Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 3842 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26365
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15907)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10458)

POLÍCIA - náš priateľ a spojenec! - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuPOLÍCIA - náš priateľ a spojenec! - Diskusné fórum - Len Tak

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 |

14.08.2007 10:17

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

divine
 Kávičkár 

Ikona

od policajnej nahanacky az k trhaniu zubov :-D


14.08.2007 10:22

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

cygno: Opäť som nútený s tebou nesúhlasiť. Plocha na ktorej parkujem nie je zelená, ale hnedo-šedá. Aj keď priznávam, že s s ostrovčekmi buriny. A likvidácia buriny je predsa chvályhodná!

PS
Odpratanie protektoru z vozovky nie je upratovanie, ale odstránenie nebezpečnej prekážky.


14.08.2007 10:25

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

cygno
 Kávičkár 

Ikona

Tak, zelene to uz nie je, pretoze svojim parkovanim si to znicil. Skus dokazat opak a mozno ti odpustim.
Aspon som sa dozvedel, preco policajti neriesia dopravnu situaciu (zacpy a tak). Je to predsa bordel na ceste a za odpratanie bordelu su predsa plateny zamestnanci spravcu komunikacie.


14.08.2007 10:32

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

karburator
 Turista 

Ikona

Viete čo je to 90-60-90?......................................... ........................ Jazda okolo policajnej hliadky :-D alebo 190-60-190???? :-D :-D :-D :-D


14.08.2007 11:02

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Marsi
 Jogurťák 

Ikona

superflanker: Vďaka! ;-)
cygno: načo toľko sarkazmu??? Si si niečo zle vysvetlil... :-P

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Marsi (14.08.2007 11:03)


14.08.2007 11:28

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Marsi: "keď urobím niečo nad rámec svojich povinností, tak je to niečo, čo nezníži moju dôstojnosť..." To nemyslíš vážne, že je to pod tvoju dôstojnosť odstrániť prekážku a tým zabrániť prípadnej nehode. Možná pre takéto názory "dôstojných" policajtov majú o nich ľudia mienku, aku majú.

P.S.: Prosím, neupozorňovať ma na výkonnu zložku, rozkazy a podobne hovadiny. Aj môj pes (bigl) sa v mnohom samostatne rozhoduje. Majiteľom poslušných pracovných plemien sa to môže zdať ako chyba, ale ja som si ho vybral práve pre túto vlastnosť.


14.08.2007 11:40

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matvej
 Ľadvinka 

Ikona

marsi, citam ze pises rozumne veci a mal som dobru mienku o tvojom IQ, ale toto si zabila s tou dostojnostou.. :-~ Mi xces povedat ze ja nejaky chodec mam v noci skocit na cestu a odpratavat bordel ktory tam ostal po buracke pri ktorej bol polis ktory ma kktsky drahe nove modrocervene majaky aby ho nikto nezrazil a ja mam riskovat zivot aby som ho niekomu zachranil? to kde ty zijes? prepac, ale toto je uz moc co pises...


14.08.2007 11:44

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

duggo
 Kávičkár 

Ikona

osobna skusenost sledovana 5timi svedkami ... sedime v podniku a vedla mam zaparkovane auto..na chodniku ako skoro v celej Petrzalke, za mnou stoji Opel Astra z mimoBA znackou, stoji ale dvomaa bocnymi kolesami na hnedosedozelenej travnatej ploche. Prisli dvaja meskaci a zacali si to tam fotit a nieco vypisovat, ked skoncili zalozil odkaz za stierac, ale mojho auta :-O , tak som tam hned bezal a bolo tam nieco o poruseni zakona, znacka auta a SPZ ... vsetko o tom aute co stalo za mnou, preco to ale dali za strierac mne :-}
skoro sme vsetci potom umreli od smiechu :-D

jeden foti, druhy pise, a treti by mal este dozerat na to, aby odkaz neskoncil na inom aute ...


14.08.2007 12:01

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Marsi
 Jogurťák 

Ikona

Je skutočne pravdou, že písané slová nikdy nevyjadria dobre to, čo sa dá vysvetliť osobne. Prečítala som si svoj príspevok a pripúšťam, že v takomto kontexte to vyznieva divne /o tej dôstojnosti/. Ale nemám problém ísť s kýmkoľvek na kofolu a dodebatovať to osobne.
Toto všetko /čistenie komunikácie/ má omnoho hlbší význam. Ide o spoluprácu a súčinnosť medzi organizáciami - ktorá sa vám zdá mimochodom dosť absurdná a zbytočne preplatená. Ale aj napriek tomu je bežná a zaužívaná.
Matvej: nekázala som ti, aby si ako dajaký chodec riskoval svoj život pri odstraňovaní prekážok. Len si myslím, že na to sú iní, ktorí to robiť majú. A v prípade dopravnej nehody sú tam určite skôr, ako sa cesta znova sprejazdní. Ak nie, tak ma to mrzí. Ako upratovačka ciest naozaj nemôžem byť všade. :'(


14.08.2007 12:09

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

krokodyl
 Skútrista 

k tomu upratovaniu a dôstojnosti (bez toho aby som mal prečítanú celú túto diskusiu).

V Nemecku som na vlastné oči videl ako policajti z dodávky vytiahli zmeták a pozametali po nehode. Myslím že diskutovať na tému aká je verejná mienka o policajtoch v SK a D asi netreba.

Ale keď je prezidentom PZ človek, ktorého viac zaujíma to čo "on môže" ako to čo sa na SK deje, asi ťažko očakávať zlepšenie.


14.08.2007 12:12

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matus
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

som hlboko presvedceny o tom, ze ked bude slovensky policajt zarabat bez nadcasov tolko, co ten nemecky, tak bude robit to iste.

Ale k praxi: do mna ked narazil jeden debil (ktory mimochodom z miesta nehody usiel, ale svedkovia privolanej policii dosvedcili jeho popis a ECV) tak to miesto policajt poupratoval.


14.08.2007 12:14

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

RHplusB
 Bahniak 

Ikona

Aby policajti dobehli, toho co rychlou jazdou ohrozoval ostatnych ucastnikov cestnej premavky, museli ist rychlejsie ako on, a tym padom boli aj vacsou hrozbou. Takze mna by skor zaujimalo ake ospravedlnenie existuje, ze kvoli jednemu nespratnikovi si oni, plateni z mojich penazi, dovolili ohrozit zivoty inych ludi?
Hadam iba ak mali dovodne podozrenie, ze chalan spachal nejaky ohavny cin, inac je to z ludskeho hladiska nepripustne.

Ja ich neplatim zato aby robili este vacsi bordel na cestach ako ti pred ktorymi by nas mali chranit.

Takze v com bol vlastne ten ich dobry skutok? Vidiet v kine nahanacku je fajn, ale toto bol skutocny zivot, kde behaju po uliciach male deti a stari ludia.

Nikdy som nedostal pokutu, takze naozaj nemam na policajtov tazke srdce, ale toto mi pripada, ako nepodarene PR.


14.08.2007 12:36

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Ja som mal na moto nehodu v Rakúsku. Ešte som ležal na zemi, keď ku mne pribehol chlap v civile a pchal mi pred oči policajný preukaz. Vraj mam byť v kľude, on sa o všetko postará.
Vyprostil ma spod motorky, postavil ju na stojan, zavolal záchranku aj policajnú hliadku. Ani som mu nestihol poďakovať, lebo som medzičasom omdlel a keď som sa prebral, už tam nebol.
Počas celého ošetrenia v nemocnici bol so mnou policajt. Pomáhal mi, chcel volať na kontaktné číslo v pase, aby rodinu informoval o nehode. Keď som ho poprosil, aby nevolal, že manželke zavolám sám, aby sa neplašila, podal mi vlastný telefón. Po prepustení z nemocnice ma odviezol na okrsok, kde spísal zápisnicu, ospravedlnil sa, že mi musí dať fúkať, aj keď je presvedčený, že som nepil. Až skončil s papierovačkami, odviedol ma do ich garáže, kde vedľa policajných Europaniek stála moja trocha dochrámaná Honda. Vedľa nej prilba, okuliare a v igelitke pozbierané všetky veci, čo z nej a batožiny odpadli. Na otázku, kto to pozbieral odpovedal: "Kolega, prečo sa čudujete?"


14.08.2007 12:40

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Kmotr
 Kávičkár 

Ikona

matvej: ja by som bol iba zvedavy, ci by si teda Ty, pri vsetkej svojej dostojnosti, odstranil z cesty nejaky ten bordel alebo nie. A ked uz si taky silny v reciach, ze mozes hocikomu zavarit, tak to prosim ta urob a vyskusaj rovno na mne, lebo momentalne, par dni po motodovolenke doma malujeme a nic horsie si uz neviem predstavit. Ak budes potrebovat cokolvek pre uskutocnenie toho "zavarenia", daj mi vediet, rad pomozem. Trosku rozmyslaj, nez nieco napises a nerob tu zo seba saska...


14.08.2007 12:46

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Pilgrim
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Ale aby som len nehanil. Ja tu naháňačku schvaľujem a čakám na dobu, keď bude samozrejmosťou. Lebo poriadok na ceste urobia iba auta a motorky s kamerami a radarmi pohybujúce sa v premávke a nie meranie rýchlosti na "vychytených" miestach. Lebo paka obiehajúceho keď mu ide oproti motorka "ktorá sa uhne" odchytí len pojazdná hliadka.


14.08.2007 13:06

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matvej
 Ľadvinka 

Ikona

kmotr, vies pitchu co som ja za cloveka a co ja robim a mozem robit abo nemusim robit, a preto nejakym pismenkam zacinajucim na k a konciacim na r nebudem nic vysvetlovat ked vidim ze si trapny a iba rypes.. Bol som pri hufe nehod a okamzite som to tam riadil tak ako som najlepsie vedel, len ten olej som nemal odtial ako odstranit a lyzat sa mi ho nexcelo.. preco nedosli hasici a preco nemal prasok polis sa uz nedozviem, ale nexapem ze ked do takeho matusa niekto narazi, tak to ponom spracu aj ked nemusia a preco ked narazili domna a niekto do niekoho, tak nikdy to nikto nesprataval.. teda hlavne ten olej.. ostatne sme vzdy odkopali do priekopy... abo ked hlasia v radia vyse hodiny ze na dialnici je odletena nejaka cast vozidla a zaroven hlasia radar na tej istej dialnici ako sa premava hore dole.. :-~ a ruku na srdce, videl niekto z vas ziveho cestara ako odpratava zvysky po nehode? to je sci fi...


14.08.2007 13:14

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matvej
 Ľadvinka 

Ikona

a preco to v rakusku, nemecku a vsade inde funguje tak ako to fungovat ma a len u nas je to kocurkovo? to ste tak dementny abo co ked to neviete pochopit?

marsi, zda sa mi ze sa vyjadrujes dost pekne a chapavo, ale to s tou dostojnostou bol prestrel a viem ze ta to mrzi co si napisala.. ale ver, ze ja by som tam aj tak skocil a daval to do poriadku, uz som raz behal s nabehom na vozik pomedzi auta na dialnici pred prahou ktory bol odlteteny v strede najrychlejsieho prudu... ;-) aspon som si vyskusal viditelnost reflexnej vesty :-D esteze nesli flojdi okolo, zas by to bolo minimalne za 5tsk... :-D :-)))


14.08.2007 13:17

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matus: To s tou výškou platu bol iba fórik. Že!
Inak by to vyzeralo, že obhajuješ aj nedostatky u sestričiek, predavačiek, šoférov trolejbusov...


14.08.2007 13:23

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Marsi
 Jogurťák 

Ikona

matvej Všetci sme nejakí!!! ;-) a ja tiež. >:-) Ale som to ja a za svojim názorom si stojím vždy do vtedy, kým niekto nepredloží lepší a akceptovateľnejší argument, ako mám sama. 8-) Želám pekný slniečkový deň! 8-) 8-) 8-)


14.08.2007 14:06

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

marsi:zatial som akceptovatelnejsi nemal moznost precitat


14.08.2007 15:28

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Marsi
 Jogurťák 

Ikona

Superflanker - ďakujem. ;-)


14.08.2007 15:28

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matvej
 Ľadvinka 

Ikona

marsi, dakujem, som na tom podobne ako ty ;-) nie si nahodou vaha? :-D pekny dnik ;-)


14.08.2007 15:43

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

matvej bude nakoniec chodit s policajtkou >:-)


14.08.2007 16:05

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

TondoZZR
 Turista 

Ikona

Zbláznili ste sa??? :-O >:-) >:-) ;-) Ona je vydatá.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil TondoZZR (14.08.2007 16:09)


14.08.2007 16:09

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

cygno
 Kávičkár 

Ikona

RHplusB pri podozreni zo spachania trestneho cinu policia podozriveho nenahana ale rovno ho zastreli. Dam sem ten link este raz www.bleskovky.sk/cl/10/168300/Pocas-nahanacky-policajti...


14.08.2007 16:13

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

cygno: a?
www.velkaepocha.sk/content/view/1477/33/
Treba sa na to pozerat so vsetkych uhlov, nielen jednostranne.

Upravené 2 krát. Naposledy upravil superflanker (14.08.2007 16:19)


14.08.2007 16:18

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

cygno
 Kávičkár 

Ikona

superflanker zastrelili cloveka, namiesto toho aby ho chytili (pravdepodobne vedeli o koho ide). Ked mas pocit, ze to je nic, tak potom uz dalej s tebou nemam o com. Mam taky pocit, ze trest smrti bol zruseny, ale aj v case ked platil, sa usmrcovalo az po odsudeni, nie ked si bol podozrivy. Precitaj si vypoved svedkov a aj policajtov (nemozes tvrdit, ze strielas v sebaobrane, ked ho zastrelia zozadu a rozstrielaju mu zadok auta) K tym Cachticiam sa radsej nevyjadrujem, podla mna krasny priklad toho ako to policia (zacinajuc vedenim az po posledneho pochodzkara) nezvlada.
P.S. Silvo mal pravdu, vo vsetkom co o policajtoch napisal :'(

Upravené 1 krát. Naposledy upravil cygno (14.08.2007 16:22)


14.08.2007 16:21

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matus
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

cygno, podla clanku NC ten clovek zamieril auto na policajta, t.j. pouzil na neho zbran. Ked mas pocit, ze je to nic, tak potom uz dalej s tebou nemam o com.


14.08.2007 16:21

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

cygno:neviem ci si pozrel aj ten link co som hodil


14.08.2007 16:25

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

tahitan
 Bahniak 

Ikona

cygno, ak mal silvinko pravdu v tom co napisal o policajtoch, tak potom mal taku istu pravdu aj ten, co napisal ze motorkari su ko**ti.

cierno-biele videnie, respektive videnie len toho co ja chcem vidiet svedci o tom, ze asi nebudes najostrejsim nozikom v sufliku ;-)


14.08.2007 16:28

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

cygno
 Kávičkár 

Ikona

matus, zastreleny bol zozadu, rozstrielanu mal zadnu cast auta. To uz asi to auto nesmeroval na policajtov, ale snazil sa im ujst. Nechcem ho obhajovat, ale kedze som sa nedocital o ziadnom zranenom policajtovi, chlapikovi so strelnou ranou vzadu na hlave, tak mi to velmi nepripada ako nutna sebaobrana. Okolo bolo kopec ludi, deti, policajti mierili na kolesa a trafili ho do hlavy, tak mozme hovorit o stasti, ze nezastrelili niekoho nevinneho.


14.08.2007 16:32

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matus
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

cygno, co by bolo keby... vsetko je relativne. Mozno keby ho nezabili, tak by on zabil niekoho...chapes?
Pred polrokom policajti agresora (nie toho tu) setrili a dopadlo to zabitym policajtom a druhym tazko zranenym...neviem o tom pripade zhola nic (informacie z noveho casu su velmi relativne) ale ked policajti vystrieli tolko nabojov do auta, ten clovek o tom urcite vedel.
Mal zastavit, policajti by ho nezastrelili.

Ja mozem povedat, ze som rad, ze sa ho nezlakli, a ze ho zacali nahanat...je mi luto akurat jeho deti, ktore budu bez otca.
A otvorene suhlasim s tym, aby sa takto spravali aj voci motorkarom, ktori policajtom nezastavia.


14.08.2007 16:40

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Bald
 Čoprák 

Ikona

cygno podla teba ked po tebe vystrelim, netrafim a pojdem prec tak mi mozes akurat velke kulove a nie branit sa pretoze podla tvojich slov to rovnako nebolo ziadne ohrozenie rovnako ako ten dement netrafil autom policajtov a zdrhal prec.


14.08.2007 16:41

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

cygno:
1.osoba podozriva z nasilnej trestnej cinnosti
2.„Auto zvýšilo rýchlosť a vodič ho nasmeroval rovno na policajtov, ktorí museli odskočiť,“
3. Vodič nereagoval na výzvy, aby zastavil.
4. „Unikal na aute. Policajti tasili pištole a strieľali. Rozstrieľali mu pneumatiky a zadok auta. Nezastavil. Letel ako blázon iba na diskoch, ktoré iskrili,“ povedal svedok.

Este stale sa ti zda ze to bol vzorny otec rodiny ktory sa ponahlal domov z nakupom a nic netusiaceho (pretoze mal na fare iste ladak,podobne ako nasi kolegovia z NR) ho surovo odbachli zozadu.

Tu osobu nepoznam a ani blizsie suvislosti a toto pouzivam len principialne ako priklad a nie ako narazky voci nebohemu.


14.08.2007 16:41

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

misosan
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

ked dakto napise ze VSETCI POLICAJTI SU HNUPI a potom sa divi novemu casu kde niekto napise MOTORKARI NAM OHROZUJU ZIVOTY pride mi to minimalne aspon trochu divne... egoisticke... neviem presny vyraz... proste chujove! :-P


14.08.2007 16:43

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Bald
 Čoprák 

Ikona

jojo vsade su dobry aj zly ludia len vo vlade su vsetci ko... :-~


14.08.2007 16:49

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

cygno
 Kávičkár 

Ikona

moj posledny prispevok v tejto diskusii.
1.osoba podozriva z nasilnej trestnej cinnosti nie odsudena, trest smrti bol zruseny.
2.„Auto zvýšilo rýchlosť a vodič ho nasmeroval rovno na policajtov, ktorí museli odskočiť,“
3. Vodič nereagoval na výzvy, aby zastavil. - no tak skocim do auta a idem prenasledovat, upovedomim dispecing ....
4. „Unikal na aute. Policajti tasili pištole a strieľali. Rozstrieľali mu pneumatiky a zadok auta. Nezastavil. Letel ako blázon iba na diskoch, ktoré iskrili,“ povedal svedok. - mozno uz bol mrtvy.

Nezda sa mi, ze to bol vzorny otec rodiny, ale kto dava pravo policajtovi ho rozstrielat. Kde je logika, ze kvoly jednemu vypalnikovi ohrozim mnozstvo nevinnych ludi?

Co bude dalej, co je primerany trest? Prestrelene koleno za prekrocenu rychlost je dostatocne, alebo by to malo byt uz za chybajucu nahradnu ziarovku do smerovky?


14.08.2007 16:52

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matus
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

cygno, ty mas kriminalne sklony, ze sa tak bojis policie?


14.08.2007 17:15

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Gloocky
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

Nerad sa takto zapajam do diskusie ale:

cygno: nechcem obhajovat PZ, ale si myslis ze taka nahanacka by bola bezpecnejsia. Co keby zrazil niekoho resp. pri prenasledovani by spravil chybu daky policajt a nezvladol riadenie - stat sa to moze a on by sa im stratil....kedy sa ludia naucia ze ked Ta zastavuje policajt tak netreba pokusat osud? Pre drobnost chcel riskovat zivotom inych...Inac ved oni chranili aj Tvoj zivot.


Uz vidim ten nadpis v NC keby vodic unikol....nemam slov, len dufam ze zasahujuci nebudu mat este problemy za to co spravili - aby sa to nebali spravit zas..a nielen oni :-~

Preco vsetci vedu dlhe debaty a rozoberaju xkrat nieco na co mal niekto len par sekund - to je troska nefer....


14.08.2007 18:08

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Kmotr
 Kávičkár 

Ikona

matvej: ja nerypem, iba obcas a aj to iba do vedenia MR za problemy s pripojenim, ale nedalo mi nereagovat na Tvoje silacke vylevy typu:

"ja som teraz v takej pozicii, ze ked si poviem, ze teraz niekomu zavarim, tak bude mat take problemy, ze sa moze aj obesit a kkt mu to pomoze.. a tesim sa ked mi sem pride par mojich vytypovanych polisov, jak im zavarim, presne tak jak oni mne, ani si nevies predstavit aka je pomsta sladka.."

Stale verim, ze zijem v pravnom state a na takychto ubohych dristoch sa dokazem akurat tak dobre zabavit. :-)))

Idem umyvat zajebanu dlazku po maliaroch, kua... :-(((


14.08.2007 18:12

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Kmotr: Vo vašej rodine TY umývaš dlážku? :-O

Každá štvrtá žena je týraná.


Nie je to málo? :-O


14.08.2007 18:30

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Cygno ... 1 000 000 % pravda.


14.08.2007 18:47

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

mkyno
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

...bludný kruh... :-~
Respect... 8-)


14.08.2007 19:07

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Diger
 Turista 

Ikona

mkyno: keby tu založíš ešte 120 podobných tém, tak to bude stále o tom istom. Proste to ani nerieš. 8-)


14.08.2007 19:35

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

amart
 Jogurťák 

Ikona

To sa už nedá čítať. Matvej, veď ak máš problém s políciou, s tým ako sa správa a podobne tak to choď riešiť priamo k nim. Podaj sťažnosti, daj ich na súd alebo choď štrajkovať pred ich hniezdo. Veľa Vás je nespokojných s tým čo robia tak tu neseďte na zadkoch a choďte s tým dačo robiť. Tu sa bijete do pŕrrs a chvastáte sa ako nezastavujete hliadkam. Keď je krádež moto tak pindáte, že cajti nič nerobia. Veď podla Vás ani zbraň nemôže vytiahnuť, tak ako zlodeja zastaví? Keď uteká ako vieč, že to nieje zlodej? Tak ešte raz, ako ho má zastaviť? vraziť doňho keď uteká? V akej rýchlosti? Sú proste podmienky a keď ich človek dodržuje tak je v kľude. Ak sa niekomu nepačia nech ide do nemecka, rakúska, na mars alebo kam xce. Tak už som sa vyventiloval. Ak som mnou niekto nesúhlasí nech sa obsype. ;-) (čakám na ten návod ako zastaviť motorkára, ktorý môže byť zlodej práve tej vašej moto.)


14.08.2007 19:52

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

amant: Ja sa to aj hanbím priznať (kingkong ma zase dojebe), ale ja s tebou súhlasím. :-(


14.08.2007 21:11

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

GaST
 Kávičkár 

Ikona

Tak pozitívne naladený príspevok a takto ho dojebať...?! /...pozor:nemyslím na posledný príspevok!/
Samí "Kapo di Tutti&Rambo&Geroj Našego Vremeni"...či ako by som zopár prispievateľov nazval...no neviem...pointa témy sa Bohužiaľ stráca medzi menej a viac zlomyseľnými výronmi "Ante Portas" a to ma tak trochu serie.
Zeze, strácam prescedčenie, že to malo zmysel spomenúť, ... si mohol radšej umyť moto, alebo navštívíť nejakú erotickú stránku...?!


15.08.2007 0:52

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Kmotr
 Kávičkár 

Ikona

Vadim: ano, umyvam. Ba dokonca robim aj ine domace prace, nakolko je manzelka v 8. mesiaci tehotenstva. ;-)


15.08.2007 1:20

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

pepom5
 Jogurťák 

Ikona

soory pani trosku vam tu prerusim debatu ... ja len k teme som sa cel vyjadrit...
je mi na grc ked vidim napis policia teda aspon v piestanoch hamba za hento mi platime dane? a este aj kver im daju do ruk...mam len zle skusenosti...mam vodicak od 15 rokov teda hned ako sa dal a zatial mam evidovany 1 priestupok - nemal som pri sebe technycky preukaz od plechovky...spravaju sa ku mne ako keby som terorista a vravia ze som problemovy sofer a ze ma uz poznaju no hruza s nimi ale uz som si povedal ako oni na mna ja na nich sa budu cudovat ked budem mat dost materialu natoceneho v momente letim za pravnikom a budem im robit ja zle... zneuzivaju svoje pravomoci su vzdy dvaja cize podat nejaku vypoved a udat ich nema zmysel...
nic v zlom ale moje moto: POLICIA - MOJ NEPRIATEL
POZOR ABY SI NIEKTO ZLE NEVYSVETLIL...MAM NA MYSLI DOPRAVNU POLICIU V PIESTANOCH

Upravené 1 krát. Naposledy upravil pepom5 (15.08.2007 1:24)


15.08.2007 1:24

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Kmotr
 Kávičkár 

Ikona

Azetrajd (Silvo?): nerobim na zmeny (to ale Silvo vie), mam dovolenku a po tom umyvani som sa siel vozit. Prave som sa vratil z klubhousu z Janickov... :-P


15.08.2007 2:58

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

yamaxx
 Turista 

Ikona

dnes spravy ...4 policajti skoncili v nemocnici, pretoze hodiny!!!! dychali vypary neznamej tekutiny ,co vytekala z prevrateneho kamiona blokujuceho dialnicu smer na Brno......pokial neprisli hasici a z papierov co mal vodic v kabine nezistili o aku latku sa jedna......
vodidom co jazdili okolo nehrozi nebezpecie

stastie ze sa neprevratil kamion z cirkusu......veterinara, co by im pomohol identifikovat pobehujuce levy by asi nedockali.... :-~


15.08.2007 3:28

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Clockun
 Turista 

Ikona

Zeze, skusim najprv k teme.
Rozhodne by ma to prijemne prekvapilo. To sa nevidi kazdy den a kazda snaha vylepsit obraz policie sa u mna ceni.
Nikdy nebudem policajtov hadzat do jedneho vreca, takisto, ako nehadzem do jedneho vreca motorkarov. Keby kazdy zacal sam od seba {ako mozno prave takyto policajti},pozviechal by sa nas narod zo sraciek omnoho rychlejsie. Je to otazka dekad..
Ta druha situacia sa mi zo strany policajtov vobec nezdala nebezpecna, ako to tu poniektori opisali. Ak vravis, ze mal zapnuty majak za mriezkou chladica, tzn., ze si ho registroval v spataku a vies, ze sa mas niekam odpratat. A nesli ste rychlo.
A este nieco: za svoju sofersku karieru {auto+moto cca 700 tis.} som nemal s polismi na SK a inde vo svete problem. Nikdy ma ziaden za nic nebuzeroval, nehladal chyby tam, kde nie su, nepokutoval za hovadinu. Znamena to, ze som idealny sofer? Vobec nie. Len sa chovam ako clovek, nie ako hulvat, ohanajuci sa svojimi pseudoznamostami a fiktivnou mocou, ako strasna spusta bezvyznamnych ludi na tomto fore.
Prajem pekny den.


15.08.2007 11:03

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matvej
 Ľadvinka 

Ikona

kmotr, k tomu ubohemu preslovu na moju osobu ti poviem zas len to, ze ked nevies tak neries.. ja mam dovod aj moc dojebat ho a aj to spravim a s usmevom na tvari ;-) zatial som kazdemu vsetko vratil a ani tito nebudu vynimka..

pepo, nelietaj ty satan :-D


15.08.2007 11:24

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

copy
 Skútrista 

Ikona

matus: "som hlboko presvedceny o tom, ze ked bude slovensky policajt zarabat bez nadcasov tolko, co ten nemecky, tak bude robit to iste."

myslis ze v Nemecku je policia tak vyrazne dobre platena? preco potom strajkuju pred krajskymi ci akymi to uradmi, nedavno v Hamburgu a Kieli. Alebo si precitaj, ako niektori platia opravy sluzobnych aut z vlastneho vrecka - a keby tak nerobili, nemali by na com jazdit. Teraz uz je len jedno Nemecko. V Autobilde o tom bola dvojstrana, na nete je len kratka sprava z toho clanku. Preklad nazvu: Chudobni policajti
www.autobild.de/artikel/Themen-News-Arme-Polizisten_579...


15.08.2007 13:29

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

RHplusB
 Bahniak 

Ikona

Ak naozaj chces zrazit policajta, co stoji na ceste, tak to urobis- nikto nema take reflexy, aby sa stihol uhnut (ani specialne trenovany severoamericky policajt).
Takze ja to povazujem za vyhovorku policajtov, ktori zabili cloveka. Presne to ale samozrejme neviem, nebol som tam. Len si myslim svoje.

Vsetkym tym, co obhajuju riesenie dopravnych sitacii strelnymi zbranami a inou nasilnou cinnostou, by som rad pripomenul, ze kazdy obcas musi porusit dopravne predpisy a dajako ste pozabudli na to, ze zakon schvalnosti je obcas svina, a ked budete napr. viezt zenu do porodnice, tak prestrelene kolesa az tak nepotesia. Ti stastnejsi len zastavia a neotocia auto na strechu...
A, ze o nasilnej smrti cloveka sa tu daktori bavite, jak o nakupovani v Tescu, tak k tomu neviem co slusne dodat...



15.08.2007 20:03

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

mkyno
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

... Clockun ... Respect... 8-)
... RHplusB.. Ty si tak trošku zamieňaš dojmi s pojmami...!! a nakoľko si svoj pseudo slušný dodatok nepridal, tak Ja zostanem taktiež mlčky sledovať Tvoj príspevok... ;-) :-O :-O
Respect... 8-)


15.08.2007 20:07

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

mkyno
Darca Krvi  Kávičkár 

Ikona

... pripájam aj zákonné ustanovenie, ktoré upravuje použitie zbrane... 8-)
§ 61
Použitie zbrane


(1) Policajt je oprávnený použiť zbraň iba

a) v nutnej obrane 25) a krajnej núdzi, 26)
b) ak sa nebezpečný páchateľ, proti ktorému zakročuje, na jeho výzvu nevzdá alebo sa zdráha opustiť úkryt,
c) ak nemožno inak prekonať odpor smerujúci k zmareniu jeho služobného zákroku,
d) aby zamedzil útek nebezpečného páchateľa, ktorého nemôže iným spôsobom zadržať,
e) ak osoba, proti ktorej sa použila hrozba zbraňou alebo varovný výstrel do vzduchu, neuposlúchne výzvu policajta smerujúcu na zaistenie bezpečnosti inej alebo jeho vlastnej osoby,
f) ak nemožno inak zadržať dopravný prostriedok, ktorého vodič bezohľadnou jazdou vážne ohrozuje život a zdravie osôb a na opakovanú výzvu alebo znamenie dané podľa osobitných predpisov 24) nezastaví

g) aby odvrátil nebezpečný útok, ktorý ohrozuje strážený objekt alebo miesto, kde je vstup zakázaný, po márnej výzve, aby sa upustilo od útoku,
h) aby zneškodnil zviera ohrozujúce život alebo zdravie osôb,
i) aby v bezprostrednom priestore štátnej hranice prinútil zastaviť dopravný prostriedok, ktorého vodič na opakovanú výzvu alebo znamenie dané podľa osobitných predpisov 24) nezastaví.

(2) Zbraňou podľa odseku 1 a § 50 ods. 1 písm. r) sa rozumie strelná a bodná zbraň a zbraň hromadnej účinnosti.

(3) Pred použitím zbrane je policajt povinný vyzvať osobu, proti ktorej zakročuje, aby upustila od protiprávneho konania, s výstrahou, že bude použitá zbraň. Pred použitím strelnej zbrane je policajt povinný použiť tiež varovný výstrel. Od výstrahy a varovného výstrelu do vzduchu môže policajt upustiť len v prípade, keď je sám napadnutý alebo ak je ohrozený život alebo zdravie inej osoby alebo vec neznesie odklad.

(4) Pri použití zbrane je policajt povinný dbať na potrebnú opatrnosť, najmä aby nebol ohrozený život iných osôb a aby čo najviac šetril život osoby, proti ktorej zákrok smeruje.

Respect... 8-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil mkyno (15.08.2007 20:10)


15.08.2007 20:36

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

amart
 Jogurťák 

Ikona

RHplusB inak si este zisti o tom cloveku daco. Koho sa zastavas. Ci vrana k vrane? :-D Vraj uz mal za usami a to auto bolo kradnute. Bol podozrivy z vyroby a drzania narkotik, ozbrojenej lupeze atd. Za druhe ked je zena tehotna tak to poviem policajtom a spravia Ti este aj doprovod. (Zazil som tak mi to nevyvratis ziadnym argumentom).


15.08.2007 22:10

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Kmotr
 Kávičkár 

Ikona

matvej: iba styri slova....hor sa do toho!


15.08.2007 22:19

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

cerv
 Kávičkár 

Ikona

Myslim ze Bedna to vystihol,ten kto si to jebe tak nato nedoplati lebo ho nechytia,ale taky co prekroci rychlost len trochu(turista s trochu rychlejsim tempom)taky nato doplati.Suhlasim s Gargamelom,tiez som v UK,teda len 6 mesiacov a jazdim(zatial)len autom,ale kazdy den a s posratym slovenskom sa to neda porovnat.A Matvej,asi mas vo vacsine pravdu lebo vacsinou su fizli vychcani a na nas obycajnych smrtelnikov zli lebo si myslia(co je asi aj pravda)ze maju moc a preto to casto zneuzivaju(svine)...ale stretol som aj pohodakov(ale povedali ze nech si davam pozor na niektorych ich nervoznych kolegov)-to ked so jazdil prvy tyzden bez spz.A tu v UK mam suseda motorkara a povedal ze on nenosi v moto nic(lekarnicka,ziarovky...)ze tu netreba.To je ukazka toho ake je slovensko zaostale.


15.08.2007 22:24

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matvej
 Ľadvinka 

Ikona

amart, za zmienku tiez stoji ze s nimi v bande bola aj policajtka ktora robila to iste ako on a bola vzata do vysetrovacky a aj napriek dokazom beha stale po slobode ;-)


15.08.2007 23:20

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

dedo2
 Turista 

Ikona

Vážení,všetky Vaše príspevky som si dnes pozorne a s velkým záujmom prečítal a musím konštatovat,že všetci máte tkz.svoju pravdu.Viete si však predstavit ako by to vyzeralo na naších cestách,keby tam nestál ani jeden policajt?,žiadna hliadka by nemerala rýchlost?,nikto z nich by nekontroloval VP.,ja som presvedčený,že vdaka niektorým naším kolegom-motorkárom,by sa zvýšila podstatne tržba pracovníkom pohrebných služieb.I ked pravdupovediac,ak zbadám policajta jakéhokolvek a kdekolvek,otvára sa mi nožík vo vrecku.Ja by som si tiež vedel predstavit príjemného,elegantného policajta,ktorý si svoju prácu vykonáva svedomito a s láskou,ale bohužial zatial je to iba sen.Pokial v policajnom zbore budu takí arogatní a závistliví a uplatychtiví policajti - vid príklad Šírava-a sami nebudeme proti ním bojovat,máme bohužial smolu.Po takejto kontrole budeme mat vždy lel a len pokazený den.Ja som tiež jeden z tých čo bohužial nezastavil na stopke ako si to predstavoval pán policajt,ktorí už dopredu vedel aku pokutu si vypýta.Samozrejme po zastavení uštipačné reči -kolko ta mašina stojí,odkial som na to zobral,ked mám taku drahu motorku musím mat aj na pokutu,je to za 2000 sk,ale on je taký dobrý dá len za 500 sk,ale dačo musím prihodit,a ja somar starý sprostý som samozrejme prihodil...A preto vás dnes všetkých čo si prečítate moj príspevok chcem vyzvat-bojujme proti takýmto policajtom,nedovolme im aby sa na ukor nás obohacovali.Pokial budeme jazdit predpisovo a správat sa disciplinovane nevyberu od nás ani korunu.Skusme to napríklad na Šírave.


16.08.2007 2:23

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

RHplusB
 Bahniak 

Ikona

Nikoho som sa ani slovkom nezastaval, naopak cely moj prispevok bol namiereny proti policajtom a ludom schvalujucim strielanie do ludi. A to nie je to iste.

"Vraj uz mal za usami a to auto bolo kradnute. Bol podozrivy z vyroby a drzania narkotik, ozbrojenej lupeze atd." to je teda dovod na zabitie jak hrom.
Policajti si aj napriek rychlosti boli uplne isti, ze je to podozrivy a nie niekto podobny, vedeli, ze tam nie je ziaden nevinny spolujazdec?
Vedeli a hned aj vyhodnotili situaciu, (nez sud odsudi clovek an smrt, tak to trva roky, ale policajt so strednou skolou to zvladne za 2 sekundy), zakon mu predsa povoluje pouzivat zbran, a tak sup s podozrivym na druhy svet... sak vraj mal za usami
amart, ak podobny frajer bude nahodou viezt tvoju sestru, aj potom budes suhlasit s ozbrojenym zasahom?
mkyno, citujes tu zakon, ale podla zakona je v Irane v poriadku ukamenovat cloveka za neveru a tiez na to dohliadaju policajti
ak som to ja, co si pletie dojmy a pojmy, tak vysledkom je akurat par zbytocnych riadkov v diskusii, ale ak si to ty s kolegami, tak potom sa na cestach treba policajtov bat


16.08.2007 7:24

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

RHplusB: tebe troska chyba periferne videnie
Keby ten"cvok" ako pises, viezol tvoju (hocikoho) sestru,alebo ju predtym zrazil, znasilnil, nedajboze zabil, bol by si prvy kto by tu otvorene pisal ze mu treba gulku do hlavy. To uz by nebol taky isty cvok ako bol teraz? Taky isty cvok co "zautocil" na PZ, mal na aute dve odlisne znacky a v kufri tretiu,neuposluchol vyzvu ani varovny vystrel, ani na strelbu do auta nezastal a brusil to na diskoch? Povedz mi aky to musi byt clovek co takto doslova "o zivot" uteka? Hold kazdy si musi znasat nasledky konania sam. Ked viem ze PZ moze strielat tak sa podla toho spravam a nedam im k tomu dovod. Aby som tu nemusel fnukat ako kamarati gerojov z Nitry.
btw.oni ho nezabijali..oni sa ho pokusali zastavit a pri ozbrojenom zasahu treba ratat aj s touto alternativou

Upravené 1 krát. Naposledy upravil superflanker (16.08.2007 7:26)


16.08.2007 7:36

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matvej
 Ľadvinka 

Ikona

inak maju presnu musku ked mieril na koleso a trafil ho do hlavy.. dobre ze netrafil do hlavy toho deda s tym chlapcom co stali vedla cesty ked maju taku ,,presnu" musku nasi pani bohovia vyskoleni.. ale tiez som toho nazoru, ze mal radsej zastavit..


16.08.2007 14:48

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

karburator
 Turista 

Ikona

"POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!" kokoti su to....po vcerajsku ma uz o opaku nik nepresvedci.... hlavne tie tupe zakomlexovane okrskarske gumy! Jebat! Nezastavim uz
v zivote,moze sa mi aj pod kolesa hodit...


16.08.2007 17:25

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

karburator: na co by sa ti hadzali pod kolesa oni ti poslu pozdrav:

Pozri obrázok

Ale potom nefnukaj ked zabludi kam nema.. :-P


16.08.2007 21:57

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

karburator
 Turista 

Ikona

superflanker ver tomu...ze len raz by to spravil..... Aj oni raz vyzlecu uzniformu..
idu vecer na pivo s kamosmi...a vracaju sa po tme domou............. .............. ...........


16.08.2007 22:05

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

RHplusB
 Bahniak 

Ikona

Kde berie policajt tolko bohorovnosti, ze si trufa rozhodovat o tom, kto ma a kto nema zit?
superflanker, aby bolo jasne, nezelam nikomu smrt, dokonca ani tomu policajtovi, co zabil mladeho cloveka za to, ze nezastavil.
Pravda je vsak taka, ze sa mi nechce zit v krajine, kde sa poriadok na cestach zjednava zabijanim a vazne dufam, ze ubudne policajtov, co nedokazu prehltnut, ze im nezastavi nejaky grazlik a hned strielaju.
Len pre zaujimavost, v Irsku policajti nemaju strelne zbrane- Iri si asi nepotrebuju platit pandurov, co do nich budu strielat a ja tiez nie


16.08.2007 22:55

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

superflanker
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

RHplusB: princip je jednoznacny...policajt nezabija...on zastavuje..a ak ty nechces zastat..vyberas si len jednu z dvoch alternativ (bud ma na hovno musku, alebo je dobry strelec),


16.08.2007 23:13

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Garganel3
 Turista 

Ikona

MATUS ;-) :-~ :-))) :-D:Dakujem ze si ma citoval.Ja tu nikoho neobvinujem okrem systemu na Sk.A uz vobec som nespinil to co si ty napisal.Ja som si vedomi ze ten radovy policajt si plni len tu robotu co mu nadelia.Ja som len pisal ako sa to robi jednoduchsie a bezproblemovo-vyspelo.Rad by som to dakedy zmenil aj na Sk,ale to nemam taku pravomoc.Chcel by som aby vsetko fungovalo hladko...Nap.Preco kontroluju cisla a vsetky tie blbosti policajti ked to kontroluju an na STK????Je to zbytocna praca...Na totu spravu nemusite reagovat je to len ohlas pre Matusa... ;-)


16.08.2007 23:40

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

JCube
 Edvenčr 

Ikona

RHplusB: (pripadne ostatni)...nehovorim ze schvalujem pouzitie zbrane...ale akym sposobom by si ty zastavil unikajuce auto/motorku? ako si predstavujes pracu policie? pretoze zatial som sa v tejto diskusii a ostatnych tejto podobnych docital plno prkotin ako sa to robit nema..ale nikto nenapisal ako sa to robit ma..


17.08.2007 7:07

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matvej
 Ľadvinka 

Ikona

sef kuklacov tusim z trencina zbil nejakeho chalana cim prekrocil svoje pravomoce a ide pred sud..


17.08.2007 14:38

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matus
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

matvej, cital som o tom. Nieje tam jeho vyjadrenie.
Neschvalujem jeho pocinanie, ale nakoniec - po lese sa nejazdi... (a teraz ma bahniaci zabiju :-D )


17.08.2007 14:54

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Dano98
 Kávičkár 

Ikona

Priatelia z ceska:
Video: www.youtube.com/watch?v=dmFX5ld0e3o


18.08.2007 20:48

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

GaST
 Kávičkár 

Ikona

Neviem ako to vyjadrit...DejaVu, alebo co...??? Podaktori diskuteri sa mi javia akoby niekto z nich bol stary znamy z diskusneho kolotoca...napr. toho casu koldokola prieky okolo ST1300, pamatate sa???- vsevediaci a vsadebol XY sa akoby zase objavil v tejto diskusii...ale to je mozno len moje deformacia.
Kaslime na to, hlavne ze sme po tom...ak som nahodou nejaku "hus trafil", radsej nech pomlci, to mi len nedalo ako akterovi prvotnej akcie, aby som to nepoznamenal, kedze zeze vytrvalo mlci.
Takze, hor sa do jazdenia, kolegovia!


19.08.2007 14:53

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Kmotr
 Kávičkár 

Ikona

Ako uz raz niekto povedal, v kazdej skupine ludi sa najde par individui, ktore pokazia imidz celku. Dnes som cirou nahodou nafotil policajtov, ako ma v nemenovanej dedinke na Zahori sepalili na 40-ke cca 70-kou. Ziaden majak, ziadne svetla, nic, iba tak ma sepalili... Este na obranu Zahorakov musim uviest, ze to boli blavaci. ;-)
img501.imageshack.us/my.php?image=snmka057wb8.jpg


19.08.2007 15:08

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

matus
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

cele zahorie patri pod BA, tak zrejme preto ta ECV. Inak to bol bohovsky vymysel takto to zorganizovat.


19.08.2007 21:03

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

amart
 Jogurťák 

Ikona

RHplusB - Tym, ze mal za usami som neospravedlnoval to, ze ho zastrelili. To ze ohrozoval ostatnych uz dvovod bol. Pre dalsieho, kolesa uz mal prestrelene a isiel na diskoch (ze Matvej). Preboha ved si clanok precitajte dokonca a potom sa vyjadrujte k teme nech tie vase prispevky maju hlavu a patu. STALE CAKAME NA NAVOD AKO ZASTAVIT MOTOCYKLISTU, KTORY MOZE BYT POTENCIONALNY ZLODEJ ZROVNA NA VASEJ MOTO (moze byt opity, pod vlyvom drog atd. teda ohrozuje zivoty inych.) (a vyjadrenie typu,ze nemam nic odzite a som zaslepeny nedajboh policajt si mozete) :-P odpustit. Nikoho sa teda nexcem zastavat ale kukam na to z realneho hladiska a snazim sa najst riesenie.


19.08.2007 21:35

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

nanopile
 Čoprák 

Ikona

A za mnou dnes išli policajti a ja ešte nemám značku a nechali ma tak. Ďakujem.


09.09.2009 16:54

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

mpbaxxter
Darca Krvi  Turista 

Ikona

dnes z TN po starej na Nove Mesto.merali pod mostom co som si vsimol trosku neskor,zmiereny s pokutou som zastavil...jeden sa ma hned zacal pytat na motorku a dalsie otazky...dalsi ze ci som pil,ja ze ne...tak si to overime,nafukal som 0.00...fizel pozrel na zadne zjazdene koleso a povedal nieco v tom zmysle ze:to zadne koleso uz treba vymenit co?:},ja no hej uz mam nove doma...este som sa spytal ci ma nenamerali,povedal ze hej siel som 90 kmh,ale asi ma nemohol zamerat lebo kym som si ich vsimol to bolo viac...ja len tak :}


09.09.2009 17:40

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

zaujimave.Zalezi na koho natrafis na akom boli aute?kratky golf?alebo passat combi?


09.09.2009 17:42

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Sektor
 Čoprák 

Ikona

mpbaxxter za kolko si to mal???????

mna dnes namerali v cacove... na konci dediny - uz nic nie je... proste len rovna cesta ale znacka je dana az neviem kolko za koniec dediny.. samozrejme pokuta bola uplne fajnova :'(
Chcel som tym len povedat - preco nejdu merat pred skolu????? preco meraju len na takych na ktorych to nie je potrebbne????

o policajtoch som tu povedal svoje... fakt ich nemam rad - nikdy nikdy nikdy mi nepomohli. Stale iba ublizili.... :-(

uz davno nie su pre mna policajti niekym koho povazujem za autoritu - prave naopak.....

mam priklad: jeden "kamarat" .. cca 25 rocny.. nemal pracu a zobrali ho k cajtom... pytal som sa ho co robi... on mi odpovedal... aaaaale davam ludom pokuty a buzerujem ich a fest sa na tom bavim I-GRR I-GRR I-GRR /samozrejme ma v hlave pekne nasrane - takze ma to neprekvapilo/


09.09.2009 17:47

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

niekomu to vie stupnut na slave.........


09.09.2009 18:21

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

mpbaxxter
Darca Krvi  Turista 

Ikona

nedostal som ziadnu pokutu...mal som stastie,boli v pohode,ale ak by tam bol neaky debil tak mi da pokutu za to koleso a este by urcite nieco vymyslel...tento sa stale vypytoval na motorku a hovoril ze si chce neaku kupit...a auto?neviem,nepamatam si to fakt,cakal som na mastnu pokutu tak nevim


09.09.2009 18:26

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

mpbaxxter
Darca Krvi  Turista 

Ikona

asi som to v mojom prvom prispevku zle napisal...este som sa spytal ci ma nenamerali,povedal ze hej siel STE 90 kmh,ale predtym som obiehal auto tak som musel ist viac,ale asi ma nestihli zamerat


09.09.2009 18:43

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Tornado
 Turista 

Ikona

mňa prvý krát v živote zastavili policajti v nemecku za prekročenie rýchlosti podotýkam v nezastavanej oblasti bola 70-tka išiel som 120-kou. Boli dvaja starší a mladý no tak kolo(30). Pozreli najprv doklady a potom pozerali na motorku a snažili sa mi vysvetliť že som prekročil rýchlosť na čo som sám reagoval že som si toho vedomí, ukazal som im na tacháč na ktorom svietilo cez 1OOO km čo som mal od rana za sebou a ked som im povedal kde ešte smerujem, s usmevom mi vratili doklady, ešte sa čudovali že iba na 250-ke idem, pozerali na značku a cez tri obce mi spravili zrýchlený prechod na dialnicu kde sme si zamávali a padil som ´dalej takže ja mam dobre skusenosti zatial [dobre]

Palte gumu a nie dušu! >:-)


09.09.2009 19:13

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

lockman
 Kávičkár 

Ikona

vskutku dojemneee :'( :'(


09.09.2009 20:04

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

kamoth015
 Turista 

,,,ved aj policajt je len obycajny clovek, na verejnosti, resp.mimo sluzby nie je polis, aj oni su len ludia a furt proti nim nieco mate, ale zas rada si precitam vtipky o panov policajtov, heh, dufam, ze sa teraz do mna vsetci nepustite,,,


09.09.2009 20:49

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

pror1
 Kávičkár 

Ikona

už som to tu pisal, plicajti su socialna vzorka naroda, su tam aj debili ale aj rozumní ludia, tak ako všade okolo nas v akom kolvek povolani


09.09.2009 20:53

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

kamoth015
 Turista 

pror-mas pravdu, myslim, ze si to pekne napisal [dobre]je to tak


10.09.2009 0:21

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

barlac
 Jogurťák 

pilgrim-a bolo to v rakusku v rakuskovatom??lebo ja take chvalospevy spustit nemozem..
mal som nehodu na aute.prisli policajti ,zavolali odtahovku,ta ma odpratala na plac a vyrubali mi neskutocne parkovne a odtah,este mi bolo oznamene,ze kazdy den budem musiet cvakat parkovne z ceny odtahu.myslim,ze 25PERCENT.celu dobu boli odmerany a na otazku ako sa dostanem na stanicu atd.ani neodpovedali.proste ich to neunuvalo..tak som siel stopovat.tam ma odchytili tajny,dali ma do pozoru a buzeraaaacia ako svina..samozrejme spat ,nic ich nezaujimalo.je to skurvena banda...


10.09.2009 0:51

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

snowden
 Kávičkár 

Ikona

hehe, moje skusenosti? perfektné. v rakusku, konkretne pri Klagenfurte sa mi pokazilo auto. na dialnici, v tuneli, usla mi chladiaca kapalina zo systemu. v tuneli.
prcham na prvom vyjazde, rucicka uz splhala na 110. zastavim v mestskom parku s podozrenim na derave tesnenie pod hlavu. rano, pri vytriezveni sa ukazalo, ze nie, chyba smiesna, len trebalo rozobrat pol auta, aby som sa k tomu dostal. teda, naraznik, chladič všetko vedľa auta, kym na mna niekto neposlal policajtov.
ti prisli, skontrolovali, co to vytieklo z auta (voda, co ine), opytali sa ma, co s tym chcm robit, povedal som, zlozit a ist prec, tak len pokrutili hlavami, vypytali si doklady, lebo ziadnu SPZ nevideli, kufor otvoreny a naraznik znackou na zem, a islo sa dalej. auto som nastastie opravil, presiel som s nim potom este 2000 km na ceste k moru a spat... jedine stastie, uze som na nich neprehovoril po nemecky, ale len po slovensky. :D :D :D isto nevedeli, ako by mi povedali par teplych slov, tak som sa robil sprosty a nechapavy. :D :D :D
celu osadku auta, som samozrejme poslal kade lahsie, kym to neopravim, aby videli, ze som tam sam...


10.09.2009 15:39

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

mpbaxxter
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Dnes pre zmenu merali na zaciatku TN smerom z NM,co som si bohuzial vobec nevsimol,asi ten laser nevideli ani oprotiiduce auta...tak ma zastavili a bol tam opat ten isty policajt co aj vcera :-) ...povedal no ze dnes to nie je 90 na 90 kmh ale 73 kmh na 50-tke...bude to za 50 eur,co som ale nemal,tak to bolo za 20 eur...a este som samozrejme fukal,ale nenafukal :}...a zatial co som tam bol rychlost prekrocili dalsie 4 auta....plus jedno odbocilo na dialnicu


10.09.2009 16:30

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

lockman
 Kávičkár 

Ikona

mpbaxxter - ty hnusny vrah, predstav si, ze by tam isla mamicka s kocikom a to dieta by z neho nahodou vyskocilo pod tvoje smrtelne kolesa !! takym ako ty hned zobrat papiere a dat dozivotny zakaz vedenia hoc aj bicykla pfuj to !! :-}


10.09.2009 16:48

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

mpbaxxter
Darca Krvi  Turista 

Ikona

:-} ...poucil som sa,budem jazdit ako ty...inak ked ma zmerali siel zamnou kamion o nieco mensou rychlostou nez ja,ale odbocil,to uz nebol vrah?


10.09.2009 18:07

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

chooki
 Edvenčr 

Ikona

Mna zase pre zmenu zastavili vcera (po kratkej "tajnej" sledovacke) a zobrali TP od auta. Dobra bilancia tento rok..od motorky raz TP v juni (zjazdena zad. pneu, asi tak ako ju mame kazdy na poslednej jazde pred vymenou) a od auta teraz (1 zo 4 pneu zjazdena, podlozky, vyfuk, tmave svetla). Auto mam totalne decentny tuning Golf III, ziadne kridla ani plasty, len znizene na fest, pekne kola a blbosticky (svetla, zrkadla, volant)... Ked som im povedal, ze ci sa im to nezda zbytocne, nikoho neohrozujem, tak sa este nasrali...Celkovo, ked ta zastavia na biku alebo upravenom aute, tak ak ti chce dat pokutu alebo zobrat TP tak nemas sancu...Celkovo si uz idem vybavovat TP spat asi 5 krat..Akurat som rozmyslal nad celkovou bilanciou mojich pokut a zastaveni, 1 pokuta za rychlost (v roku 1999) a asi 20 zastaveni, kontrol a pokut kvoli "technickemu stavu" . Hlavna vec ze moje auta a motorky mam rozobrate x krat do roka, poznam ich do srobiku, je to moj svet... Pred tym som mal upravenu skodovku zehlicku, to som bol tiez magnet na fizlov . Este ju mam ale nejazdim na nej, uz zacina byt rarita.
Takze ja to vidim tak, ze bezny fizel musi pred nadriadenymi vykazovat cinnost pocas pracovnej doby a ti slaboduchejsi fizli, ktorych je v policii viac ako dost to zneuzivaju na sikanovanie lahko dostupnych cielov. Keby som vedel co s tym...


10.09.2009 19:56

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Johnny55
 Edvenčr 

Ikona

co s cim?


10.09.2009 22:38

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Sektor
 Čoprák 

Ikona

johny co s tym aby zbytocne neotravovali ludi na cestach a na miestach kde by otravovat nemuseli...
Minule sedim v praci .. pocujem hukacku pozriem do okna.. ide fizel - ze nim dalsi za nim dalsi a dalsi v strede dve bmw a dalsi fizel a dalsi..... tak spolu 13 aut preslo kvoli dvom bmw v strede.. a bolo to v meste a 50 kou teda nesli...

NA vsechny jeden metr berte , takhle to predse nejde dal.............


10.09.2009 22:45

Re: POLÍCIA - náš priateľ a spojenec!

Ozzac
 Skútrista 

Ikona

Fajn titulok: niečo podobné sme vykrikovali v 70-80 rokoch minulého storočia. :-~ ZSSR-Náš priateľ a spojenec :-)))


| 1 2 3 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.