Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 2012 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26141
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15799)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10342)

Tak predsa som si splnil sen (kupa motorky) - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuTak predsa som si splnil sen (kupa motorky) - Diskusné fórum - Len Tak

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 | Nasledujúce

31.12.2015 16:52

Re: Tak predsa som si splnil sen (kupa motorky)

ultra
 Čoprák 

Ikona

uz sa tesim na spolocne vyjazdy. Je to synovec.....ale pocitovo je to moj mladsi brat :-)


30.03.2016 14:27

Re: Tak predsa som si splnil sen (kupa motorky)

ultra
 Čoprák 

Ikona

Suzuki Intruder M1800r už čaká v garáži na značky. Samozrejme ze sme si už spolu boli dať rande - aj ked je este zima. Respekt !


30.03.2016 16:09

Re: Tak predsa som si splnil sen (kupa motorky)

Plazivec
 Čoprák 

Ikona

Veď sledujeme, sledujeme vaše vlákenko, tak nech slúži a pozor, je to strašný ďábel!


30.03.2016 21:04

Re: Tak predsa som si splnil sen (kupa motorky)

Laco79KE
 Čoprák 

Ikona

Ahojte priatelia, tak precital som cele vlakno (ok priznam sa sem tam som nieco preskocil ale podstatu mam ;-) ) myslim ze aj ja patrim do tejto skupinky diskutujucich kedze prave planujem kupit po niekolkych rokoch snivania svoju prvu masinu, takze pridam sa ;-) . Tiez sme si padli do oka s intruderom. Uprimne,nie celkom chapem predaj moto po tak kratkom case preto by som sa rad opytal Petra co Ti na prvej vadilo kedze si ju zamenil za 1800-fku? Len aby som pripadne zvazil aj ja kubaturu pred kupou. To co si mal je presne stelesnenie mojho sna.... 1800 sa mi zda dost masaker pre mna. Som zaciatocnik ... ale ked som precital vek diskutujucich kedy kupili prvy stroj tak hadam to so mnou nie je az tak zle... ;-) Svoju polovicku som uz na 60% zlomil ale stale to nie je to prave orechove.... snad ked aj mna uvidi s tym " uprimnym " usmevom zmeni nazor.... ;-)


04.04.2016 22:41

Re: Tak predsa som si splnil sen (kupa motorky)

Merilu
 Geriatrik 

Ikona

Re: Laco79KE: [dobre] Môj osobný názor po skúsenostiach s motorkami (bolo ich "zopár" mašinu si musíš kúpiť aká sa ti zapáči,,na kubatúre nezáleží lebo po týždni si zvykneš na tú svoju aj tak...ked máš 90-120 kíl a aspoň trochu si fyzicky zdatný a dočiahnu ti dole nohy dokážeš to určite. Na motorke sa musíš naučiť zásadnú vec a to je :-D zatlačiť resp.zacúvať s tlačením do garáže,dať na hl.stojan ak má a zapamätať si že na bočák "postaviť len na pevnom teréne.....jazdenie : každý má svoj štýl prípadne radenia,otáčok,klopenia zákruť atd. Pri ťažkom stroji nad 200-250 kg.už prestávajú srandy. Na srandu a do chotára si treba kúpiť nejaké malé enduro.
PS.
Mi sme sa učili v 80.rokoch pri Váhu na gáte sú dva bicyklové pruhy úzke dva koľaje a povrch je štrk,pohlaď dole je ako by si bol na vetroni v pravo a lavo metrová burina a keď sme prešli na tom kilometer už cesta bola hračka. Určite to poznajú aj iní ktorí bývajú popri rieke. Je to aj dnes také isté mohli by tam byť aj skúšky na moto. >:-) samozrejme aj mi sme zo začiatku zbehli či ľahli bokom. Rád si na to spomínam neviem či by som sa opovážil dnes to prejsť... :-) .vtedy sme to brázdili PIONIEROM.
Palo.


04.04.2016 22:49

Re: Tak predsa som si splnil sen (kupa motorky)

Merilu
 Geriatrik 

Ikona

[ciel]Zdravím vás motorkári. [ciel]
8-) Ja tak isto som nemal dlhú dobu motorku...boli poprednejšie veci ako deti rodina práca ktorá mi uberala čas. Deti už sú dospelé a po zvážení som sa rozhodol že kúpim moto.aj to bola náhoda od svojho zákazníka som kúpil pred 5 rokmi a od vtedy som si povedal že si vyskúšam všetky tipy ktoré mi ušli...a teraz som pri piatej značke a som spokojný myslím si že už ďalej nepôjdem. Veľa vecí si viem na tom porobiť tak pokiaľ ma to bude baviť....uvidíme. [dobre] [dobre] [dobre]


| 1 2 | Nasledujúce


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.