
Veď Puťocár priznal len 22 000 zabitých vojakov na krajine. :-O
To už sa Rusom nedá veriť????????????


12.03.2024 18:27

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Hlavné sračky:

Na základe získaných údajov experti portálu vydali prognózu možného počtu politických migrantov pripravených presťahovať sa do Ruska v nasledujúcich dvoch rokoch: 30 000 ľudí z nemecky hovoriacich krajín, 21 000 ľudí z ostatných krajín EÚ, 28 000 ľudí z anglo-amerického regiónu


12.03.2024 19:23

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

pecival
 Kávičkár 

Ikona

No a oproti tomu žije v tom nenávidenom USA cca 750 000 slovákov. A v tom krásnom a nádhernom rusku obrovské množstvo 350tich slovákov.


15.03.2024 8:11

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Pred pár mesiacmi som tu napísal ako vychvalovaný obchod ruska s Indiou v rupiách namiesto dolára "ojebe" Puťocára. A už je to tu. Len blbečkovia z Hlavných sračiek vypisovali ako BRICS položí USA a EU na kolená a Rusko sa stane galaktickou mocnocťou:


Myšlienka jednotnej meny BRICS vyšla od predtaviteľov Brazílii, ale práve Rusko, postihnuté dolárovými sankciami, takúto menu potrebovalo najviac. Uprostred prúdu optimistických vyhlásení o tom, ako úspešne Rusko presmerúva exportné toky zo Západu na Východ, pravidelne zaznievajú poplašné zvony. Nedávno napríklad vyšlo najavo, že v roku 2023 ruskí vývozcovia dodali Indii tovar (predovšetkým ropu a plyn) v hodnote 60,9 miliardy dolárov prakticky zadarmo.

Riziko sekundárnych sankcií zabránilo Indii platiť za ruské uhľovodíky v dolároch a Dillí sa rozhodlo platiť v rupiách podľa výmenného kurzu. A problém s indickou menou ani nespočíva v tom, že je znehodnotená voči doláru. Rupie sa nikde neakceptujú – možno ich použiť len na nákup indického tovaru, ale India dodáva do Ruska veľmi málo tovaru.


15.03.2024 10:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

[i]В России зарегистрировали рекордное за последние восемь лет число мужчин с инвалидностью в возрасте 31 – 59 лет
Таким образом, в 2023 году этот показатель вырос на 507 тысяч или на 30%[/i]

Že by to boli vojnoví invalidi?????????? Ale veď len ukrajinskí vojaci majú obrovské straty a zranených.


15.03.2024 10:44

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Už by zase "rusi" na Kryme chceli byť Ukrajinci:

За десять лет аннексии Россия построила новые дороги для жителей Крыма, но ограничила их свободу. Пока оккупационные власти вкладывают деньги в силовиков и оборону, на полуострове не хватает учителей и врачей. Зарплаты жителей всё ещё на 20 – 30 % меньше общероссийских, а число туристов остаётся таким же, как и в 2013‑м.
6 марта 2024 года глава Минэкономики РФ Максим Решетников доложил, что «инвестиции здесь [в Крыму] выросли в три раза по сравнению с 2014 годом, и прирост экономики полуострова втрое опередил среднероссийские темпы».

Как показал анализ «Вёрстки», после аннексии Крым действительно стал больше зарабатывать — при этом показатели роста его экономики всё ещё ниже общероссийских: за восемь лет темп роста экономики полуострова снизился на 10,5 процентных пункта, в то время как общероссийские темпы прироста составили +0,9 процентных пункта за тот же период.
i

Крым, как и две трети российских регионов, — дотационный, то есть не может полностью обеспечить себя за счёт собственных средств. Таким он был и до 2014 года. Как выяснила «Вёрстка», Крым самостоятельно может покрыть лишь около четверти своего бюджета, а Севастополь — треть:

Крым самостоятельно заработал 66 млрд рублей в 2022 году — при дотациях в 189 млрд, сообщал глава республики Сергей Аксёнов;
Севастопольские доходы в этом году составляли 72,8 млрд рублей, из них почти 48,1 млрд — вливания из центра, следует из бюджета города.
Для сравнения: при украинской власти в 2013 году Крым самостоятельно покрывал 40 % своего бюджета
i
, а Севастополь — 65%
i
.


23.03.2024 10:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Šéf ruskej Federálnej bezpečnostnej služby (FSB) Alexandr Bortnikov uviedol, že úrady zadržali 11 osôb, píše AP s odvolaním sa na ruské média. Štyria zo zadržaných sa zúčastnili priamo na útoku.

Teraz rozmýšľam čo si Puťocár vymyslí:
1- Ukrajinci
2-Vycvičení Ukrajincami
3-Moldavci
4- Kazachstanci
5-Gruzínci
6-Azerbajďanci

Rezerva : Lotyši, Litevci a Estónci


23.03.2024 11:03

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ..na Tadžikov si si nespomenul...Ale to bol určite Putin osobne,nalepil si bradu,a strielal jak besný,že?Dufam že máš lepší den ,ked tolko ludí zahynulo...


23.03.2024 15:31

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter68:
Poviem ti takto. Prisúdiť mi radosť, že postrielali civilov kvôli politike -si kus kokota v zhľadon na to, že si tu z marečkom obhajoval zabíjanie civilov, ukrajincov.


Dôvod úpravy: Od volieb, keď tu zase vládne komoušká lúza si ani necekol. Pol roka si v ošiali .

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (23.03.2024 15:33)


23.03.2024 16:35

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: kus kokota si sám,ja som nikdy neobhajoval žiadne zabíjanie ani vojakov,nieto ešte civilistov.


23.03.2024 17:36

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter:
A už to je tu. Prví teroristi na svete, ktorí mali zbraní ako maku a zatkli ich bez toho aby sa bránili. Kagbáci išli presne k Ukrajinským hraniciam ( vedeli na meter presne )kde budú teroristi sedieť na lavičke. A hneď vedeli aj ktorá babka na ukrajine im navarila boršč. Toto môže Puťocár najebať do Vesty.

Rusko zatklo 11 ľudí, vrátane "všetkých štyroch" podozrivých strelcov, v súvislosti s piatkovým teroristickým útokom v koncertnej sále v Moskve,.

Ruská bezpečnostná služba FSB uviedla, že „všetkých štyroch teroristov“ zatkla, keď smerovali k ukrajinskej hranici, a že mali kontakty na Ukrajine. FSB dodala, že mužov preváža do Moskvy.


Napísal som verziu o Ukrajincoch ako prvú . Presne takto to bolo aj s odpálením dvoch domov po čom sa Puťocár stal Puťocárom. Nič iné len komoušská verzia podpálenia raich stágu. Svoloč.....

Ak niekto obhajuje konanie Ruska a Puťocára tak PODPORUJE zabíjanie ukrajincov.

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil egres2 (23.03.2024 17:40)


23.03.2024 19:06

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ...no samozrejme,ty vieš najlepšie ako to všetko bolo,si lepší ako Závodský so Šebejom,Nadom a x dalších zkurvysynov... :-)ale dokázat nevieš nič,je to všetko len výmysel tvojej chorej mysle...Ak niekto obhajuje konanie Ruska a Puťocára tak PODPORUJE zabíjanie ukrajincov...a ak chce niekto mier,tak tiež podporuje zabíjanie Ukrajincov?Ja to vidím tak,že ked sa redneci stiahnu z celého sveta domov,a jeden královský rod vymrie,vojny prestanu existovat.


24.03.2024 8:23

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter:
História mi dala už x krát za pravdu.
Ten váš slávny MIER je len Ficova kravina.
Fico nedá žiadne zbrane aby nepodporoval vojnu a zabíjanie ale s veľkou radosťou zbrane Ukrajincom PREDÁVA. To je špinavá, nemorálna komoušina.
Celosvetový mier nastane až v momente, kedy Puťocár a komouši sveta podochnú.
komuši celého sveta chodte už raz navždy do Leninovej riti.

A ešte jedna pripomienka. Mali sme super lietadlá najlepšie na svete ale Fico kúpil od hnusných američanov F-16. Potom Naď tie super lietadlá daroval Ukrajine a teraz sa nemámečím brániť pred hnusným USA.
A môžte si vybrať prípadne aj Stalinovu riť a najlepšie Puťocárovu.
Svoloč.....


24.03.2024 10:16

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Также Мария отметила, что зрительный зал перед самым началом концерта не был заполнен полностью, хотя билеты на него были полностью распроданы.

Неизвестно, сколько человек остались внутри здания. Как отмечает «Агентство», в концертном зале могли находиться до 6200 зрителей: все билеты на концерт «Пикника» были проданы, всего в зале 6200 мест, указано на сайте «Крокуса».

Tak ako??????

Как пишут «Важные истории», охрану «Крокус Сити Холла» обеспечивал ЧОП «Крокус Профи». Ее бывший сотрудник рассказал, что охранникам разрешены только дубинки и электрошокеры. Однако на территории ТРЦ есть группа быстрого реагирования ФГУП «Охрана» Росгвардии, которое вооружено огнестрельным оружием. О том, что оно является одним из крупнейших контрагентов «Крокус Сити Холла», пишет и «Новая Газета Европа».

Bolo tam 18 ozbrojených špecialistov . Ani raz nevystrelili a nezaútočili na ŠTYROCH teroristov.


Те, кто оказались на улице, пытались вызвать службы спасения. «Я попыталась вызвать полицию. Телефон не хотел дозваниваться», — вспоминает Анна.

V čase útoky bola mobilná sieť VYPNUTÁ.

«Все заперто, ты не можешь выйти, нет логичного выхода, — рассказал Дэйв Примов. — В итоге мы в каком-то одном помещении большую дверь смогли силами взрослых больших дядек выломать и оттуда мы смогли попасть на техническую лестницу, по которой спустились вниз и там уже, сломав дверь попали на улицу».

Bezpečnostné východy boli. ZAMKNUTÉ.


24.03.2024 11:42

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Takže toto je tvoja teoria...

Video: www.youtube.com/watch?v=hUSxYq0yhTY&list=LL...


24.03.2024 13:27

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

To nie je moja teória. Vychádzam z historických faktov bandy, od roku 1918.

To sú vyjadrenia priamych účastníkov masakru. Ani v Rusku nežije 140 milónov idiotov.
Ale američania nepristáli na mesiaci.


24.03.2024 19:25

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Ked už si myslíš že ten masaker má na svedomí Putin,nezaznamenal si podobné jednanie niekde inde vo svete,alebo dokonca u nás doma?


24.03.2024 20:03

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter: A zese mi prisudzuješ niečo čo som nepovedal ani nenaznačoval:

A zaznamenal. V Hitlerovskom Nemecku. V Leninovskom Rusku. V Stalinovskom Rusku , v Brežnevovskom Rusku a v Puťocárovskom Rusku.


24.03.2024 21:14

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ...čo tak USA ?..a Slovensko??? ...nič???...kus ti pripomeniem...zámienka na celosvetový boj proti terorizmu,či povalenie Ficovej vlády tzv slušnoludmi...(lepšie povedané pomocou slušnoludí)

Dôvod úpravy: uprava

Upravené 1 krát. Naposledy upravil scooter68 (24.03.2024 21:15)


25.03.2024 7:49

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Jasne. Na námestia chodili agenti USA a slováci, ktorým agenti USA platili za prítomnosť na demonštráciách. Aj teraz všetko riadi USA a Soroš.


25.03.2024 12:43

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Čečenský vodca Kadyrov má obavy z ruských nacistov, po terorizme vyjadrujú nepriateľstvo etnikám.


25.03.2024 20:14

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Potvrdzuje čo sme vyvrátili a vyvraciame čo sme potvrdili:
Pravdu ale ani bohovi.

На следующий день после атаки террористов, прокуратура Подмосковья отчиталась, что здание «Крокус Экспо» работает в соответствии с требованиями градостроительного законодательства с 2009 года. Также по данным Генпрокуратуры, в «Крокусе» регулярно проходили проверки на соблюдение пожарной безопасности.

Несмотря на эти отчеты, глава СК Александр Бастрыкин поручил проверить противопожарную безопасность «Крокуса». «Baza» сообщает, что четыре лестницы и некоторые двери подвала «Крокус Сити Холла» во время теракта были заблокированы. Кроме того, не везде сработала и автоматизированная пожарная сигнализация.

Пресс-секретарь главы МВД Ирина Волк отрицала обвинения о медленной работе силовых органов в день теракта. По ее словам, полицейские приехали уже через 5 минут после начала нападения. Это противоречит хронологии событий — первые сообщения о силовиках на месте стали появляться примерно через час после теракта.

Телеграм-канал ВЧК-ОГПУ публиковал видео, в котором рядом со входом «Крокус Сити Холле» находится полицейский фургон, авторы канала утверждали, что во время нападения террористов, полиция была совсем рядом. Ирина Волк отрицала и эту информацию, заявляя, что автомобиль принадлежит медицинским службам.

При этом отдел полиции микрорайона «Павшино» находится прямо в здании «Крокуса». В момент атаки в нем, по данным ВЧК-ОГПУ, находились полицейские с оружием, но никто из них не среагировал. Местные жители и до теракта жаловались на работу этого отделения полиции, подробнее об этом «Вёрстке» рассказал один из жителей Павшинской Поймы.


26.03.2024 16:48

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ani kamarát neverí takému klamstvu Puťocára:
Bieloruský prezident Alexander Lukašenko vyhlásil, že útočníci masakru v moskovskej koncertnej sále sa najskôr pokúsili utiecť do Bieloruska. Atentátnici podľa neho však zmenili plány pre kontrolné stanovištia.


27.03.2024 7:49

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Teraz sa pracuje na identifikácii všetkých účastníkov teroristického útoku, najmä objednávateľov. Už teraz však môžeme povedať, že za teroristickým útokom stoja Spojené štáty, Veľká Británia a Ukrajina, povedal riaditeľ FSB.

Keď tak uvažjem nad ruskou logikou, tak mi z toho vychádza, že voľby prezidenta Puťocára boli zmanipulované zo strany CIA, FBI, MI-6, MI-5, Mi-1


28.03.2024 12:20

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Že by mu uý dochádzali zdroje alebo rozum?
Šéf ruského režimu Vladimir Putin vyhlásil pri stredajšom stretnutí s vojenskými pilotmi, že Rusko vydáva na armádu desaťnásobne menej, oproti USA, a tak vojna s NATO by bol nezmysel. Priznal, že Moskva je slabšia a že by konfrontácia s alianciou pravdepodobne pre Rusko nedopadla dobre.


28.03.2024 12:40

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Alebo oboje?
Za "úplný nezmysel" prezident Vladimir Putin označil tvrdenie, že Rusko môže zaútočiť na Poľsko, pobaltské štáty alebo Česko. Vyhlásil to v stredu pri stretnutí s ruskými vojenskými pilotmi, o ktorom v noci na dnes informoval Kremeľ.


01.04.2024 8:45

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Dekadentný západ:
Súd v ruskom meste Orenburg nariadil vziať do väzby majiteľa miestneho LGBTQ+ klubu Pose, ktorý je obvinený z účasti na aktivitách extrémistickej organizácie.

V Rusku by sa také niečo nemohlo stať.


06.04.2024 20:32

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

marek750
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: PSYCHIATER TI NAPÍSAL SLABÉ LIEKY :-D

LGBTI je samozrejme extrémistická !
Už aj v EP sa ozývajú ženy europoslankyne proti tomu, aby sa v mene progresívnosti a liberálnej demokracie likvidovala biologická žena a menila na menštruujúce niečo , osobu , lebo podľa lesieb aj otec môže rodiť deti a homo muži chcú ísť do šatne a sprchy na plavárni s tvojou dcérou , manželkou !!

Pozri obrázok

Pozri obrázok


07.04.2024 10:55

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

marečku: Všetci marečkovci vylýžte my prdel:
Volebná mapa Slovenska vyzerá ako mapa Ruska. Utešuje ma len fakt, že žijem v tom modrom fliačiku.


07.04.2024 13:18

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ...tak rozmýšlam milý egres,ža si sa až moc stotožnil s postavou slaboduchého dôchodcu z filmu Pelíšky..... :-)


07.04.2024 15:03

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

salem79
 Kávičkár 

Ikona

zo zaujimavosti, v com bol jindrich kraus slaboduchy? lebo nadsene nevital okupantov a nekolaboroval, ci?


07.04.2024 16:31

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter68: Už dávnejšie rozmýšľam, či tú 68- čku tam máš preto, lebo naše "oslobodenie" schvaluješ. Slaboduchí práve zvolili komouša, klamára a jeho bandu.
Bývalý špeciálny prokurátor písal ministrovi mora ( a spravodlivosť máme?) aby ho dočasne prepustil z výkonu trestu. Samozrejme, že minister má na to právo a je to v pohode ale je tam malčká podmienka. Odsúdený musí lekárskými správami potvrdiť, že trpí závažnou chorobou, ktorú nie je možné stotožniť s výkonom tresu alebo úplne sposto má smrteľnú chorobu. Pán bývalý prokurátor bude samozrejme prepustený s diagnózou zápal horných dýchacích ciest - alias dépa.


08.04.2024 9:57

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: 1968 je rok môjho narodenia,a niekedy dávnejšie som ti písal,že nebyt 68ho roku,prišiel by ten západný hnoj do republiky tridsat rokov skôr...a mimochodom,fakt nemám na mysli tie výrobky čo sme nemali,ale tu ideologiu čo už tu teraz máme...(bohužial)


08.04.2024 10:12

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter68:
To chceš fakt stavať socializmus proti tomu čo tu máme dnes?
A vieš kde je najväčší problém doby , ktorú žijeme?
Že do toho zapadného spôsobu života máme viac ako 70% primiešaných KOMOUŠOV a ich myslenie v národe.
Ak by si mal precestovaný svet, ten západný, tak by si sa dozvedel, že na väčšinu toho, čo sa tu odsudzuje pozerajú na to tak isto a možno aj prísnejšie. Vo väčšin prípadov tie "úchylky" správania spoločnosti presadzujú indivíduá, ktoré inklinujú k radikálnemu socilizmu alebo k radikálnemu fašizmu. To, že francúz je dekadentný neznamená že je taká celá spoločnosť . Je to rebel, a najbližšie ako človeku celý život aj život jeho rodičov bol v "kapitalizme" . By si sa čudoval ( a rozprával som sa aj s takým francúzom) že celý večer chcel aby som mu rozprával ako to bolo u nás počas socializmu. Strašne ľutoval, že nebol nikdy v socialistickej krajine aby to videl na vlastné očy. A bol v tranze, keď som hovoril o praktikách ŠTB ákov. Ale každý Lomikar sa dočká....


08.04.2024 10:32

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ....aj na tuto tému sme už písali,a stále som presvedčený že všetko dobré,čo sme mali za socializmu bolo potrebné doložit tým dobrým čo ponukal kapitalizmus,a nie všetko hodit za hlavu,a brat kapitalizmus aj zo všetkým tým zlým...a len naivka si myslí,že po prevrate sa komouši nikde nedostali...jasné je,že sa dostali aj do politiky,aj do podnikatelského prostredia...Svojho času som mal veduceho,presvedčeného komunistu.Vždy nám všetkým hovoril,že nás všetkých dostane do strany(nepodarilo sa mu to).Ked som ho asi tak desat rokov po prevrate stretol,už bol velavážený podnikatel,a ked som sa mu pozdravil "čest práci sudruh veduci" skoro na mna vytiahol devinu.(týmto zdravím p.Ivana Krausa... :-)


08.04.2024 11:31

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

scooter: To je taká hlúposť krížiť systém socializmu a kapitalizmu ako komunistu s katolíkom.
A celé je to len a len o ľu'doch. Možno sa konečne Ficovi za podpory Pellegriniho podar vybudovať ekonomiku kríženú s kapitalizmom a socializmom . Pracuje na tom už 4 krát, tak sa mu to snáď konečne podarí. ie náznaky tu na Slovensku už boli v 80 tých rokoch ale 89 tým to narušil.
Heslo dňa: Pre národ socializmus - pre SMER end company kapitalizmus.


08.04.2024 11:37

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

scooter68
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: .... To je taká hlúposť krížiť systém socializmu a kapitalizmu ako komunistu s katolíkom.....v Číne to funguje...


08.04.2024 11:51

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Mishko
 Skútrista 

Ikona

egres: "end" je koniec a "and" je a.


08.04.2024 12:17

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Mishko:
písal som SMER KONIEC .
Toľko naozaj viem po anglicky aby som vedel rozoznať "Koniec filmu " od A.
Ale mier plýz


21.04.2024 10:08

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Takto to vidí činský vojenský expert:
Prvým je úroveň odporu a národnej jednoty Ukrajincov, ktorá bola doteraz mimoriadna. Druhým je medzinárodná podpora pre Ukrajinu, ktorá, aj keď v poslednej dobe zaostáva za očakávaniami, zostáva široká. Tretím faktorom je povaha moderného vedenia vojny, súťaže, ktorá spája priemyselnú moc a systémy velenia, riadenia, komunikácie a spravodajstva. Posledným faktorom sú informácie. Čo sa týka rozhodovania, Vladimir Putin je uväznený v informačnom zámotku, pretože je pri moci tak dlho. Ruský prezident a jeho národno-bezpečnostný tím nemajú prístup k presným spravodajským informáciám. Ich systému chýba účinný mechanizmus nápravy chýb. Ukrajinci sú flexibilnejší a efektívnejší. V kombinácii tieto štyri faktory spôsobujú, že výsledná porážka Ruska je nevyhnutná,“ napísal Feng pre Economist.


21.04.2024 10:25

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

Vidicon
 Geriatrik 

Ikona

Egres: [dobre]

Americka snemovna schvalila balik pomoci. Putin a Fico budu smutni, lebo podla nich najlepsi sposob, ako zastavit utrpenie, je vzdat sa...

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Vidicon (21.04.2024 10:25)


21.04.2024 12:51

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Vidicon:
Neviem si predstaviť, čo by sa dialo po tom, čo by sa ukrajinci vzdali. Mám info z okupovaných častí, kde všetkých ukrajincov vyhodili z práce, zablokovali im účty v banke a zobrali všetky peniaze. Nedostávajú dôhodky, sociálne a prídavky na deti. Niektorých vyhodili z bytu a dali ho rusom. V nemocnici keď nemajú ruský pas ich odmietajú ošetriť a hospitalizovať. A neustále ich nútia prijať ruské občianstvo. Veľa to urobilo aby mali dať deťom čo jesť.


21.04.2024 14:08

Re: Dnes je to 22 rokov,čo zločinecký útočný pakt NATO napadol Juhosláviu.

egres2
 Bahniak 

Ikona

Силовики стали чаще просить суды о доступе к переписке и телефонным переговорам граждан


В 2023 году в российские суды от силовых органов поступило почти 537,5 тысячи ходатайств «об ограничении конституционных прав граждан на тайну переписки» и телефонных переговоров. Об этом свидетельствуют данные судебного департамента при Верховном суде, обратила внимание


| 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.