Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Dobre

ISSN 1336-6491 | Online: 1482 | Redakcia

motoride.sk :: Články | Videá | Tipy | Foto | Klub | Inzercia | Firmy | Fórum | Kalendár

Motozem.sk

Anketa:

Ako na núdzové brzdenie v krízovej situácii?

Spolu odpovedi: 26138
Intenzívne brzdím oboma brzdami: 60% (15798)
Brzdím iba prednou brzdou aby som nedostal šmyk: 40% (10340)

Strana Motorkárov Slovenska - Diskusné fórum - Len Tak

Diskusia len tak o všetkom okolo motoriek...

Pravidlá správania sa na diskusnom fóre motoride.sk

Pridaj novú diskusiuStrana Motorkárov Slovenska - Diskusné fórum - Len Tak

OO Sleduj diskusiu Pridaj nový príspevok 

| 1 2 3 4 5 |

19.11.2011 17:16

Re: Strana Motorkárov Slovenska

siron
 Kávičkár 

Ikona

to Pedro1moto: strelil si capa. uspech aj neuspech pari ku mojej kazdodennej praci, pracujem na managerskej pozicii. uspech potesi, z neuspechu sa poucim.
castou uspechu je aj realne zhodnotit svoje moznosti (realne moznosti) a nemrhat energoiu tam, kde je sanca uspechu miziva - takmer ziadna.
teraz nie som si celkom isty, ci tvoj prispevok 19.11.2011 14:38 myslis vazne - alebo ma len skusas perovat. ak ho myslis vazne, tak ti chyba elementarna schopnost pragmatickeho uvazovania (ak vies o com hovorim) - zaklad kazdeho uspechu.


19.11.2011 18:11

Re: Strana Motorkárov Slovenska

milando
 Turista 

Ikona

To je sila. Hádam každé vlákno sa zvrhne na hádky. Keď ma Jarik chuť založiť stranu, nech si ju preboha založí, o čo ide. Aj keby to mala byť recesia. Tento národ by sa nikdy nevedel na ničom zjednotiť a tento fakt hraje do karát akejkoľvek strane, ktorá tu bude pri kormidle. Mimochodom Nicollka teba čo tak žerie tá imaginárna SMS??? Veď to nie ty sa spotíš pri zbieraní podpisov a hovadín okolo. Nerozumiem. Je jasnejšie nad slnko, že to nemá šancu na úspech, ale ak by som si mal teraz vybrať, koho voliť, tak prisámbohu dám radšej hlas tejto strane (utópia). Stále by to bolo lepšie ako to, čo nás po voľbách s najväčšou pravdepodobnosťou čaká...


19.11.2011 21:44

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Pedro1moto
 Kávičkár 

Ikona

milando, dobre si to napisal [dobre] pre Nicolku a sirona len tolko: pripominate mi zakomplexovanych chudakov, ktori posedavaju v panelaku na okne a ked vidia, ze niekto nieco robi, zacnu kydat na to, co to robi a ako zle to robi, no sami neurobia NIC!!! Este k Tvojmu predstaveniu siron, aj ja pracujem na managerskej no zaroven aj majitelskej funkcii celkom uspesnej firmy a nemam problem s tym, ze sa niekto chce pokusit zmenit buducnost k lepsiemu. Aj ked sa ti to zda ako utopia, popkial nechces pomoct tak ta je do toho slusne povedane NIC! Tie hlupe reci o tom, ako sa to neoplati mozu viest len taki ktorim to vylozene vadi a citia sa ohrozeni. Riadme sa heslom "zi a nechaj zit" a ked nechcete pomoct, tak na to kaslite 8-)


20.11.2011 10:09

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Pedro1moto
 Kávičkár 

Ikona

Siron ma pobavil svojimi nevyziadanymi prispevkami na moju adresu cez ss :-D Jedna z jeho poslednych viet, na ktore samozrejme nemienim reagovat, bola dost ostra: "si primitivny sprosty vychodniar, ktory vela nerozmysla a nevidi si dalej od nosa". To len aby ste mali prehlad, co sa za tymto anonymom skryva, ked ho niekto slusnym sposobom upozorni na jeho vlastnu obmedzenost 8-) Peace 8-)


20.11.2011 10:27

Re: Strana Motorkárov Slovenska

siron
 Kávičkár 

Ikona

to all: Pedro1moto rychlejsie kona ako uvazuje - zrejme je to prenho typicke,

napisal mi ss (nevyziadanu)

Keby si nebol sprosty ako tago, tak si to vies zistit a nepotrebujes, aby ta niekto virtualne presviedcal, nechcel som to takto,............. Asi sa za seba hanbis... .....

aky poziacaj taky vrat. a neviem kto je viac obmedzeny - ci ja alebo Pedro1moto s proletarskymi nazormi. to len na dokreslenie ked zlodej kricii: "Chytte zlodeja" 8-) .

to len na dokreslenie s akym chrapunom Pedro1moto-om mate do cinenia.


20.11.2011 10:32

Re: Strana Motorkárov Slovenska

black333
 Kávičkár 

Ikona

Len chcem pripomenuť:
Porozmyšlajte,čo tie strany,ktore su tu už 20 rokov,čo pre nas,Vas urobili.Čo urobili politici,ktorí odišli z niektorích stran,ktore sa začali "potapať" a vytvorili si nove strany,no tie po.ebane tvare ostali.Čiže.Su tu (už 20 rokov) a robia niečo pre nas,Vas?Ak ano,volte si ich.
Ja osobne,chcem voliť niekoho konečne noveho.Už nemam chuť počuvať stale to iste a dookola počuvať čo ktora vlada dojebabrala,kto je za čo zodpovedny a po dalšom vladnuti sa zisti,že aj ta vlada,ktora slubovala všetko pre nas občanov,rozkradala a nerobila nič,pre naš plnohodnotny život.Mam čo stratiť?NIE!!!


20.11.2011 12:39

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Pedro1moto
 Kávičkár 

Ikona

Black, moje slova [dobre]
Siron, tebou vypichnuta odpoved bola na tvoje narazanie a spochybnovanie co sa tyka mojho podnikania. Odpisal som ti tak preto, lebo kazdy komu to mysli, si to vie overit podla info v mojom profile ja sa nepotrebujem skryvat za imaginarnu osobu. O tvojom profile si urobi kazdy nazor sam... Najprv rozmyslaj, potom konaj 8-) Alebo radsej pomlc, nestrapnis sa 8-)
V tejto diskusii ide zakladatelom a sympatizantom o to, aby bolo lepsie, aby sme neboli okradani viac ako treba a potom su tu aj taki, ktori hladaju ako by tuto snahu spochybnili a sympatizantov odradili. Preco asi? :-P


20.11.2011 13:01

Re: Strana Motorkárov Slovenska

siron
 Kávičkár 

Ikona

Pedro1moto : tvoje podnikanie mi je lahostajne, narazal som na tvoju osobu: chyba ti schopnost pragmaticky triezvo uvazovat. - ako som uz bol nizsie pisal.
teraz mas reci jak koza bobkov, aly myslim si, ze keby tato strana realne vznikla, zalezies do diery a cusis.
ak trebars Jarik tuto stranu zalozi, zoberiem to ako fakt, ale velku sancu na uspech tomu nedavam.


20.11.2011 13:25

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Pedro1moto
 Kávičkár 

Ikona

Siron, prepac, nechapem 8-) chudacik, radsej si dopln profil, ked to dokazes :-D :-O


20.11.2011 15:33

Re: Strana Motorkárov Slovenska

siron: chyba ti schopnost pragmaticky triezvo uvazovat, platí aj na teba, ak pripúšťaš možnosť, že Jarik tuto stranu zalozi >:-)


20.11.2011 16:09

Re: Strana Motorkárov Slovenska

siron
 Kávičkár 

Ikona

Vadim: ja tuto moznost - vytvorenie tejto strany vobec nevylucujem - dokonca by som zalozenie takejto strany uvital, avsak som skepticky co sa tyka pripadnych vysledkov tejto strany a vyjadril som sa negativne ku programu - na co som nizsie uviedol svoj nazor.
co ma irituje, ked ma nejaky primitiv (Pedro1moto) nazve zakomplexovanym chudakom za to, za sa postavim skepticky ku pripadnym volebnym vysledkom tejto strany.

Upravené 1 krát. Naposledy upravil siron (20.11.2011 16:11)


20.11.2011 17:52

Re: Strana Motorkárov Slovenska

lazysnail
 Čoprák 

Ikona

Vy, ludia, ste ale divny narod.
Poniektori akoby sa narodili celkom bez empatie a poniektorym ju zrejme v mladom veku VYamputovali a este ich aj preprogramovali.
Co takto rozumiet tomu vsetkemu ako:
- sice s Tebou nesuhlasim ale vypocujem si s uctou Tvoj nazor.
- alebo: nie su hlupe otazky, su len hlupe odpovede.
- alebo - zi a nechaj zit
- alebo...

Este tak na 1 stranke to bolo celkom poucne a zabavne (v dobrom slova zmysle). Potom nasledovala hlavne agresia, zosmiesnovanie, podcenovanie, urazanie...

palo


20.11.2011 19:29

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Pred pár dňami som si pozrel v telke film Madagaskar II. Páčil sa mi. Okolo jazera (v Afrike) žili všetky africké zvieratá, ako rodina, nikto nikomu neubližoval. Krása, fakt. [dobre] :-D
Nemám žiadne hlúpe otázky, držím vám palce, chlapci... >:-)





20.11.2011 20:05

Re: Strana Motorkárov Slovenska

No co bude z toho nieco ci zasa len plno reci a nic z toho


20.11.2011 20:27

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Pedro1moto
 Kávičkár 

Ikona

Vsak kto ma chut, zbiera podpisy a tiez vie, kde ich ma poslat, tak uvidime, kolko toho bude, snad potom da Jarik vediet...


20.11.2011 20:30

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Pedro1moto
 Kávičkár 

Ikona

Papi, akurat ten jeden lev bol akysi divny, len si nespomeniem na jeho meno, tusim Zuba, ci take daco, no na konci to dobre dopadlo :-D


20.11.2011 22:14

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Mne je to tak u riti ,či nejakú stranu založíte a aj keby žiadne hrable nehrabú od seba čiže niekto tu má ambíciu na koryto a chce zneužiť motorkárov veď za každý hlas sú money


20.11.2011 22:15

Re: Strana Motorkárov Slovenska

ja len by som si pripadala trosku divne.kebyz zbieram podpisy ako diva...a potom by boli nanic :-@


21.11.2011 8:27

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Miami
 Čoprák 

Ikona

Nicollka- [dobre] Zo začiatku to vyzeralo ako sranda,ale vidím,že niekto sa už vidí v parlamente.Len škoda,že tato diskusia je na motostránke... :-O


21.11.2011 12:05

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Pedro1moto
 Kávičkár 

Ikona

Napisem to tak, aby to pochopil aj ten polointeligentny polodebil. Tazko sa budes ucit behat, ked si sa este nenaucil chodit. To znamena, ze ked sa teraz nevyzbieraju podpisy, tazko bude neskor polemizovat o tom, co je a co mohlo byt. Ja som sa rozhodol tuto iniciativu podporit, nic za to nedam, ked vyzbieram zopar podpisov. Ci ma toto mozno buduce zdruzenie ci strana sancu na uspech neriesim, lebo to sam neviem a nemoze to vediet nikto z nas. Ja sa tymto definitivne odmlcujem z tejto temy a ak budem mat harky posielam Jarikovy. Tolko malo mozno pre dobru vec, mozno pre blbost urobit mozem 8-) Mozno je to utopia, no tich ktori do predu kricia, ze to nema sancu, ubezpecujem ze nebyt normalnych ludi, aj zem by bola stale plocha a slnko by sa krutilo okolo nej... >:-)


21.11.2011 14:03

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Skuste na druhu stranu toho podpisoveho formulara uviest, ze podpisom sa dotycna osoba vzdava celeho svojho hnutelneho ako aj nehnutelneho majetku v prospech povedzme UNICEF-u.

Ked uz podpisuju bianco papiere, nech to ma aj nejaky vyznam :-D


21.11.2011 15:30

Re: Strana Motorkárov Slovenska

milando
 Turista 

Ikona

Nicollka Mne je to tak u riti, či niekto dostane peniaze za hlasy.


21.11.2011 21:33

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Slovensko je riť európy. Niektorým motorkárom korýtka chtivým nedošlo ,že na slovensku (Európskej riti ) už motorkársku stranu máme takže voliť máte čo.Strana vznikla v roku 1999 a založili ju traja ostrieľaný vetrom ošľahaný motorkári z Route 66 Hranatý (Fico),Prvok (Počiatek) a Kaloš (Kaliňák) s názvom S lovenská Motorkárska E urópska Riť - S amý D ebil


21.11.2011 21:34

Re: Strana Motorkárov Slovenska

slobo
 Bahniak 

Ikona




" My nejsme snílci, my jsme ti probuzení.
Skuteční utopisté jsou ti,
kteří si myslí, že věci můžou donekonečna pokračovat tak jako teď."

Slavoj Žižek,
Václavské náměstí 17. 11. 2011






Video: vimeo.com/19654191 (musique Vivaldi, Nisi Dominus )

Pozri obrázok



Je fajn, že si pripomíname dni ako práve 17. november.
Je to nutnosť.
Ale ešte viac by sme mali hovoriť a bojovať s tým, čo je skazené v dnešných časoch.
Samozrejme, ak nám to nevyhovuje...

Redaktor MRide, Tino
19.11.2011 14:18




Tym ktori sa zaoberaju "SMS"..
våzne, žiadna Blitz operacia.

Nedajte sa / od idey / odradit.
..
Den, ked vznikne, fungujuci republikovy zvaz
( ako napr. tento nmcu.org/ ) pride.
A,.. bude to aj vasou zasluhou. Nakopnutim



.


22.11.2011 12:20

Re: Strana Motorkárov Slovenska

wawa
 Edvenčr 

Ikona

8-) ufff chlapci a dievčatá >:-)


22.11.2011 12:48

Re: Strana Motorkárov Slovenska

mlhoš: Na množné číslo ťa tiež prehliadač neupozorní: traja ostrieľaný :'(


22.11.2011 13:03

Re: Strana Motorkárov Slovenska

egres2
 Bahniak 

Ikona

Tajtrlíci:
Na ča zakladať stranu?
Treba prebrať niektorú nefunkčnú zaregistrovanú a zmeniť názov, vedenie a volebný program.
P.C: Poniektorým ešte nezarástli dierky po krúžku v nose.


22.11.2011 15:45

Re: Strana Motorkárov Slovenska

ludia nemaju radi motorkarov,tak zabudnite na uspech vo volbach ;-)


22.11.2011 17:45

Re: Strana Motorkárov Slovenska

tiger
 Turista 

janik máš pravdu tak treba dať novej strane názov podľa toho čo takmer všetkých slovákov zjednocuje a to je nasranosť,je jedno na čo sme nasraní, tak už sa opakujem dajme tej strane názov NOS,rozumej nasraní občania slovenska.A máme vyhráno heh. :-D


23.11.2011 11:45

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Matej
 Bahniak 

Ikona

nejake body programu strany SMS :

1. ak chcu mat poslanci plat aky maju, tak nech si ho aj zasluzia. V "zmluve" budu mat napisanu klauzulu o trestnopravnej zodpovednosti. Nie su bohovia aj ked sa na nich hraju...

2. zrusenie imunity mimo parlamet. (hlavne alkohol, majaky, prednostne prava, doprava zadarmo)...


25.11.2011 1:44

Re: Strana Motorkárov Slovenska

čo už je po voľbách? :-D nejak to ide to stratena dva dni nikto nič to takto ten motosocializmus nevybudujete :-D


25.11.2011 12:01

Re: Strana Motorkárov Slovenska

millhaus: Od 23.11.2011 11:45 do 25.11.2011 1:44 je to 38 hod 59 min.
Dva dni je 48 hodín.


25.11.2011 12:12

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

@MRajdaci: vratil som sa predcasne, absolvujem o 14.00 dnes pohreb a veci s tym suvisiace.
Potom podam par vysvetleni.... ;-) >:-)
@Vadim: vsak ani Norika to nestihla a uz mala vyse 9 tis podpisov.... ;-) >:-) [zle]


25.11.2011 12:25

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik: Lenže Nórika to mala oveľa jednoduchšie, ako ty. Dementov je oveľa viac, ako motorkárov.

...aj keď jedno, nevylučuje druhé :'(


25.11.2011 20:20

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

MRajdaci, predovsetkym ti, co ma nepoznate ani cez prispevky, nieto este osobne: Priznavam, nemyslel som to vazne, ale UUUPRIMNE ma potesila diskusia, ako aj pocit spolupatricnosti!!! [dobre] Skoda, ze to zacalo ku koncu sklzavat do invektiv, podozrievaniu... :-~ [zle]
No co uz, zasnivali sme si, urobili marketing ( >:-) ) a vieme, na com sme.... Este mi napadlo, podla vzoru SSS Noriky, prevziat stranu SMER, ze by sme vybehli s lajtmotivom: "Smer nie je dolezity...Dolezita je cesta!" ale to by bolo dost vela ojry... :-~ >:-)
Ako niektori "umne" naznacili, naozaj som sa citil, ako ma vlna SMS (dalsie priznanie: povodne to bola Strana Milovnikov Slivovice) hodi do parlamentu, kde s Vincom L. budem pocas zasadania NR SR hrat sach! [dobre] >:-)
Logicky mi doslo, ze SMS chyba par hlasov, asi tak 1-2 (citaj dvanac) tisic hlasov.... :'(
A to uz som pripravoval Preambulu NOVEJ USTAVY:
My, bedac slovenska, pamatujuc na zavist a zlobu zdedenu od svojich predkov a na starocne ritovlezectvo do analov dominantnych krajin a vlastne zufalstvo, v zmysle klerikalno-marxistickeho bezducheho dedicsva a historickej hrozby Velkeho Zida, vychadzajuc z prirodzeneho prava mocnych na vladnutie stadu, spolocne s prislusnikmi zbludilych krajin a indoeuropskych skupin zijucich na uzemi Slovenskej republiky v zaujme trvaleho predaja hodnot ostatnym uplatnym statom, usilujuc sa o rozkradnutie poslednych zbytkov realneho majetku, zaniku slobodneho zivota, degradacie duchovnych hodnot a hospodarskej prosperity, teda my, bezduche stado, uznasame sa prostrednictvom svojich skorumpovanych, bezcharakternych, do oci sa nam smejucim zastupcom, na tomto PAMFLETE:.....
P.S.: Vsetkym kolegom - motorkarom, prajem stastnu ruku pri Predcasnych volbach v 03.2012! [dobre] ;-) 8-)


25.11.2011 21:55

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Bielyorol
 Čoprák 

Ikona

No počkaj počkaj kamaráte :-O , a čo tí, ktorí to mysleli úplne vážne a začali zbierať hlasy? :-O Keď si to myslel ˝len˝ zo srandy, tak si ju nechal zájsť dosť ďaleko, čo zasa nieje férové voči ostatným. Sorry. [zle] :-~


25.11.2011 22:21

Re: Strana Motorkárov Slovenska

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Jarik: Yak dokáže vyhodňár oyebat (aj) západňároff ???

Tachto.

Blahoželám, já nemhnevám, dobre som bavil (sa).

Posledný vývoj ukazuje, že občanom tohoto štátu nepomôže nič, len tvrdý postoj
pracujúcej VäČŠINY ku kradnúcej MENŠINE. Na Hradnom vrchu jebe úplne všetkým.
TO CHCE DEFENESTRÁCIU !!!!! (zas sú Česi o pár století vepředu !)
A keďže predchádzajúca veta je aj na môj vkus príliš "socialistická" idem sa starať o svoju rodinu.
Ale voliť pôjdem. to si nedám ujsť.


26.11.2011 21:45

Re: Strana Motorkárov Slovenska

orol: Pr tých, ktorí tak iniciatívne zbierali podpisy (hlasy zbierajú tajné služby), je tu ešte jedna šanca:

Pozri obrázok


27.11.2011 11:03

Re: Strana Motorkárov Slovenska

www.stranamotorkarov.sk/


27.11.2011 12:34

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Lubo131
 Turista 

chlopi toto je nekdo od nas alebo nás dakdo predbehol ?
www.stranamotorkarov.sk/o-nas/
ak to neiniciuje nikto z nás nevadí ... aspoň vidno že aj zopar dalsich ludi rozmysla podobne ;-)


27.11.2011 23:25

Re: Strana Motorkárov Slovenska

milando
 Turista 

Ikona

no, hoci nerad, musim povedat, ze Jarik to trosku posral. Hlavne s harkami, zavesenymi na net. Skoda. Na oje...bavanie nam stacia regulerne politicke strany. A kedze citam aj prispevky od Jarik-a, tak tentokrat by mal na hubu dostat Jarik. Tel. cislo mam v profile. Nicollca, sorry.


28.11.2011 0:01

Re: Strana Motorkárov Slovenska

veverka
 Turista 

Ikona

Úvodom by som vás chcel všetkých pozdraviť. Chcem požiadať každého, kto mal záujem niečo také vytvoriť, aby sa nám ozval e-mailom veverka.supi@zoznam.sk ,aby sme v tom mohli pokračovať spolu. Radi vás privítame a všetky potrebné informácie Vám zašleme obratom. Veríme, že naša spolupráca bude úspešná.
Veľa štastnych km bez nehôd

z pozdravom www.stranamotorkarov.sk

Upravené 1 krát. Naposledy upravil veverka (28.11.2011 0:06)


28.11.2011 2:42

Re: Strana Motorkárov Slovenska

žeby ?

www.supiclub.sk/index.php

:-D


28.11.2011 11:45

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Ladin
 Jogurťák 

Občianske združenie, alebo klub SUPI nie je tvorcom strany len sa momentálne podieľa pri zbieraní podpisov. V strane má možnosť byť každý podľa vlastného uváženia preto som sa ja a ešte jeden člen klubu SUPI prihlásil do tejto strany. Iné spojitosti tam nie sú


28.11.2011 13:54

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Ako sa da "prihlasit" do neexistujucej strany?


28.11.2011 14:08

Re: Strana Motorkárov Slovenska

A ďalšia ponuka. Prihlášky posielajte na studentivparlamente@gmail.com: volby.sme.sk/c/6158550/hlina-pojde-s-matovicom-pridaju-...
Nemá niekto kontakt na Pegasboy-a?

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Vadim (28.11.2011 14:12)


28.11.2011 14:11

Re: Strana Motorkárov Slovenska

datadive
 Kávičkár 

vstupit do strany .... zaregistrovat sa do strany ... nepripomina Vam to nieco? zeby sa im zacnelo po starych dobrych casoch ? :-D .."v strane ma moznost byt kazdy", tak potom naco je v nazve to o tych motorkach ? ... a o web stranke, toboz pocas "podpisovej kampane" myslim netreba ani diskutovat, bud su to srandasti alebo neskutocny diletanti alebo nie prilis premyslavy ludia ;)


28.11.2011 14:12

Re: Strana Motorkárov Slovenska

eNeM
 Geriatrik 

mne nevadí žes nevstúpil, ale žes vystúpil :-D :-D

Chuapci, pri všetkej úcte, za tú dobu, čo tu som registrovaný a čo som mal Jarika možnosť prečítať občas, si tvrdím povedať, že sa od začiatku dalo odhadnúť, že to Jarik myslel iba ako žart, nechápem, ako to niekto mohol zobrať vážne :-O

Upravené 1 krát. Naposledy upravil eNeM (28.11.2011 14:14)


28.11.2011 14:59

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Pre tých, ktorí sa cítia podvedení. Jarik tu niekoľkokrát zopakoval heslo: neexistuje p.covina, ktora sa neda vylepsit!
A nech sa páči chronologický zoznam smajlíkov, ktorých použil v téme:
;-) >:-) ;-) ;-) ;-) >:-) 8-) ;-) >:-) :-D ;-) >:-) >:-) :-D ;-) >:-) :-O 8-) >:-) :-D ;-) >:-) [dobre] ;-) >:-) :-D ;-) >:-) >:-) [dobre] ;-) :'( :-O :-O :-O ;-) >:-) [dobre] ;-) >:-) :-D [dobre] [dobre] [dobre] ;-) >:-) ;-) [dobre] ;-) >:-) [dobre] ;-) >:-) :-(((((( ;-) >:-) [dobre] [dobre] [zle] ;-) >:-) [dobre] [dobre] [dobre] ;-) >:-) ;-) 8-) [dobre] [dobre] [dobre] :-(((((( [zle] [zle] ;-) >:-) [dobre] [dobre] ;-) >:-) [dobre] [dobre] ;-) >:-) [dobre] [dobre] [dobre] [dobre] ;-) >:-) [dobre] >:-) ;-) [dobre] ;-) [dobre] >:-) ;-) >:-) ;-) >:-) [dobre] 8-) ;-) ;-) >:-) [dobre] :-~ ;-) >:-) :-D ;-) >:-) ;-) ;-) [dobre] [dobre] ;-) >:-) :-~ [dobre] ;-) 8-)
Smajlovia sú len z prvých dvoch strán diskusie. Ďalej sa mi ich už nechcelo kopírovať. Veď títo stačia, aby každý okrem Milhausa pochopil... Či?

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Vadim (28.11.2011 15:00)


28.11.2011 15:12

Re: Strana Motorkárov Slovenska

milando
 Turista 

Ikona

Vadim tie emotikony nie sú smerodajné. Jarik v každom jednom príspevku použije najmenej 6. Aj v tých vážnych, keď išiel napríklad do Ružomberka rozbiť niekomu papuľu.


28.11.2011 15:46

Re: Strana Motorkárov Slovenska

milando: No veď! Ako sa dá brať vážne niekto, kto sem infantilne šúpe jedného smajla za druhým? >:-)


28.11.2011 16:28

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Niekde u Jarika zase tie smajly na konci vety chýbali... Napríklad tu (11.11.2011 - 10:11):

Na zivot mojho jedineho dietata slubujem, ze s peticnymi harkami a vsetkymi dalsimi iniciativami budem zaobchadzat s maximalnou zodpovednostou a svojvolne neurobim NIC, co by neodsuhlasila nadpolovicna vacsina komunity MR! [dobre]
Dalej slubujem, ze do programu SMS budem presadzovat tvrde postihy ASOCIALOV bez rozdielu, farby, rasy, nabozenskeho vyznania.... ako aj rozdupanie skostnatenych struktur vacsiny Ministerstiev, NA PRACH, NA PRACH!!!.....



Tieto sú už moje: ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-D


28.11.2011 17:55

Re: Strana Motorkárov Slovenska

FOGY
 Edvenčr 

ja si myslím, že jarík to na úplnom začiatku myslel vážne, ale po čase mu došlo, že SMS je nereálna vec, a nemá význam v tom projekte ďalej pokračovať, tak z toho vycúval tak, že to obrátil na fake


28.11.2011 22:34

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Bielyorol
 Čoprák 

Ikona

Tak nech sa tu vyjadrí sám a uviedol to na správnu mieru. [dobre]


29.11.2011 10:34

Re: Strana Motorkárov Slovenska

JURIPKO
 Čoprák 

Ikona

A ja som už rátal zo 700euríkmi mesačne takže ništ :-O :'( :-((((((


29.11.2011 14:23

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

Vy, Slovaci (ku ktorym sa hrdo hlasim), ste fakt cudny narod.... :-O Nebudem opakovat, co som uz napisal a nasledne parkrat aj vysvetlil, iba pointa: Nechate za seba rozhodnut inych. Potom na nich nadavate.... SMS uz volby nestihne, presvihli sme termin ! Btw: pre tych, ktori sa tak NADRELI pri zhanani peticnych podpisov: k dnesnemu dnu som dostal "0" (slovom NULA) peticnych harkov, ktore, podla slubu, spravujem so fseckou zoddpovednostou! [dobre]
@Vadim: ty sa bud neskutocne v praci nudis, alebo si si pomylil povolanie a mal si robit na SU SR!!! ;-) >:-) [dobre] [dobre] 8-) :-} :-) :-))) :-D [dobre]


29.11.2011 15:01

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik: žiaľ máš pravdu. Sa nudím :'( a budem sa nudiť až do konca februára :'( Čo je SUSR?


29.11.2011 15:40

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

Štatistický Úrad Slovenskej Republiky. To sú tí, čo z 99,9% nespokojných občanov urobia vyše 40 %-né stádo voličov socialisticko-klerikálnej vlády....
Smajlíkov používam namiesto diakritiky. ;-) Mimochodom, je ich tu fakt úbohý výber, aby sa dali konkrétnejšie vyjadriť pocity.... :-( [zle]


30.11.2011 23:00

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

Uzatvaram temu "SMS". Drzim palce (mimochodom dobra blbost, ked podrzim niekomu palce, tak mu prakticky zviazem ruky) vsetkym, co sa pokusia zdruzit motorkarov...... [dobre]

Video: www.youtube.com/watch?v=HPbQWMx2LBc


01.12.2011 12:37

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Pedro1moto
 Kávičkár 

Ikona

O akom termine hovoris? Vsak ta druha SMS veselo zbiera hlasy. Toto mi odpisali na moj dotaz ohladom ich SMS: Dobrý deň, Peter  
Sme radi že sme Vás zaujali. Naša strana vzniká na základe
iniciatívy ľudí so záujmom o motorizmus.  Momentálna situácia je
taká, že Stanovy strany sú vyhotovené. Postupom času sa vyskytujú
nové návrhy tak sa čiastočne menia než sa predložia na Ministerstvo
vnútra Slovenskej republiky. Tieto sa môžu predložiť až vtedy, keď
budeme mať súhlas 10000 občanov Slovenskej republiky na čom sa
momentálne pracuje. Názov strany je registrovaný ochrannou známkou
čím sme chránený, že nemôže nik iný použiť daný názov. Ak by ste mali
záujem zašlite nám formulár na registrovanie člena do prípravného
výboru, vid. na stránke www.stranamotorkarov.sk . V prílohe Vám
zasielame taktiež podpisový hárok na zber súhlasov občanov.  
 Za spoluprácu vopred ďakujeme  
 S pozdravom  
 Poverený pracovník Ľukáš Veruzáb  


01.12.2011 15:49

Politická strana Motorkárov a priaznivcov motorizmu Slovenska

svestka
 Kávičkár 

Ikona

Ahojte. čo poviete na toto? sk-sk.facebook.com/pages/Strana-motork%C3%A1rov-a-priaz... Voľby sa blížia tak treba vyzbierať nejaké tie podpisy! 8-)


01.12.2011 15:54

Re: Politická strana Motorkárov a priaznivcov motorizmu Slovenska

svestka
 Kávičkár 

Ikona

Motorkári Slovenska spojte sa !!! :-))) :-))) :-)))


01.12.2011 16:09

Re: Strana Motorkárov Slovenska

davtex
 Kávičkár 

Ikona

Necital som a nehodlam citat stranu 2,3, prepacte. To z poslednej strany mi vyplyva, ze to tu niektori zobrali vazne. What tha fuck? S prepacenim, to je tu naozaj niekto tak tupy, ze to mysli vazne? SMS?


01.12.2011 16:42

Re: Politická strana Motorkárov a priaznivcov motorizmu Slovenska

svestka
 Kávičkár 

Ikona

www.stranamotorkarov.sk/

www.stranamotorkarov.sk/news/ziadost-o-registraciu...

Upravené 2 krát. Naposledy upravil svestka (01.12.2011 16:47)


01.12.2011 16:58

Re: Strana Motorkárov Slovenska

svestka
 Kávičkár 

Ikona

www.stranamotorkarov.sk/

Všetko je už rozbehnuté. Treba vyzbierať hlasy a vo volbách sa uvidí >:-)


01.12.2011 17:25

Re: Strana Motorkárov Slovenska

svestka
 Kávičkár 

Ikona

www.stranamotorkarov.sk/


02.12.2011 21:42

Re: Strana Motorkárov Slovenska

>:-) No toto je v prdeli. Ak to budú náhodou nejakí chuji, budem musieť predať motorky, aby ma s nimi neplietli :-D :-D :-D


04.12.2011 17:51

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

@svestka- par postrehov: temu "SMS" som otvoril mesiac pred tym, ako si sa vobec na MR zaregistroval a dodatocne som sa ospravedlnil vsetkym, ktori to zobrali vazne.... ;-) 8-)
Urcite je tvoja aktivita sympaticka, stranu zalozis hocikedy (staci 10 tis platnych podpisov, resp. par hlasov poslancov), problem je, ze buduce volby su uz pre "SMS" pasee... [zle]
Ostatni nemusia so mnou suhlasit, ale z www.stranamotorkarov.sk/ krici amaterizmus na hony daleko.... Skor si ta viem predstavit, ako nadseneho aktivistu Slobody zvierat. Ale, ako hovori najsprofanovacie heslo "cervenych": Kde je vola, tam je cesta! A mas cas, dalsie volby budu, zial az v marci 2016, dovtedy nejako ten socialisticko-klerikalny teror hadam prezijeme. S mojimi hlasmi mozes pocitat, akurat zatial skus realne stanovy, program a peticne harky! Gúdlak! ;-) [dobre]


05.12.2011 2:32

Re: Strana Motorkárov Slovenska

vidíš Jaríku ja jediná som ťa od začiatku prekukla


05.12.2011 7:28

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Miami
 Čoprák 

Ikona

Nicollka - [dobre]


05.12.2011 7:37

Re: Strana Motorkárov Slovenska

janoval
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

kto vyhral?


05.12.2011 8:39

Re: Strana Motorkárov Slovenska

tonyy
Darca Krvi  Turista 

Ikona

Ja som to tvrdil už na prvej strane(7:05) že "východniar nie a.t.ď." >:-)


05.12.2011 8:45

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Mishko
 Skútrista 

Ikona

03.11.2011 22:03:

Podla mna zacne sranda az teraz, ked sa ukaze kto to berie vazne :-D


05.12.2011 8:57

Re: Strana Motorkárov Slovenska

janoval
Darca Krvi  Edvenčr 

Ikona

Mishko: no niekto to zjavne zobral vazne, alebo nejaky ... to zneuzil :-)


05.12.2011 17:19

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

@Nicoolka: a ja jediny som ta chcel od zaciatku prefiknut..... ;-) [dobre]
a "SMS" uprimne drzim palce, aj tie podpisy im poslem.... Ak nic ine, maju tam sikovneho webmastra... [dobre]


05.12.2011 20:11

Re: Strana Motorkárov Slovenska

motoman95
 Bahniak 

Ikona

bavý ma čítať si túto diskusiu,,, nechcem podpichovať, držím palce a budem rád ked vam to vijde
...ale vecne,,, aky je stav? hlasy ciele pradsavzatia motorkárov


06.12.2011 18:19

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Nič v zlom, ale ja som už našiel predsedu a má aj červenú kravatu.
zviera.rajce.net/Predseda_sms


08.03.2012 13:13

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

Dufam, ze sledujete politicky zapas o blaho obcanov SK. SMS mala realnu sancu, stacilo +10 tis podpisov a 60 tis Eur. Iba na tejto stranke sme registrovani asi 2 tis. Cez cele socialne spekrum. Stacilo rozbit nosnu myslienku: LACNEJSI BENZIN na ekonomicku (modry kabel) a socialnu (cerveny kabel) cast. Dalsie by prislo automaticky. Osobne by som z fleku vysypal odbornikov v oblasti prava, mediciny, obchodu, podnikania....zivnostnikov, robotnikov, nezamestnanych.... [dobre] Ale co uz.... Pic.jte teraz na novu vladu - Hranol 36% + Svatuskar 12%, ktori su daaavno dohodnuti. :-(((((( Asi pred 30 rokmi som striekal nadrz na CZ 175. Cervena synteticka zakladovka, biely (ako Jawa 250) aceton. Elvis mal tusim Cadillac v podobnej farbe. A toto budeme mat dalsie 4 roky.... :'(


08.03.2012 19:30

Re: Strana Motorkárov Slovenska

vidíš do budúcnosti aké 4 roky ? Kedy je koniec sveta?21.12.2012 stačí aby židia zaútočili na arabov


08.03.2012 19:37

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Mishko
 Skútrista 

Ikona

Jarik: Mal si si nakreslit tych 10tis podpisov ako fesaci z 99%, zalozit si stranu sam, "vysypat do nej vsetkych pripravenych odbornikov", nieco porozpravat na YouTube ako ten odfarbeny polocigansky mozgovy trust z Peresa a "dalsie by prislo automaticky".

Brnkacka :-D

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Mishko (08.03.2012 19:49)


09.03.2012 21:35

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

@Mishko: ja uz daaavno neklamem (klamstva si musis pamatat a uz nie som najmladsi....) a nestresujem sa (po par infarktoch).... Bavim sa. A je vas tu dost, ktori ste pochopili, ze aj, ci hlavne?, na sebe.... ;-) Ked citam diskusie, aj pocuvam. A pozeram. (Napr. profily).
Vadim ma tu zachranil mojim oblubenym heslom marauders.sk : neexistuje pixovina, ktora sa neda vylepsit.... SMS je nevysperkovatelna, nekonecne moznosti.... Flejmvory, invektivy.... Neexistuje taky velky lavor, ktorym by sa dala pozbierat ta spina, co by vyplavala....
Ale to sme pri druhom hesle: medziam sa medze nekladu.... Rozhodne 1 hlas.... (Hranol)


14.03.2012 2:09

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

Neda mi este raz pripomenut:
Desiatka najkrúžkovanejších kandidátov:
1. Robert Fico, Smer (1) – 762 360
2. Robert Kaliňák, Smer (3) – 485 594
3. Pavol Paška, Smer (2) – 273 540
4. Marek Maďarič, Smer (4) – 184 663
5. Igor Matovič, OĽaNO (150) – 150 231
6. Ján Počiatek, Smer (7) – 148 449
7. Béla Bugár, Most-Híd (1) – 121 414
8. Daniel Lipšic, KDH (3) – 104 635
9. Ján Figeľ, KDH (1) – 104 002
10. Lucia Žitňanská, SDKÚ (3) – 103 517
Sila.... :-(((((( A to som si dlho myslel, ze najviac kruzkovany je Robo Rozenberg.
Zjavne bude rozdiel medzi ruzom a gulickovym perom! ;-)
Cisto statisticky: kazdy druhy Motorajdak volil Smer!
No na mna nekukajte ja som ten prvy.... ;-) >:-) 8-)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Jarik (14.03.2012 2:15)


14.03.2012 14:50

Re: Strana Motorkárov Slovenska

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

>:-) Ja som tretí....... >:-)


14.03.2012 23:12

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

To som zvedavy, kto bude piaty, alebo sa ozve aj druhy.... Vsak demokracia,
Ozaj, ako daleko je z Vlcieho hrdla do Ruzinova?


14.03.2012 23:40

Re: Strana Motorkárov Slovenska

roman24
 Turista 

Ikona

A čo že volili SMER? Niekto volí skorumpovanú ľavicu, niekto pravicu. Neviem, odkiaľ pramení tvoja istota, že si volil lepšie. Politika nieje exaktná veda, tu vyhráva subjektívny pocit, ktorá cesta bude pre mňa a spoločnosť lepšia. Skús mať rád aj tých, čo volili SMER, hodnotiť ľudí podľa tak povrchných kritérií na ktoré môžu mať milión dôvodov je znakom malosti človeka.

Peace!

Taktiez vyzyvam vsetkych ovčanov (predovsetkym tych omnipotentnych, povyseneckych a velevzdelanych), ktori volili "istoty", ci "pravicu", aby sa k sebe spravali ako skutocni ludia, mali sa radi, pomahali si, nepovysovali sa nad inych a neublizovali si!

Inak, volil som mimoparlamentnú pravicu :-D


14.03.2012 23:56

Re: Strana Motorkárov Slovenska

blade
 Kávičkár 

Ikona

kurva, kedy ludia prestanu byt nenazraty za mocou a vidinou obrovskeho zisku v politike a su ochotny aj kvoli zhananiu podpisov spravit cokolvek, len preto aby boli medzi prvymi pri koryte resp. aby boli kamosi s tami co maju kamosov a ti zase maju kamosov co to koryto videli, ale len na fotke.

zacnite poctivo pracovat a nie spekulovat. Politika je spinava vec a rovnako aj peniaze z nej, na slovensku sa valaju peniaze inde po ulici len ich je treba pozbierat.

Jarik [dobre] , pekne si odhalil lahko manipulovatelnu dusu slovenskeho motorkara

Upravené 1 krát. Naposledy upravil blade (14.03.2012 23:57)


15.03.2012 9:52

Re: Strana Motorkárov Slovenska

KillerX
Darca Krvi  Veteránista 

Ikona

Jarik: a ze som tak smely, akych neskorumpovanych, dobromyselnych ludomilov si volil?
Vsade citam ako pravicu volia mladi, vs vzdelani ludia, rozhladeni kazdym smerom a SMER nevzdelani, senilni dôchodci. Netreba na to tazku matiku, aby bolo jasne, ze vyhrali na celej ciare, v kazdom spektre a stavim sa, ze aj na motoride.

PS: politika a motorky k sebe vôbec nepasuju

Upravené 1 krát. Naposledy upravil KillerX (15.03.2012 9:53)


15.03.2012 11:51

Re: Strana Motorkárov Slovenska

yoffo
 Geriatrik 

Ikona

Jasné, že vyhrali........teraz je jar, začnú siať.........potom bude žatvááááááááááááááá :-O


Jarik, ja to mám z Róžinau do Wolfs throat 8 km(do práce), prečo sa pýtaš ??? :-O

Mimochodom, v mojom okolí nepoznám žiadneho voliča červenej víťaznej partaje, asi dostali od fírera príkaz na utajenie......tak, ako po 89tom, nikto nebol v KSS a všetci povinne do kostola. :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-))) :-)))


16.03.2012 1:26

Re: Strana Motorkárov Slovenska

slobo
 Bahniak 

Ikona







Video: www.youtube.com/watch?v=O8uHqja1mMQ&feature=related




1. Za devatero horami a devatero řekami,
leží kraj líbezný jak z reklamy,
tam pravdě pšenka nekvete,
člověk zde vyvinul se z prasete.



Pozri obrázok



Oděni v sametové rubáše,
zloději loví zbytky guláše,
z plastových talířků kartou ze zlata
a při tom poslouchají Poupata.

A tváře se tam nemění,
pouze tituly a příjmení
a kdo má peníze vystaví svou mordu
u dálnice na billboardu.

Potom řidič vskutku tvrdý chleba má,
furt on the road a s lumpama,
učí se všechna hesla zpaměti
:-} a pak ty kecy hustí do dětí.

R:
Za co, Pane Bože, za co, trestáš tento prostý lid ?
Za co, Pane Bože, za co, nechals nás se napálit ?
Za co, Pane Bože, za co? Zas čtyry roky v prdeli !
Za co, Pane Bože, za co? Omluv mě, že jsem tak smělý.


2. Mezi pány panuje věčná neshoda,
jeden chce z vrchu, tož druhý musí zespoda,
aby ochránil voliče občana,
před kapitalistickýma zrůdama.

Tak jedni kradou pro lidi a druzí od lidí,
případné aférky se pod stůl odklidí,
hlavně dodržovat všechny zásady,
nejlíp se špína kydá za zády.

Léta už tajím svoji příslušnost,
k zemi co vyměnila hrubost za slušnost,
to se mi nelíbí morální předlohy,
čili papaláši hrající si na Bohy.

Povinné školení pro všechny poslance,
lekce planého žvanění, lekce arogance
a místo polední debaty z prdu kulička,
ať vzkvétá naše zemička!

R:
Za co, Pane Bože, za co, trestáš tento prostý lid ?
Za co, Pane Bože, za co, nechals nás se napálit ?
Za co, Pane Bože, za co? Zas čtyry roky v prdeli !
Za co, Pane Bože, za co? Chceš, abychom trpěli ?


3. Nutno ještě říct k tomu všemu,
hledá mnohý nešťastný řešení v extrému
a tak bacha na Rudé koalice,
vzpomeňme, jaká je po třešních stolice.

Nedávno přišla jedna děsivá zpráva,
že se zase valí dělníci, tentokrát zprava,
poznávacím znamením jsou holé hlavy,
neznalost dějin a ústavy.

Přes to všechno, co lid v tom kraji zažívá,
probíhaj všechny nepokoje v pajzlu u piva
a stále věří na rytíře z Blaníku,
než přijdou, zvolil národ vyčkávací taktiku.

Tak si tu pomalu každý svůj život hnije,
z úcty k tradici ruka ruku myje,
upřímně řečeno trochu teskno mi je,
že nám stačí DEMO-Demokracie.

R:
Za co, Pane Bože, za co, trestáš tento prostý lid ?
Za co, Pane Bože, za co, nechals nás se napálit ?
Za co, Pane Bože, za co? Zas čtyry roky v prdeli !
Za co, Pane Bože, za co? Tak snad mě někdo vodstřelí !


_____________________________________________


Pozri obrázok


16.03.2012 1:40

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

Uuuups! Povodna myslienka bola "joke", co aj potencialny, tienovy minister pre benzin jasne deklaroval okopirovanim mojich "smajlikov" [dobre]
Osobne nemam problem priznat sa, ze som volil mimoparlamentnu stranu, ale kto koho volil a preco, je sukromna vec kazdeho jedinca! Demokracia.
Takmer 60% opravnenych volicov (pozdravujem, vsetkych nad 50, odj.bali ste mi v Nike skoro 400 Eur) rozhodlo. Demokracia.
Komentare a invektivy, navyse myslene vazne, tu vazne nepatria... [zle]
"SMS" ma o5 sancu kandidovat vo volbach 2016. Ale naco uz, ked
benzin uz bude stat 0.99 Eur (2 dl) a dochodcovia, co odpracovali 40 rokov, dostanu na Vianoce 5 poukazok? :-O 8-)


16.03.2012 11:22

Re: Strana Motorkárov Slovenska

roman24
 Turista 

Ikona

OK. Možno zle pochopené, možno zle napísané. Už som alergický na reakcie - Čo za debili volili Hranola? (nuž, tvoja rodina, kamaráti, kolegovia,...).

Som rád, že sa v ostatnom zhodneme :-D


16.03.2012 13:57

Re: Strana Motorkárov Slovenska

KillerX
Darca Krvi  Veteránista 

Ikona

To su zvraty, tak nakoniec si mu dal o pol hlasu viac ako ja. :-}


16.03.2012 14:14

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Jarik
 Čoprák 

Ikona

Este raz a dufam, naposledy: kto koho volil a preco, je jeho sukromna vec! Politicke komentare si nechajte do blogov v mienkotvornych dennikoch.
Strana Motorkarov Sk este ani nevznikla a uz ma aspon 5 frakcii....Modelovy prototyp, ako "motorkari na Slovensku" dokazu spolu drzat....
Ved tu (na MR) sa uz neda najst jedina diskusia, kde by sa oproti sebe nepostavili aspon 2 tabory... [zle] Sice smutne, ale aspon realne....

Video: www.youtube.com/watch?v=CyO1hPdnFjY


22.03.2013 13:51

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Sultan
 Kávičkár 

Ikona

..nečítal som celú diskusiu, ale nechcem zakladať novú tému, včera som počul v zákrute, že dvaja mladíci zbierajú podpisy na založenie strany motorkárov, bol s nimi aj krátky rozhovor.


22.03.2013 14:21

Re: Strana Motorkárov Slovenska

slobo
 Bahniak 

Ikona



.. zo smetiska MRide

a co toto, Robo
:-O ???


14.03.2013 až 17.03.2013

motoride.sk/?P=kalendar

Motoakcie, Stretnutia:
Zbieranie podpisov- prezentácia strany

Miesto: Výstava MOTOCYKEL Incheba Expo Bratislava


Pridal: L****(L****) Kontakt: stranamotorkarov x xxxxxxxxx

Príď podporiť svojim podpisom vznik strany motorkárov a priaznivcov motorizmu.
Na vznik strany potrebujeme zozbierať 10.000 oprávnených podpisov súhlasov občanov.
My motorkári zoberieme spravodlivosť do vlastných rúk !!!
Zavedieme spravodlivosť na Slovensku a zlepšíme podmienky pre motoristov.
Strana, ktorá ...


(17.03.2013 14:51)


22.03.2013 16:16

Re: Strana Motorkárov Slovenska

to: slobo

...Tomas (po)Klus [dobre]


05.05.2013 16:10

Re: Strana Motorkárov Slovenska

igel
 Kávičkár 

Ikona

Hm...


05.05.2013 18:10

Re: Strana Motorkárov Slovenska

Co hmm, ako hmm?
Vsak dost politickych stran nie je nikdy dost. Aha:
www.topky.sk/cl/100535/1348462/Slovensko-ma-novu-politi...

Skor by ma zaujimalo, ako by sa dala spravit zmena, trebars ako podla piateho prispevku v diskusii pod tym. Referendom? Ktore ale nemusia vyhlasit, ak sa im nebude chciet. Alebo radsej naprv defenestracia?


04.07.2016 7:04

Re: Strana Motorkárov Slovenska

slobo
 Bahniak 

Ikona









Este pretiahnut Kalinaka
31.10.2011 22:14

a bahniaci by mali významné slovo na ministerstve zivotneho prostredia
31.10.2011 22:16

Vadim na hrad
31.10.2011 22:24

to nepôjde,
príliš úzke schodisko a príliš strmý kopec
31.10.2011 22:27


z ekonomickeho hladiska by stat pri vládnuti strany SMS usetril...
lebo motorky sú povacsine lacnejsie ako vládne limuzíny
31.10.2011 22:31





Pozri obrázok
motomag.com )

SMS pojdem volit...
nasi skromni zastupcovia vyziju aj z diet, takze poslanecky plat premenia na tankovacie poukazky
a pravidelne rozoslu svojim moto-kolegom/volicom
31.10.2011 22:33


[dobre] Zdravotnictvo dostanu jogurtaci,
31.10.2011 22:41


a co dostanu nahaci ???
najskor financie....


a kto pretiahne Kaliňáka
našiel sa už niekto alebo treba vypísať konkurz ???
31.10.2011 22:52



.... takze hor sa dotoho




PS/
od Blade:

"v kazdom z nas drieme maly Napoleon"

m.smedata.sk/api-media/media/image/sme/6...
ilustr.



| 1 2 3 4 5 |


Pridať príspevok môže len registrovaný používateľ, člen Motoride Klubu.