ISSN 1336-6491 | Online: 1287 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26632
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16042)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10590)

Moja moto kariera v troskach... - Diskusné fórum - Nehody

Sú chvíle v živote strážnych anjelov, keď nedokážu pohotovo reagovať prípadne nestihnú dôjsť na určené miesto včas. Preto sa nespoliehajte na šťastie či náhodu a jazdite vždy tak, aby ste vedeli pohotovo reagovať a bezpečne zastaviť.

Nech je toto fórum miestom tichej spomienky na tých, ktorí nedošli do cieľa, ale aj miestom varovania pre tých, ktorí sa chcú učiť na vlastných chybách.

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuMoja moto kariera v troskach... - Diskusné fórum - Nehody

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

30.07.2005 2:00

Re: Moja moto kariera v troskach...

Ja keď som prvýkrát padol, otcove slova boli "No tak to sa predá" a netrvalo dlho a kúpil som 600vecku, a on my ju pomáhal vyberať.


29.07.2005 22:32

Re: Moja moto kariera v troskach...

MajLanKoSK
 Štvorkolkár 

Ikona

hmm... nemam slov, ty vies preco ! :'(


29.07.2005 22:21

Re: Moja moto kariera v troskach...

exploit
 Turista 

Ikona

ja som to precital .

A inak vies ze je to tvojou nezodpovednostou ja mam s ocom taku dohodu ze ked to polozim polozi mi na usta a moto sa v ten den preda raz som to uz zlozil zatial v poho . Ale to je normal ze sa otec o teba boji par rockov pockas a potom si moto kupis neboj vydrzis


29.07.2005 22:06

Moja moto kariera v troskach...

porospravam vam pibeh : 24.6 som havaroval na mojej motorke, jedna mila pani mi nedala predos s fiatkou a ja som do nej napalil tak v 55km/h.motorka rozdrbana na srot, voda v kolene, celi dobyti: ved si dajte supermana cez auto a uvidite sami.davali mi ju dokopi tak mesiaci a pol.po servise som bol znova na motorke..
pise sa den 29.7, tak som si isiel dom v meste, kamos vedla mna na moto a on dal prednost dakym jebnutim cyklistom, potom sme vystartovali a bol taka 75" pravotociva zakruta ktoru som zaberal tak v 50km/h a vysmiklo sa mi zadne koleso a zrazu som sa suchal na zemi asi tak 8metrov, pritom tam stalo dake auto a nabral som mu koleso..bol to naraz od ktoreho som sa odrazil asi dalsich 5metrov..moto padla na mna a nevedel som sa odtrhnut...ked som zastavil , vstal som a dal moto na kolesa.kamos bol vo vedsom soku nez ja..ale tymto mu chcem podakovat ze mi pomohol a pouzil 1 ponoc!zacitil som prudku bolest v pravej nohe..moto sa takmer nic nestalo, akurat som zlomil smervku a spetak a este som ju oskrel..snazil som sa nastartovat ale natiekol olej do ventilov..po 5 min som to rozbehal a isiel domov..stalo sa to asi 1 KM od miesta muojho bydliska...v pribehu toho celeho som volal otcovi co ma riadne s voal a ked som zaparkoval predomom a uz ma matka brala do nemocnice..mam taku nohu ako babetko...strasne napuchnutu...a celi som oskrety...
najhorsie je to ze muoj otec pravdepodobne zajtra hned rano preda moto...tako asi konci moja moto kariera...chcem este podakovat mojim kamosom majlanovy, renzorovi ktori boli so mnou hodinu pred havariou...a dufam ze sa este budeme stretavat.
vyslo mi to trocha na dlho a mozno to nikto ani neprecita ale potreboval som to dostat zo seba..revenger


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.