Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2186 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26292
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15871)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10421)

Na Pionieri okolo sveta - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuNa Pionieri okolo sveta - Diskusné fórum - Len Tak

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 4 5 6 |

29.01.2024 15:21

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

Väčšie gule mala medzi nohami aj slečinka, čo išla okolo sveta. Až na to, že tie gule našla v Egypte.
Bezguliaci sedia doma.


29.01.2024 17:10

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Re: TommySL: [dobre]


29.01.2024 18:16

Re: Na Pionieri okolo sveta

SteweTT
 Turista 

Ikona

Re: wiese:
Pozri obrázok



Ak Ti išlo o pozornosť :-D


29.01.2024 19:03

Re: Na Pionieri okolo sveta

wiese
 Turista 

Ikona

Tak to som zvedavý na tvoju odpoveď,až to robis naozaj pre seba tak ti držím palce a teším sa že ešte niekto taký existuje v dnešnej dobe.vacsina znas takú cestu samozrejme nikdy nepodnikne ani na normálnom stroji.


29.01.2024 19:27

Re: Na Pionieri okolo sveta

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

paci sa mi ako s pribudajucimi km chalankovi rastie ego :-)))

nikoho "z majitelov adventure motoriek neserie" tvoj rádobypionier
kazdy normalny "majitel adventure motoriek" ti tu cestu praje.

akurat ze mnoho "majitelov adventure motoriek" skratka nerozumie preco si sa vybral na taketo nieco na niecom co bolo kedysi pionierom ale podla vsetkeho motoricky uz davno nie je. Vies vacsina z nas sme len uboji sráči, čo majú zjazdenú Európu a trocha zabrúsia občas aj do Ázie a skrátka iba ti nerozumieme...

To že si si na jazdenie vybral totálnu sprostosť nie je hejt. Je to názor skupiny ludí, do veľkej miery objektívny. A vieš čo je blbé Janko? Svojim nemúdrym prístupom sa vmanevrovávaš do situácie kedy po zvyšok svojho motoživota budeš musieť jazdiť už len na tom vytuningovanom pinčli... lebo ak dostaneš rozum a presadneš na normálnu motorku zradíš sám seba.

p.s. v zdraví to dokonči, držím ti palce ale aj tak ísť na cestu okolo sveta na pinčli je nezmysel...

Upravené 1 krát. Naposledy upravil raptor (29.01.2024 19:28)


29.01.2024 19:36

Re: Na Pionieri okolo sveta

Mishko
 Skútrista 

Ikona

raptor: Asi tak nejako...


radnate

Príspevok bol zmazaný Moderátorom, pretože porušoval pravidlá fóra, dôvod: Urážanie a osočovanie.

29.01.2024 20:31

Re: Na Pionieri okolo sveta

FOGY
 Edvenčr 

Keď to robím pre seba a chcem si užiť - myslím tú cestu okolo sveta, tak si vyberiem hocičo iné/vhodné, len nie pinčla. Keď chcem vzbudiť pozornosť, tak samozrejme vymyslím chujovinu. Lebo čím väčšia chujovina, tým väčšia pozornosť. To hádam že má logiku aj pre radnate turistu, či nie?

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil FOGY (29.01.2024 20:32)


29.01.2024 20:46

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

:-D neni ti blbe vymazat prispevok na teba? Tak som sa nemylil. :-D


29.01.2024 20:50

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Re: FOGY: pozri, kazdy to vidi podla seba. Ja to vidim ako zadubenost a neschopnost pochopit a tolerovat. To ako kedysi ked si ludia nedokazali vysvetlit ako je mozne, ze hrmi a bliska sa, tak si vymyslali vselijake bludy, lebo sktatka nedokazali pochopit tu skutocnu pricinu. A tu je jasny priklad toho isteho. :-D


29.01.2024 20:59

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Mam nieco nacestovane a neni toho malo. A jasne ze som necestoval na pionieri, ale vzdy na cestovnej motorke. Rad pouzivam veci na ucel na aky su vymyslene. Nemam ale problem pochopit a tolerovat niekoho rozhodnutie cestovat na comkolvek. Nebudem ho preto oznacovat za pozera a co ja viem jak vselijak ste si tu nanho vy chrapuni poulavovali. Len preto ze robi nieco co by sme my nedali.


29.01.2024 21:04

Re: Na Pionieri okolo sveta

FOGY
 Edvenčr 

Re: radnate: Takže podľa teba my, zadubení, nechápeme a nevieme si vysvetliť, prečo mladý ide na pinčli. Ja si to ale vysvetľujem tak, že čím väčšia chujoxina, tým väčšia pozornosť. A teraz skús ty dajaké logické vysvetlenie.


29.01.2024 21:06

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

Perúna si vymysleli.
Sused ( chata) si kúpil starú fábiu na vozenie materiálu za nejakých 1 500,- EUR.A to robil len maličkú prístavbu. Keď som mu povedal, že za tie prachy by mu doviezli materiál na štvorbytovku, tak sa urazil.

Bezguliak.....



29.01.2024 21:08

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Mozes to dako dokazat, ze to robi preto preco pises, alebo je to len tvoj nazor?


29.01.2024 21:10

Re: Na Pionieri okolo sveta

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

ja skor nechapem preco to riesite...ved si zalozte vlakno "hejtujeme cestovanie na pincli" a tam si mozte kazdy den ulavit nejakym prispwvkom o tom ako to je na picu...je tu 5 stran a dookola to iste ved uz ste to pvoedali naco sa tu opakujete? nic nove za 5 stran debaty..namiesto toho aby sa tu riesili technicke veci co riesil alebo spisovalo uzitocne info co zdielal o roznych pasovych kontroloach pamiatkach trajektoch problemov s papermi atd..sa tu riesia dookola vase bludy...za5 stran tu neni nic noveho len dookola ako je to nevhodne a bla bla bla ved ok...nestaci raz? jedine nove je tu egresov blud o tom ze tam ma 150ccm motor pricom to nie je pravda a ostatni to prevzali ako fakt... citujem "kedysi pionierom ale podla vsetkeho motoricky uz davno nie je" akoze wtf? cize egres tu napisal blud a nepravdu ze tam ma 150ccm motor a zrazu uz je to fakt? :D ak by som sa opytal na zdroj raptor? bude odpoved ze "egres to pisal 40 komentov dozadu?" realne fakt nechapem preco tu dookola kazdy den pisete to iste...to aj po youtube chodite pozerate hudbu a kapely co nemate radi a pisete tam furt ze kto pocuva taku na hovno hudbu? ved venujte svoj cas a energiu veciam co mate radi a sa vam pacia namiesto non stop ohovarania chalana ktory sa vam nepaci...je to uplne jednoduche


29.01.2024 21:23

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nozdormu:
Ja som klikol na odkaz ( tuším si ho dal ty) a vyskočila na mňa sada na úpravu pinčla na objem 144 ccm. Plus tam bolo písané, že to nie je obyčajný pinčel ale "závodní hlemýžď" prerobený vývojárom a ladičom.
Ten blud som si nevycucal z prsta.
Aj dialniční poliši, keď sa otvoril úsek blava -kúty si zaobstarali Volhy s Indenorom 2,3 turbo. Bola to Volha, ktorá išla max 125km/hod?????


29.01.2024 21:33

Re: Na Pionieri okolo sveta

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: ten panko robi rozne motory pre rozne motorky kadeco ladi upravuje vyraba ja len nechapem odkial si dosiel na to ze take nieco tam ma chalan? absolutne to spolu nijak nesuvisi ale ok ty si nieco myslis fajn mas na to pravo ale potom tu presne vznika toto ze ty si to napisal..ako ze si myslis aj ked blud ale fajn myslis si to..lenze dalsi tu hned po tebe to uz pisu skoro jak fakt vlastne overenu potvrdenu vec a potom sa tu dalej rozoberaju este vacsie bludy..nechapem vobec naco je to dobre


29.01.2024 21:37

Re: Na Pionieri okolo sveta

blade
 Kávičkár 

Ikona

Re: raptor: ďakujem napísal si mu to za nas, tak slušne ale od srdca, amen


29.01.2024 22:53

Re: Na Pionieri okolo sveta

JurajzBB
 Skútrista 
Nový člen

Svojim nemúdrym prístupom sa vmanevrovávaš do situácie kedy po zvyšok svojho motoživota budeš musieť jazdiť už len na tom vytuningovanom pinčli... lebo ak dostaneš rozum a presadneš na normálnu motorku zradíš sám seba.

raptor bolo trošku viacej vínka ako je normál?

rozober prečo po zvyšok života by mal jazdiť už len na pinčli a prečo pri presadnutí na inú moto zradí sám seba.
Niekde zdegradoval ostatné motorky? Vyhlasuje že pionier je tá naj motorka a inú už nechce? Sľúbili si lásku a do smrti si budú verní?


29.01.2024 23:11

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nozdormu:

Toto napíšeš a logika hovorí, že s motora pinčla tam zostala len olejová škvrna.

motor mu [b]konstruoval hozman racing[/b]

Alebo sa nauč používať technické výrazy a názvoslovie.
"konštruoval" je v postate nový motor.



30.01.2024 0:04

Re: Na Pionieri okolo sveta

Junior
 Kávičkár 

Ikona

Preco niekto ide na dakar a preco tam niekto ide na upravnej Skodovke, alebo na nejakom inom starom upravenom aute, preco tam nejazdia len specialne auta na dakar a preco ludia co tam isli jazdit, kazdy jeden to dava na s.siete ? Vsak pyatat sa mozme, ale asi kazdemu je jasne, ze to je preto lebo chcu, je to ich rozhodnutie a uzricte vsetkych spaja jedno, ze to je pre nich ciel, vyzva a nejaka forma plnenia ich potrieb a hlade po dobrodruzstve. Ved neberte chlapcovi vietor z plachiet len preto lebo mate domnienky, ze si vybral zlu motorku. Podla Vas ano, podla neho nie. Je jedno z akeho sedla uvidi krasne miesta na tomto svete a hlavne z miesta na ktore sa mnohi z vas nikdy v zivote nedostanete. Doprajte a bude Vam dopriate.
A ruku na srdce, kazdy nech si spomenie ked bol v jeho veku kde bol najdalej, napr. na motorke.

Mali by sme byt radi, ze v dnesnej dobe mamahotel, je tu chalan co moze inspirovat tych pozerov co sedia na kave na benzinke s otunenym golfom.


30.01.2024 0:25

Re: Na Pionieri okolo sveta

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Junior: Dopraje mu to kazdy.
Este raz a pomaly: Naozaj uplne kazdy.
Nevsimol som si ani jeden prispevok ktory by hovoril opak.

Ruka na srdci: V jeho veku som mohol ist na motorke najdalej po hranicu byvaleho vychodneho bloku kedze pre socik a zeleznu oponu sa dalej ist nedalo. A v podstate ani to uplne neplatilo, napr.vid byvala Juhoslavia.

A ano, bodaj by kazdy (nielen mlady) clovek cestoval co najviac ako sa len da.


30.01.2024 7:57

Re: Na Pionieri okolo sveta

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

JurajzBB - neviem ako to máš ty (a prečo sa snažíš byť osobný) ale ja cez pracovný deň o pol osmej večer mám v sebe v priemere jednu dobre vychladenú Plzeň. ;-)

Moja reakcia vychádzala z reakcie pána uberpinčlistu. Ak máš ale "zanesenú sviečku" tak skúsim polopate... ak pojde druhý raz okolo sveta napr. na CRF 300 tak už bude "majiteľ Adventure motorky" Blik ?

(a to mu tú (aj druhú) cestu okolo sveta mu úprimne prajem, cestovanie je pozitívna závislosť a neuveritelne rozširuje najma mladého človeka ako dobre napísal Mishko).

Nie je nás tu málo, ktorí maju na motorke "odsraté" stovky tisíc km a to že sme ich nenamotali naraz okolo sveta hovorí presne o čom? Že sa nerozumieme do cestovania? :-)))

Prajem mu aby naozaj prichádzali len "dalšie a dalšie úspechy". Žial realita života taká nie je a celý vesmír sa hýbe v sínusoidách.


30.01.2024 8:45

Re: Na Pionieri okolo sveta

VORman
Darca Krvi  Turista 

Ikona

jaky ste uz ustretovy a prajny odrazu ,laskava motorodinka


30.01.2024 11:06

Re: Na Pionieri okolo sveta

wiese
 Turista 

Ikona

Keď boli fagani na pekacoch v Afrike tak na začiatku výpravy som tiež niekde reagoval že to robia pre médiá,slávu pozornosť.tiez niekto písal že ich to baví a robia to pre seba,o nejaký čas už boli v televízii.keby išli na nejakej 125ke starom endure tak televíziu by to určite nezaujímalo.

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil wiese (30.01.2024 11:07)


30.01.2024 11:14

Re: Na Pionieri okolo sveta

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

ja mam pocit ze aj ked citam knihu dookola tak sa meni viac ako komenty tuna...

Re: wiese: mozem na teba jednu otazku? uz si to tu napisal asi 10x dookola to iste...afrika pekac slava telka mali ist na 125ke...a znova...a znova..a znova...povedz mi prosim ta ak tu pribudnu dalsie komenty a napises to 11x 12x 13x 14x a mozno 15x uz to bude stacit? alebo to potiahnes este na 16x 17x 18x 19x 20x? kolkokrat ked to napises dookola uz to bude dost na to aby si sa na to vysral? ci realne tu potrebujete aj ostatni vypisat 5 stran komentov o tom istom? nechcete sa radsej venovat niecomu zmysluplnemu? napriklad planovaniu cesty okolo sveta na motorke podla vasho vyberu...

dajte mi prosim hocikto vediet v com prospieva alebo naco je dobre dookola ctrl c ctrl v pisat ten isty koment dookola na 5 stran ked to zakricite 15x alebo 20x tak sa potom citite lepsie? :-) alebo vam to pomaha kazdy den si kusok ulavit od stresu? :-} skuste mi to prosim niekto vysvetlit lebo tak ako vy nechapete chalana co ide na pionieri okolo sveta ja zas nechapem toto opakovanie sa den po dni dookola uz mesiac alebo jak dlho...


30.01.2024 11:35

Re: Na Pionieri okolo sveta

wiese
 Turista 

Ikona

Re: Nozdormu: máš pravdu


30.01.2024 11:38

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nozdormu:
Goebbels.

Napíšem, že to je dosť pochybná akcia, vzhľadom na vybranú motorku, vzdialenosť, jazykovú bariéru a atď.
Ak oponent napíše, že si myslí, že to určite dopadne dobre.
Koniec.
Ale na prvú vetu príde plno atakov, vyzdvihovaní a glorifikácie cestovateľa.
A máš nekonečný pribeh...


30.01.2024 12:39

Re: Na Pionieri okolo sveta

simy
 Turista 

Ikona

Re: Nozdormu: [dobre] [dobre] [dobre]
Páni, ktorí tu mudrujete o vhodnosti a nevhodnosti tej-ktorej motorky na cestovanie- musíte si uvedomiť jednu vec. Je vás do toho konský pohlavný orgán, kto sa kam na čom vyberie. Váš názor je hoden starých babiek na rýnku. To si priznajte a budete mať lepší život.

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil simy (30.01.2024 12:40)


30.01.2024 13:06

Re: Na Pionieri okolo sveta

Jeff
 Jogurťák 

Ikona

Re: simy: Každý má právo slobodného prejavu, či má na danú vec taký, alebo hentaký názor. Na to tu máme motoride.sk, aby sme si navzájom mohli svoje názory odprezentovať. Každý máme na vec nejaký názor a o to hádam aj ide. Ak si myslíš, že je to tu hodné starých báb na rýnku, vykašli sa na to a čítaj niečo iné 8-)


30.01.2024 13:14

Re: Na Pionieri okolo sveta

raptor
Darca Krvi  Turista 

Ikona

simy - nemáš pravdu. Pán uberPinčelGlobetrotter nadobudol mylný vodojem že nás niečo serie a že tu hejtujeme nebodaj jeho osobne alebo jeho cestu okolo sveta.

Mohol to chalan celé odpáliť tak, aby o ňom nikto nevedel... ale efekt kravy skákajúcej cez prekážku sa dostavil a pinčel nesklamal.

Ale teda aby sme išli podľa rovného metra tak...

....tvoj názor na tých ktorí tu "mudrujú o vhodnosti a nevhodnosti tej-ktorej motorky na cestovanie" je "hoden starých babiek na rýnku" a je ta do toho "konský pohlavný orgán".

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil raptor (30.01.2024 13:14)


30.01.2024 13:22

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

Páni, ktorí tu mudrujete o vhodnosti a nevhodnosti tej-ktorej motorky na cestovanie- musíte si uvedomiť jednu vec. Je vás do toho konský pohlavný orgán, kto sa kam na čom vyberie. Váš názor je hoden starých babiek na rýnku. To si priznajte a budete mať lepší život.

Môžem sa vyjadriť k čomukoľvek, čo je dostupné vo verejnom priestore.
Ak sa niekto takému vystaví z vlastnej vôľe, tak potom musí aj znášať reakcie.


A na záver:
Nebudem tuná junákovy vypisovať chválospevy .
A komu sa to nepáči :Je vás do toho konský pohlavný orgán.




30.01.2024 16:29

Re: Na Pionieri okolo sveta

blade
 Kávičkár 

Ikona

Myslím po tejto ceste raketovo stupnu ceny Pinčlov na Slovensku lebo je to veľmi výrazný marketingový prvok. Podľa mňa Awia by mal spraviť o tom chalanovi reportáž a nasledne aj online stream kde sa bude debatit a mohli by sme sa my konské organy naučiť ako tisícky kilometrov udržať pri živote pincel keďže nám vždy išlo len na koniec ulice ak mesta bol úspech


30.01.2024 17:57

Re: Na Pionieri okolo sveta

krampus
 Geriatrik 

Ikona

..... udržať pri živote pincel keďže nám vždy išlo len na koniec ulice ak mesta bol úspech ......
Asi si bol "ľavý" do údržby pioniera, lebo ja ako 16 ročný som pojazdil s 550-tkou celé vých. Slovensko, okrem dostavenia zapaľovania žiadna porucha.


30.01.2024 18:23

Re: Na Pionieri okolo sveta

VORman
Darca Krvi  Turista 

Ikona

chlapi je dobrodruh ,pecka vyzvy,,skromny chlapec,, ja bi som to nedal ani vtedy ani teraz a na pekacu som sa ucil metat rychlosti ked som mladňak bol,,,je ovazny [dobre]
Video: www.youtube.com/watch?v=b2S3x1Rb-6w

Dôvod úpravy: pekac

Upravené 1 krát. Naposledy upravil VORman (30.01.2024 18:36)


30.01.2024 18:44

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

krampus:
Išiel som na pinčli na Máchovo jazero. Pinčel bol fungl nový ( možno 1000 km najazdených). Hore dolu som minimálne tri krát stál. ( zapalovanie nepočítam). Závady ala. nejdem ani bohovi. Trysky, karbec, plavák, sviečky x krát.( a to som bol vcelku zdatný "pinčlista").
Okolo sveta by som asi nenabral odvahu.
Pomer závada - kilometre to si pamätám tak cca 1 ku 300.
Pre mňa za mňa nech si ide aj na JAWETE ale stále je to o motorke a nie o ceste.
Nezávidím. Neprajem nič zlé.


30.01.2024 21:40

Re: Na Pionieri okolo sveta

krampus
 Geriatrik 

Ikona

>:-)
egres2: Alžbetin Dvor- Máchovo jazero, neboli Machač, 3x stáť na poruchu však to je OK, :-))) ja z KE som stál(kvôli poruche) 2x tam a 3x späť mimo tankovania,, úhrnom na ceste 1 760 km.Dodnes pamätám.
Ale liali sme do nich 87 okt. benzin- normal(2.- Kčs), bordel neskutočný tak čo chceme. :-D
Ďaľší rok, to už na JAWA 250 Sport už som len tankoval a special (2,40 Kčs)
Ach,jaj, kde tie časy sú, ale chvalabohu sú už preč.


30.01.2024 22:25

Re: Na Pionieri okolo sveta

TommySL
 Čoprák 

Tak ked to beriete ze cestovat na pionieri je totalna sprostost, tak vpodstate celkovo cestovat na motorke je totalna sprostost. Ovela lepsie je cestovat v 4x4 obytnej dodavke. Ked uz chcete mat to cestovanie cim pohodlnejsie tak neviem preco cestujete na adventure motorkach a nie v obytnych autach.


30.01.2024 22:35

Re: Na Pionieri okolo sveta

FOGY
 Edvenčr 

Re: TommySL: Prečo v obytných autách? Lietadlom je lepšie. A najlepšie je pustiť si doma Discoverychanel a netreba nikam chodiť


31.01.2024 7:38

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

krampus:
Ale zase na druhú stranu, pinčel ma naučil veľa o motoroch.
Ale na veľke cestovanie to nebolo.
Po pinčli som mal 90 crosku. To bolo lepše. Už som išiel spolu s Tudormi a 1202 a nikto ma nepredbiehal stále. Ale tiež to bola motorka na učenie za mechanika. Hlavne to slávne zapalovanie.
A hlavne ž som nemusel s kanvičky prilievať olej. Už bol benzín s olejom.
Potom sen california - výfuky hore. V tej som sa už toľko nehrabal. A skončil som pri královskom hriadeli.
Môj štýl je -cestou najmenšieho odporu. Na pinčli tak maximálne s plezíru.


31.01.2024 11:40

Re: Na Pionieri okolo sveta

8814
 Turista 

Ikona

Re: TommySL: Ak chceš vidieť nevídané :-))) najlepšia je kombinácia. u mňa to bola Toyota LC100+DRZ400 vzadu na nosoči,ale to už bolo také snobské :-D ,Toyota prešla nemožné veci,kde by aj prázdne 200+kg cestovné enduro bolo bez šance a 130kg ťažká DRZ s výletmi po okolí to len okorenila.Pochodené také miesta na Kavkaze,ktoré by si nepochodil ani pešo.
1.Pionier =zážitok bez pridanej hodnoty
2.Veľké enduro=zážitok s pridanou hodnotou
3.Auto 4x4 + ľľahučké enduro = snobský zážitok

Platí pre divočinu a nie civilizované krajiny,tam je 3. už pózerstvom :-D


31.01.2024 11:44

Re: Na Pionieri okolo sveta

wiese
 Turista 

Ikona

Mňa jeho pekácovske reči nezaujali.videl som dokument o tých čo boli v Afrike a som nabazeny cestovateľskými dokumentami.ako robotník za mlada som viedol veľmi nepohodlni život,aj plesnivy chlieb som jedol,spali sme týždeň v aute po sediacky niekde v poli keď sme išli za robotou.o bitkách na ubytovniach a pogrcanych ľuďoch ani nehovorím.chlapec tak môže ohúriť niekoho s pohodlným životom ale mňa určite nie.


31.01.2024 12:20

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Tak uz vieme kde prameni ta frustracia


31.01.2024 13:01

Re: Na Pionieri okolo sveta

wiese
 Turista 

Ikona

Aj robotníci musia biť, frustrácia určite nie,za mlada som bol aj v trampskej osade,stanovanie v lesoch pri mínus teplotách, nepohodlné cestovanie,kermpovanie .naposledy 8 rokov Rakúsko ako zvárač zámočník a 60000 km za rok jazdenie na aute jak chuj, máločo má prekvapí.

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil wiese (31.01.2024 13:03)


01.02.2024 7:04

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Ved ja som to nenapisal v zlom, ja si vazim kazde povolanie. Len ten tvoj nasraty pohlad na cely svet ponuka vysvetlenie.


01.02.2024 9:23

Re: Na Pionieri okolo sveta

wiese
 Turista 

Ikona

Nemám rád to večne fotenie uz aj každého jedla na stole,proste všade,či frajerka či okolo mňa ,ľudia už nevedia normálne fungovať..mám vysunutu platničku ,som na PN tak človek nevie ako bude , určitá mala nasranost určite je.to stouto pekáč témou nemá nič.


01.02.2024 12:24

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Chcel by si, aby svet fungoval tak, ako pred 40timi rokmi?


01.02.2024 13:37

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

Keď vidím ako si niekto fotí žrádlo v reštike, tak mám chuť sa opýtať či si zobrali pôžičku.
Už zostáva len odrážadlo ako prostriedok na cestu okolo sveta.
V dnešnej dobe už samotná cesta okolo sveta je ako telefón s dvoch plechoviek a špagátu.
Ale nech si užíva.


01.02.2024 13:59

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Vela ludi si berie pozicku na dovolenku. Vtedy je ok, ked si fotia jedlo napriklad na svedskych stoloch? Za tychto okolnosti by si to dokazal pochopit?


01.02.2024 14:17

Re: Na Pionieri okolo sveta

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

normalne mi je luto casu ktory som stravil hoc len tych par minut pisanim nejakych vysvetleni..ked ludom vadi aj to kto si co foti nefoti o.O potom uz zacinam chapat ze vam vadi ze chalan ide pionierom okol osveta ked vam vadi aj to ci si niekto foti jedlo v restike...ja sa zvyknem v restike venovat ludom co su tam so mnou a svojmu jedlu nechaopem vobec uz len to ze pozerat po niekom inom ako je alebo ci si pcha jedlo do vrecak alebo ho foti...preco vas to vobec trapi? a ze vas to dokaze dokonca rozculit? ze niekto foti jedlo? ktore je dneska ovela viac o stylingu nez o chuti? xD no ale sak co tolerancia na slovensku vzdy kvitla vo velkom :-D


01.02.2024 14:44

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

radnate:
V tom prípade ano. Ale vlastne nie.
Moja tetka hovorila: Obšité šaty ale s noblesou.

Nozdormu:
Prečo stále predkladkladáš nejakú závisť? Rozčúlenie?
Nikomu nečumím do tanierov .Ale keď si niekto fotí tanier a plus nevie držať príbor tak je to pre mňa niečo ako blesk + hrom.
ja mám problém ukázať fotky na ktorých som ja.Z troch týždňov na Kube mám dve ( aj to spoločné) fotky a zbytok zaujímavosti. Kolega má z dvesto fotiek len dve, na ktorých nie je.

Ale trt.......

Je úžasný, bombový a tá motorka. No som zelený ako Grinč od závisti, rozčuluje ma to ako chýbajúci toaleťák na WC, že to nie som ja, na ktorého sa upierajú zraky obdivovateľov a že nebudem mať materiál na 20 rokov na facebúúk.

A dva trty.....


01.02.2024 14:59

Re: Na Pionieri okolo sveta

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

no zajvne si z toho podrazdeny a aj veta "Keď vidím ako si niekto fotí žrádlo v reštike, tak mám chuť sa opýtať či si zobrali pôžičku." nechapem absolutne preco ta trapi kto ako drzi pribor ja sa aj v michelinskej restike najem iba s vidlickou xD a posedim si tam v teplakoch a zabkach xD skor nechapem kto vobec pozera a riesi ze kto jak drzi pribor kto si co foti o.O sak pre mna za mna nech ma na sebe natiahnuty latexovy kondom zere lyzickou kasu s rizkou a nech si zrobi aj 500 fotiek akoze preco by som to vobec mal ja/ty/barzkto riesit xD pre mna su to nepochopitelne veci uplne...dajte este aj ostatni deduskovia tuna info nech viem na akych motorkach sa moze jazdit co si kto moze fotit co si treba obliekat a ako drzat pribor :-D

Dôvod úpravy: ctrlv.sk/Qdxb na znak lasky ti posielam foto co akurat papam >:-) :-D a zas iba vidlickou a rukami

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Nozdormu (01.02.2024 15:05)


01.02.2024 15:06

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

ja sa aj v michelinskej restike najem iba s vidlickou xD a posedim si tam v teplakoch a zabkach

A do divadla si zoberieš kýbel pukancov...........
Nie som podrážený ale neskonale udivený.
Boli doby , keď reštiky boli rozdelené do cenových tried. Do tretej a štvrtej som nechodil a do staničnej už vonkoncom nie.
Už radšej mlčím.
P.S: A tí, ktorí ho vychvalujú mu závidia najviac :-P


01.02.2024 15:08

Re: Na Pionieri okolo sveta

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: nastastie su uz doby kedy sa riesilo kto si co oblieka davno davno prec a okrem dedulakov to uz neriesi nikto...minule som dobehol zmoknut v teplakoch do imperialu v prahe na kulajdu a nikto s tym nemal najmensi problem...ak je v restike dress code tak ho dodrziavam ak neni pridem v com sa citim pohodlne...o dva tyzdne letim do patagonie a potom pojdem smerom na sever ak niekde chlapca odchytim spravime ti fotku mozem ti vypytat aj autogram :-O


01.02.2024 15:21

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ak pôjdeš cez San Antonio Oeste, Río Negro, tak pozdravuj priateľa- Gabriel Marcelo Alicino . Povedz mu, že asi prídem až koncom septembra.
Ten autogram chcem.
Určite ho na facebúúku dobre speňažím.


01.02.2024 15:23

Re: Na Pionieri okolo sveta

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: letim uplne na juh do el calafate pri lago argentino...stamad bude turistika aj v chile torres del paine a podobne...a naspat by to bola zbytocne dlha streka cize poletim do buenos aires a stamad potom pokracujem dalej takze tomu mestecku sa vyhnem ale autogram ti vybavim [dobre] stamad pokracujem potom smer paraguaj a. brazilia tak mozno sa tam niekde stretneme :-)


01.02.2024 16:42

Re: Na Pionieri okolo sveta

Mishko
 Skútrista 

Ikona

stamad :-D


01.02.2024 16:52

Re: Na Pionieri okolo sveta

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

Re: Mishko: a to nemas sajnu kolkokrat po sebe slovicko stamad vymazujem zo vsadial...ber ze to co vidis je uz len nechanych 10% zvysok premazany opraveny


02.02.2024 15:32

Re: Na Pionieri okolo sveta

honda
 Turista 

sak sa uz nehadajte a precitajte si poriadne dobrodruzstvo
na motorkach ktore snad vsetci budu akceptovat ako vhodne na velke cesty :-D

Cesta okolo Ruska za 80 dní


03.02.2024 8:51

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

Ján mal na cestu stanovený rozpočet 15-tisíc €. „Mám k dispozícii ešte jednu tretinu peňazí, ale pred sebou ešte náročné výzvy, ako napríklad druhé najvyššie pohorie sveta - juhoamerické Andy. Koľko kilometrov mi ešte chýba do cieľa, však ťažko povedať. Plánujem sa však vrátiť do Michaloviec najneskôr o štyri mesiace,“ uzavrel Drinka, ktorý by sa rád zapísal aj do Guinnessovej knihy rekordov ako najmladší cestovateľ, ktorý prešiel okolo celého sveta na motorke.

A sme doma.


03.02.2024 11:11

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Jak vas to uzkoprsakov jesitnych strasne irituje a sere :-D :-D :-D supeeeer. [dobre]


03.02.2024 11:55

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

radnate:
Trt nás to serie.
Vás to serie.


03.02.2024 21:08

Re: Na Pionieri okolo sveta

jorgo
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Sikovny je chlapec [dobre]
Len nech do daju aj do guinesky ;-), dufam ze mi da aj autogram [dobre]


04.02.2024 6:08

Re: Na Pionieri okolo sveta

blade
 Kávičkár 

Ikona

Drzim mu palce nech sa hlavne zivy a zdravy vrati domov.

Tak tam ide o Guinessa ale nie o pivo ale zápis do knižky, čo chápem chalana zaujímavá motivácia, ale ze je ochotný kvôli tomu trpieť na Pinčli? Kto trosku cestuje vie asi ako sa mu ide po diaľnici alebo akejkoľvek ceste kde je nákladná doprava a ako riskuje keď je najpomalsi na ceste.

Cestovne motorky a endura mozu ist do prdele. Pinčel na hrad.

Mam typ pre ďalšieho dobrodruha: Co tak prvý krát absolvovať Rally Dakar na pinčli v úprave off road?


04.02.2024 8:13

Re: Na Pionieri okolo sveta

VORman
Darca Krvi  Turista 

Ikona

hej do kategorie Classic ale na el.kolobezke zo slnecnymi panelmi na gebuli a chrbte


04.02.2024 9:31

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Ja sa tesim, ze cestuje, tesim sa, ze ma ciele, napriklad tu ginesku, tesim sa vsetkemu co sa mu po ceste dari. Drzim mu palce.
Ktora chora cast tvojho mozgu egresko ti napoveda, ze zrovna tabor jeho priaznivcov je akokolvek frustrovany, alebo nasrany? :-D
Uz sa zmier s tym, ze ta chalan vysoko prestal a ty uz niektore veci nikdy v zivote nedas. :-D


04.02.2024 10:12

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

radnate:
No prešťal ma jedne v tom, že ide na starej hajtre a chce byť slávny.
Prešťal ale aj teba. :-P
Zatiaľ ale ešte neprešiel toľko krajín sveta ako ja.
Možno prejde.Jja mu nezávím.
Ja mu tú cestu prajem.
Ale podstata jeho cesty je sláva, výnimočnosť a rekord.
A nie samotná cesta.
Veľa ľudí sa stane slávnymi až keď niečo dokážu.
On je slávny od momentu, kedy sa na cestu šte len chystal.
A stále platí, že najviac vždy závidí "obdivovateľ".


a ty uz niektore veci nikdy v zivote nedas

Ja som ale veľa vecí už dal a nemusím si nič už dokazovať.
:-P


04.02.2024 10:57

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

A co je tvoja podstata? Vlastne nijaka. A preto tak prskas :-D

Ano prestal aj mna, ale mne to na rozdiel od teba nevadi. :-D

Co ze cielom je hento vsetko? To ti vadi? Ano. Tak to mas ale velku smolu. :-D

Dal si vo svojom zivote tak akurat gulove a preto ta tak neskutocne ten chalan vytaca. Hras sa na pravnika ale pravnikom nejsi a to je velky fail. Velmi by si nim chcel byt, ale nedokazal si to. Ved ty si prototyp pozera nie ten chalan :-D

Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil radnate (04.02.2024 10:58)


04.02.2024 11:23

Re: Na Pionieri okolo sveta

wiese
 Turista 

Ikona

Mňa nebaví sledovanie športu,,alebo niekoho,baví ma keď to vykonávam ja sam, neznášam futbal ale keď som to hral tak ma to bavilo.a už vôbec nemám chuť sa dívať na niekoho kto sa vozí na starom pincli,mam veľké Enduro tak určite nebudem sledovať niekoho na sociálnych sieťach ako si vozí prdel na starej motorke.


04.02.2024 11:24

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

A nuti ta niekto?


04.02.2024 11:35

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

radnate:
Dal si vo svojom zivote tak akurat gulove a preto ta tak neskutocne ten chalan vytaca. Hras sa na pravnika ale pravnikom nejsi a to je velky fail. Velmi by si nim chcel byt, ale nedokazal si to. Ved ty si prototyp pozera nie ten chalan :-D

Ja som dal v živote veľké gulové??? :-D
Hrám sa na právnika? :-D Nikdy som netvrdil, že som právnik.

Tak píš. Čo si dokázal ty. :-@ nech ma krúti od závisti ako §


04.02.2024 11:42

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

To by uz na teba bolo prilis. :-D

A ja tu nehovadim chalana na pincli aby som si osetril ubolene ego. S nikym sa neporovnavam kde vsade som bol a podobne. Takze keby som v zivote aj dosiahol este vacsie hovno jak ty (neviem ci sa to da) tak na tom vobec nic nie je. :-D


04.02.2024 11:45

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

radnate:
Máš pravdu.
Som úbohá existencia, životný stroskotanec, ktorý v živote nič nedokázal a preto závidím všetkým a všetko.


04.02.2024 12:11

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

No ved ty to o sebe vies. Sikovny. :-D [dobre]


04.02.2024 13:02

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

radnate:
A preto by som chcel byť úspešný ako ty.


04.02.2024 13:10

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Nevytvaraj si v zivote dalsiu frustraciu. Tie co mas su habadej, najma tato s tym pinclom ktora ta naozaj velmi rozrusila :-D


04.02.2024 14:29

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

Toto je moje vyjadrenie za ktoré si sa do mňa pustil:

Mať svoj sen splniť si ho má jeden háčik.
Musí byť reálny.
Chlapec nemá šajnu čo je to cestovať sólo len cez azijskú časť ruska. Tajga skladuje stovky kostier "cestovateľov" ktorí nešli na pinčli. Nie sú problémom peniaze ale "ľudoprázdnosť" a infraštruktúra. Pinčel má dojazd na plnú nádrž tak cca 150km. Dostupnosť benzínu je niekde aj 500- 600 km od seba.
Nešiel som na motorke ale prešiel som kus cesty v Rusku, Kazachstane, Tadžikistane, Azerbajdžane a bolo to všade mimo veľkých miest o držku. Detto vo Francúzkej Guajane.
Ale v podstate mu držím palce a dúfam že ho to riadne poučí a vráti sa domov.


Ty si tam videl závisť??

Písal som aj toto:

Radšej by som išiel na pinčlovi ako na modernej motorke.
Generálku motora som si robil doma v kuchyni.
Náhradné diely sa dajú zobrať do krabice od cigorky , tri vidličáky plus dva šrobováky, kotúč izolačky klbko drôtu a dá sa opraviť všetko.
Jedinný problém budú kopce.
Tak nech sa v Afrike neožen


Videl si tam spochybňovanie výberu motorky??

Tvoja reakcia.Nič iné, len si do mňa rypnúť.

Egresko, NO A CO???? co to teba trapi? Dako ta to obtazuje, ze sa vydal na pincli okolo sveta? Dako tym utrpi tvoja osoba? renome? Cokolvek?
Sak dobre, mozno to nedomyslel, osere sa vrati sa a bude. A znova otazka do plena: NO A CO?


Alebo urobil najvacsiu chybu vo svojom zivote a sice sa sa opovazil sa s tevbou vopred neporadit?

Ty máš problém. A to s mojou osobou .
Ale nemusíš. Na teba predsa nemám.


04.02.2024 16:12

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Jezisi sak uz klud. Co ma nepoznas? To som cely ja. Pisem hovadiny, tak to ber s rezervou.


04.02.2024 16:17

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

ćakám ako pôjde cez Afriku.


04.02.2024 16:25

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Sak normalne. V polohe sedmo na pincli. :-D


04.02.2024 19:50

Re: Na Pionieri okolo sveta

blade
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: cez Afriku musí ísť? Však z južnej Ameriky sa preplavi do Portugalska a priamo domov na Slovensko a tým pádom prejde okolo sveta. Aspoň tak by som to spravil ja, nemusí ísť po všetkých krajinách


04.02.2024 20:22

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

Po všetkých krajinách nie ale po všetkých kontinentoch by mal aby to bolo okolo sveta.
Si myslím.
Najrychlejsia cesta okolo sveta na bicykli trvala 194 dni a 17 hodin. Absolvoval ju Mark Beaumont (Velka Britania), ktory na bicykli presiel az 29 445, 81 kilometra

Najdlhšia, najťažšia a najriskantnejšia cesta na motorke, o ktorú sa kedy kto pokúsil. Presne takéto prívlastky si vyslúžila cesta Carla Stearnsa Clancyho okolo sveta na štvorvalcovom 1912 Hendersonovi, ktorému dokonca chýbala predná brzda.


04.02.2024 20:40

Re: Na Pionieri okolo sveta

pecival
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: Už zostáva len odrážadlo ako prostriedok na cestu okolo sveta.
Kolobežka je tiež odrážadlo? Aj to už tu bolo: www.kolobezkyspribehem.cz/kolem-sveta-na-kolobezce


05.02.2024 7:50

Re: Na Pionieri okolo sveta

borisKE
 Edvenčr 

Chlapci chlapci. Cesta je ciel, nie? To uz je jedno na com ides.

Inac chalan je uz v Ekvadore a zhana pneu v Peru :-) Tak asi sa aj na tom da ist


05.02.2024 9:26

Re: Na Pionieri okolo sveta

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

Re: borisKE: neni to jedno...mal by si sa riadit nazormi dedulakov na motoride oni predsa rozhoduju o tom na com kam a ako sa ma cestovat :D vysvetlia ti na akej motorke mas kade mas ist a ze sa mas vyhybat hot dogom na pumpach...neviem preco si myslis ze si kazdy moze jazdit kam chce na com chce ako keby sme zili v slobodnom svete :-D


05.02.2024 9:36

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Re: Nozdormu: a ked neposluchne, tak je pozer :-D


06.02.2024 3:42

Re: Na Pionieri okolo sveta

blade
 Kávičkár 

Ikona

Re: pecival: myslím si ze ta pani /, slečna skôr potrebuje si pokecat so psychológom, ja nehovorím ze je chorá ale žiadny extrém není zdravý. Tu pri nej by ma skôr zaujímalo koľko topánok zoderie tým odrazadlom a ako ma zaparenu frndu :-D


06.02.2024 16:23

Re: Na Pionieri okolo sveta

SteweTT
 Turista 

Ikona

Re: blade: No to by som radšej nechcel vedieť :-))) :-)))


06.02.2024 19:35

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

Nozdormu:

mal by si sa riadit nazormi dedulakov

že by mali viacej skúseností ako 22 ročné ucho?


06.02.2024 20:55

Re: Na Pionieri okolo sveta

Jeff
 Jogurťák 

Ikona

Mám pocit, že toto 22 ročné "ucho" má xy viac skúseností ako všetci deduláci na tomto a nie len na tomto fóre 8-)


06.02.2024 20:56

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

:-D bod jeff :-D


06.02.2024 23:07

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

Strašne ale strašne by som chcel čítať príspevky k tejto téme ak by mala nadpis:

Na Honde Afrika adventure okolo sveta.


06.02.2024 23:17

Re: Na Pionieri okolo sveta

radnate
 Turista 

Tvoje by tu tym padom chybali


07.02.2024 7:39

Re: Na Pionieri okolo sveta

SteweTT
 Turista 

Ikona

Re: radnate: chýba Ti tam otáznik :-)


07.02.2024 9:29

Re: Na Pionieri okolo sveta

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

Re: egres2: poviem to takto..s vekom niekedy prichadza iba vek...pisal som este nieco ale nejdem tu dalsiu hadku rozduchavat..ty posobis ako celkom scitany scestovany clovek ale drviva vacsina tvojich rovesnikov sa tu narodila v dedine X dostala byt narobila deti odoribla 40 rokov v rovnakej firme teraz ide na dochodok a o par rokov umre v tej istej dedine X..za cely zivot videli jugosku pred 30 rokmi a potom mozno madarsko/polsko...svoje vzdelavanie zivotne ukoncili cca v 15tich a odvtedy im len makne mozog...jedina vec a skusejost ktoru by mi mohli odovzdat je ktorym odrodam paradajok sa u nas dari...


07.02.2024 9:32

Re: Na Pionieri okolo sveta

jorgo
Darca Krvi  Jogurťák 

Ikona

Egres

Strašne ale strašne by som chcel čítať príspevky k tejto téme ak by mala nadpis:

Na Honde Afrika adventure okolo sveta

Mna by to zaujimalo, ale len keby tam bolo:

Na Honde Afrika adventure okolo sveta za 80 dni [dobre] [ciel]

Inak by to bola nuda
???? ???? ???? ???? ???? ????


Dôvod úpravy:

Upravené 1 krát. Naposledy upravil jorgo (07.02.2024 9:32)


07.02.2024 10:22

Re: Na Pionieri okolo sveta

egres2
 Bahniak 

Ikona

Na Honde Afrika adventure okolo sveta za 80 dni

Predpokladám, že sa to dá ľavou zadnou ak cyklista zmákol 24 000 km za 195 dní.

V podstate mám rešpekt pred každým, čo nesedí za pecou a vyberie sa do sveta.
Ale nejako mám tik v ľavom oku ke'd čítam " Na motorke okolo sveta".

MOTORKÁRKA KATKA : Vyrazila na dobrodružnú cestu cez päť svetadielov. TRT
Dobrodruh, člen motoride a môj super kamarát Rasťo EKKERT sa cca 15.apríla 2007 pustí na neľahkú cestu ktorá bude sledovať dávnu cestu Marca Pola.
Štart teda bude v Benátkach a končiť bude trasa v Pekingu. Zhruba bude musieť Rasťo zdolať cca 15.000 km na Yukine.
Do kilometrov zarátal aj cestu na lodi, vlaku a kamióne.
A tento tiež išiel okolo sveta za 80 dní. Len sa mu trošíčku scvrkol na 15 000 km.

Opakujem. Chlapec má môj obdiv a neželám mu nič zlé. Ale jeho motív je aký je.


22.02.2024 5:42

Re: Na Pionieri okolo sveta

blade
 Kávičkár 

Ikona

Re: Nozdormu: už odpočítavam dní do tvojej cesty ako píšeš vyššie do patagonie, posli potom tu fotku s mladým al ho stretneš nech to trosku chytí reálne kontúry

Napíšem ti znovu, neriešim chalana ten nech si dava výzvy ako chce, mne ide skôr o tu techniku a štýl jazdy pri pincly keď väčšina z nás vie aké sú stým starosti a tu mladý schová do vrecka všetkých garážových domácich opravarov pincla


07.03.2024 7:44

Re: Na Pionieri okolo sveta

Nozdormu
 Kávičkár 

Ikona

Re: blade: nestretli sme sa tam osobne boli sme stale v inych statoch...pred chvilou som sa vratil idem spat asi tak na 48hodin :D vsetko ma boli ale dobre bolo..aj som pomotorkoval v mestach celkom zabava


| 1 2 3 4 5 6 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.