ISSN 1336-6491 | Online: 1488 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26671
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (16065)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10606)

Moto v tovarenskom stave navzdy? - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuMoto v tovarenskom stave navzdy? - Diskusné fórum - Len Tak

OO Zruš sledovanie Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

14.03.2011 15:09

Re: Moto v tovarenskom stave navzdy?

tref
 Turista 

Ikona

Raz sa ma priatelka pytala, ze kedy uz s tou masinou konecne budem spokojny a prestanem spekulovat co zmenit, dokupit a minat na doplnky velke prachy. Odpved znela NIKDY!

Mna nebavi jazdit furt na tom istom, ale rad sa tesim z kazdej novej upravy, ci vylepsenia a velmi ma to bavi, je to zakazdym ako ked dieta dostane novu hracku. Kupujem zasadne len tovarensku moto, lebo keby to niekto za mna upravil, mna by uz nebavila. Nejde o to ze ju chcem mat upravenu, ja ju chcem upravovat! :-) Narozdiel od inych co si daju niekomu upravit a potom na tom len jazdia. Tiez ma nebavi byt jak vsetci ostatni, ale chcem mat nieco navyse.


14.03.2011 15:05

Re: Moto v tovarenskom stave navzdy?

bacaono
Darca Krvi  Veteránista 

Ikona

No su aj taki co robia upravy na svoj obraz a podla svojich potrieb a nad predajom po roku dvoch ci viac ani len neuvazuju. A aj napriek tomu je o tu moto zaujem.


14.03.2011 15:02

Re: Moto v tovarenskom stave navzdy?

Menton
 Skútrista 

Ikona

Ja mam moto na jazdenie, slobodu, uzivanie si, oddych, to je pre mna hlavny ciel... Moto je len prostriedok na jeho dosiahnutie... Takze ziadne cacky, macky, cingrlatka, rapkace do spicov, retaze s ceckami, chvosty z lisky, nalepky, kolotocarske svetielka a podobne. Nepotrebujem ohurovat babenky pred kaviarnou, ani hlukom stresovat polku sidliska... Paci sa mi taka, ako je od vyrobcu, ved preto som si ju vybral + nevyhnutna dovybava... Je to pre mna spotrebny material, ktory casom vymenim... Aj ked to neznamena, ze ju nemam rad...


14.03.2011 14:54

Re: Moto v tovarenskom stave navzdy?

Kibo
 Kávičkár 

Ikona

Na jednej strane je možno pravda, že čo vyšlo z fabriky je nastavené tak, aby to fungovalo ako má, ale na druhú stranu je vždy čo zlepšovať :-) Každá riť je inak fajnová a preto si niekto dá prečalúniť sedlo, niekomu vadí zvuk mixéra, tak tomu laďákmi trocha podkúri,...

Ja som tiež minulú sezónu nič na Hatatitle nespravil a bola v pôvodnom stave, iba som kúpil nosič a veľký kufor, ale túto sezónu sa s úpravami roztrhlo vrece, napr. vyhrievané rúčky, turistické plexi, zadný blatník, predĺženie predného blatníka, sviečky, rozšírenie spätných zrkadiel,... :-) Jazdením človek zisťuje, že nie je všetko zlato, čo sa vyští a úpravy ho mátajú na každom kroku :-P


14.03.2011 14:48

Re: Moto v tovarenskom stave navzdy?

kaper
 Turista 

kmotr : tak to sme dvaja , vzdy kupujem motorku cisto novu , samozrejme dake doplnky vzdy prikupim ale vzdy len origos na dany typ moto . Nijake ine vymeny a zasahy sa nekonaju . Pokial nieco menim , vzdy len to iste co tam bolo . Vzdy sa potom masina lepsie predava , ked kupujuci vidi , ze nie si hormon . Dalsi dovod , nikto ti peniaze za upravy neda. Kupujuceho nezaujima co tam ty mas , otrhaj si to dole a daj mi tam povodne veci . A tie dokupene si mozes vylozit tak do sekretara :-)))Upravil by som si mozno iba jednu motorku a to je HD , ktoru by som mozno mal aj zo 15 rokov ale ine moto nikdy . A este jeden fakt , podla mojho nazoru , nie je to uchylka iba proste nevidim zmysel valit do toho peniaze , ked to pri predaji nikto neoceni , kor v dnesnej dobe , ked sa masiny predavaju za zufale sumy . :-)


14.03.2011 14:46

Re: Moto v tovarenskom stave navzdy?

kosak
 Turista 

Ikona

a dalej povodny stav nechcu asi taki,ktori nechcu vlastnit navlas podobnu moto ako iny.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil kosak (14.03.2011 14:46)


14.03.2011 14:43

Re: Moto v tovarenskom stave navzdy?

legi
 Turista 

Ikona

v prvom rade taki, ktori tomu primalo rozumeju aby sa do niecoho vobec pustali.... teda JA! :-P


14.03.2011 14:38

Moto v tovarenskom stave navzdy?

Kmotr
 Kávičkár 

Ikona

Zaujimalo by ma, kolki z vas maju moto najradsej v povodnom originalnom tovarenskom stave, t.z. bez uprav, bez vymeny povodnych dielov za "tuningove", vratane KN filtrov a pod. Neratam diely, ktore sa na povodnu motorku namontuju navyse, ako padaky, kufre, atd.
Na ozrejmenie - v sucasnosti vlastnim Fazera skoro v tovarenskom stave. Ne-originalny tam mam akurat drziak SPZ a blinkre. Ale uz aj toto riesim. Original mam napr. aj sviecky, presne podla predpisu, ziadne iridiove a pod. Tak kolki z vas maju este podobnu uchylku?


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.