ISSN 1336-6491 | Online: 1564 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26655
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16055)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10600)

Najhorsi den v zivote. - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuNajhorsi den v zivote. - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

09.07.2007 13:07

Re: Najhorsi den v zivote.

VitaminXXL
 Skútrista 

Ikona

Ked zistis kto to je, urcite mu urob peklo zo zivota >:-) to uz neni normalne ked do teba zacne hadzat kamene len tak. Nech ten idiot zaplati za uplne vsetko co urobil a + poriadne mastnu pokutu. Asi ste na neho ani s tym kamaratom nestacili... Napis tu potom aj meno a presnu adresu nech vieme kto to je....Drzim palce nech sa podari vyriesit ten pripad...


09.07.2007 13:06

Re: Najhorsi den v zivote.

figus
 Edvenčr 

Ikona

a kolko mas rokov a ten chlapik bol ako stary? a bol podstane vacsi alebo ako ze dvaja sa nedalo ale inak uz som vela krat videl takto nadrba...ych dedkov co utocili palicami aj ked nas bolo 20 :D im to clovek nevysvetli mal by si to doriesit ked aj vlastnym sposobom


09.07.2007 13:05

Re: Najhorsi den v zivote.

tiko
 Čoprák 

Ikona

kemper, dano98 ma pravdu, nemal by si to len tak nechat...co policajti na to, ze soferoval podla tvojich slov podnapity? mal by si ho navstivit aj s rodicmi a vykonzultoat si celu zalezitost

raz po mne jeden trosku strajchnuty dedo hodil z okna kamen. siel som vtedy na pekaci a jak to jeblo do tych plechov, som sa tak zlakol, som nevedel, ze co sa stalo, az potom som si vsimol kamen, ktory tam predtym nebol a poriadne prehnuty plech na mimochodom cerstvo vynovenom pekaciku. som siel k nim zazvonit a som im povedal, ze ak sa to stane este raz, tak ten kamen hodim oknom naspat dnu a je mi jedno ak to dedo schyta, sa mi ospravedlnili (zrejme syn, alebo zat) a bol pokoj


drzim palce pri rieseni celej udalosti


09.07.2007 13:05

Re: Najhorsi den v zivote.

tref
 Turista 

Ikona

TO CO MA ZNAMENAT?!!!!! tomu sa az tazko da verit :-O :-(((((( :-((((((

Chces mu dat poskakat po usmeve?!!! Velmi rad ti preplati aj komplet GO na toho simsona :-(((((( :-(((((( Ofsem ze hned potom ako odidu hasici od jeho auta :-(((((( Staci povedat.


09.07.2007 13:01

Re: Najhorsi den v zivote.

jumper55
 Veteránista 

Ikona

to bolo v Liesku a ja som tam bol tiez. to bol aj moj najhorsi den v zivote. nieco podobne ako hon na divu zver. :-(((((( :-(((((( :-((((((


09.07.2007 12:56

Re: Najhorsi den v zivote.

Dano98
 Kávičkár 

Ikona

kemper: ty vole to v jakej dedine si bol??? :-@ A to chces nechat len tak??? Zober par kamosov a vsetko mu oplat aj s urokmi :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( :-(((((( . To kde zijeme??? To by som potom mohol bit vsetkych susedov a kamosov co sa ma opytaju nieco ohladom mojej moto, lebo by som mal podozrenie ze mi ju chcu ukradnut. :-@ :-@ :-@ Kolko mal rokov??? A co na to tvoji rodicia??? A nech ti vsetku skodu preplati ved to nie je len tak. Sak ta mohol tak dobit ze si mohol kludne skoncit v nemocnici. Urcite to len tak nenechaj.


09.07.2007 12:56

Re: Najhorsi den v zivote.

KOWO
 Turista 

Ikona

Niektorim ludom to nenormalne ... . A ti policajti aj nieco vyriesili?


09.07.2007 12:47

Najhorsi den v zivote.

kemper
 Jogurťák 

Ikona

Zdravim Vas :'( ,este stale som otapeny zo vcerajska. Vopred sa ospravedlnujem za dlzku ak sa vam nechce citat

Takze: Vybrali sme sa vecer ze sa ideme trochu povozit, akosi sme sa nudili a tak nas napadlo ze by sme zasli do susednej dediny kde pojdeme pozriet kamosa na prazdninach. Bolo okolo 22:00, ked sme tam dosli dosiel k nam a zacali sme sa bavit. Z razu knam zacal kracat nejaky pan(mimochodom v dost podnapitom stave), a zacal cosi kricat ze co tu chceme, spociatku sme ho mozno ani tak nepocuvali, ale povedal ze mame ist domov lebo na nas pusti psa! Odisiel a my sme sa pre istotu pobrali tiez.
Ked sme prechadzali okolo jeho domu, tak divne na nas zazeral, no ale my sme sli dalej, ideme po ceste ked tu zrazu vidim ze za nami ide auto, normalne som sa dal na okraj cesty, a siel som dalej. To auto nas zrazu predbehlo a smykom pred nami zastalo, vystupil uz dotycny pan s nie velmi milym pohladom, tak sme to radsej otocili a uhanali prec, avsak mam len simsona a viac ako 60 mi vo dvojici neda, no a tak nas dotycny znova predbehol a tentoraz nam zablokoval cestu, v snahe nenaburat som zbrzdil a padli sme na zem a zadne koleso sa ocitlo v garade, kamos hned desi odbehol, dotycny vystupil z auta a zacal ma mlatit po chrbte a hlave-nastastie som mal prilbu, ktora mi aj tak dlho nevydrzala lebo ju zomna strhol a hodil ju po mne, zacal som bezat prec a znova ju po mne hodil-druhy raz netrafil a tak som prilbu zdvihol a schoval do kriakov nablizku.
To videl moj kamos a snazil sa mi pomoct avsak dostal par kamenov do brucha, ja som dotycneho obisiel a vratil sa k simsonovi, zdvihol som ho z garada a snazil roztlacanim nastartovat-neslo, a kedze som videl ze auto ide zase zamnou, zabocil som do najblizsieho dvora, motorku rychlo dal na stojan a buchal som na dvere, to uz ku mne bezal pan, preskocil som zabradlie a nastastie niekto otvoril dvere, zacal som ich prosit nech zavolaju policiu, ktoru pan ocividne nechcel vidiet a isiel k autu, cestou mi zhodil moto a s kricanim ze mi ju potiahne po celej dedine zacal pripevnovat odberatelnu cast tazneho zariadenia k autu.
Chalani mi pozicali mobil(mimochodom som im pravdepodobne vdacny za zivot)a ja som zavolal policiu. V tom prisiel dalsi pan, ktoreho som prosil nech dohovori tomu co montoval tazne, ten sa snim poznal a navrhol mu nech si radsej vezme spz-ku, naco povolil a tak mi zobrali spz-ku, nedalo sa nic robit ale aspon som mal motorku este v akom takom stave(vsetky packy co sa dali aj co sa nedali ohnut sa ohli), pan nasadol do auta a odfrcal prec.
Ja som pockal na policajtov a vsetko som im vysvetlil, tak ma zobrali a isli sme k panovi.
Policajti sa ho zacali vypytovat ze preco a on to odovodnil ze maj podozrenie, ze mu chceme nieco ukradnut, mimochodom bol uplne sklamany a netajil to ze motorku nepovlacil po dedine, chvilu sa ho este vypytovali a posadili ho takisto do auto, ja som si presaol do predu.
Cestou sme stretli este kamosa co bol so mnou a isiel k nemu jeden policajt, to vyuzil dotycny a znova sa ma pokusil napadnut(v policajnom aute), co sa mu nastastie nepodarilo.
Potom sme odisli k nam do mesta na policajnu stanicu a spisali zapisnicu.
Mimochodom dotycny ma obvinil ze som mu ukradol prevodovku z traktora za 30 000Sk, nacom som sa len pousmial,

Takze: Vcera som mal najhorsi den v zivote, taky bungeejumping, je oproti tomu urcite nic ked sa na vas zenie 1,5 tonove auto, a vznikli mi skody na prilbe-ked ju po mne hadzal- plexisklo je rozbite a povrch/nater uplne osuchany/odlupeny,
dalej bunda ktoru ked sme spadli do garada som si roztrhol na lakti-takisto na lakti mam dobru akotopovedat no proste riadne bo, a este skoda na motocykli.
To ked zistil dotycny povedal ved to kludne mozme nechat tak a ja sa nebudem hnevat. :-D
Nakoniec: Simson sa mi nastastie podarilo nastartovat-zrejme vytiekol len benzin, prepol som na rezervu a siel, btw dalsie skoro 3 litre v cudu. Inak zohnuty volant smerovky a stupacky-pravu nohu som mal vo vzduchu ked som siel domov.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kemper (09.07.2007 12:48)


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.